Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utefan

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb súlyos vereséget szenvedett az UTE. A bajnoki ezüstérmesek első három felkészülési mérkőzése: 2-9, 2-12, 5-11. Kapaszkodót jelenthet: a szezon kilencedik harmadában legalább nem kaptak ki. Pék György nem köntörfalazott a mérkőzés értékelésekor. Pénteken nagyüzem…..
utefan 2009.08.28 16:09:31
@Video Tóni: ..akkor már értem!
eddig azt hittem, hogy egyszerűen pesszimista vagyok!
sajna, ezek a pucér tények!
de miért kérdezték az elmúlt szezonban, hogy miért olyan kevés a néző?
Pedig akkor még nyertünk meccseket, nem törödve azzal a ténnyel, hogy csupán 1 pénztár volt, ő viszont visszaadni nem tudott, biztonsági őr viszont volt dögivel, aki ellátta pecséttel a kezünket, meg az a néhány elszánt nézőt meg nem engedték be az un Vip páholyba, hogy jobban lásson, igaz hogy tök üres volt!

Kész röhely!
utefan 2009.08.29 10:32:15
@quovadis: ..persze, egyék meg, de rámegy az újpesti hoki, meg a sok gyerek!

.....jókis magyaros valóság ( vagy csak Újpesti ? )
Rossz napot zárt szerdán a magyar hoki a szlovákkal szemben. Csapataink két súlyos vereséget szenvedtek. A Vasas Bp. Stars a Dukla Michalovcét fogadta, amely csapat előző este döntetlenezett a Miskolccal. Az UTE pedig megkezdte szereplését az iglói négyes tornán. 1-5 és 2-12 lett a…..
utefan 2009.08.27 08:54:22
@brunzwik: 1 etértek!

aki már látta Sájevicset védeni , tudja miről van szó!
Pék Gyuri úgylátszik még nem látta!

Nem kéne ennyire lerombolni a nagy nehezen felépitett magyar hokinimbuszt!!!
A Nemzeti Sport mai számának nyomtatott kiadásában jelent meg a hír, hogy az Újpestről távozott Jan Zlocha helyett a legutóbbi bajnoki döntő harmadik mérkőzésének hőse, Vitalij Kiricsenko érkezik a csapathoz. Szinte biztos igazolásként említi a cikk Sájevics Andrást és Kiss…..
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
Biztos vagyok benne, hogy Pat Cortina szövetségi kapitány a kialakult helyzetet pszichikailag a csapat javára tudja fordítani – mondta blogunknak csütörtök reggel id. Ocskay Gábor, a 34 évesen elhunyt válogatott csatár édesapja. Az Alba Volán első emberével hosszan…..
Több százan indultak az Országalmától az ifjabb Ocskay Gábor tiszteletére szervezett fáklyás felvonuláson, a jégcsarnoknál pedig már ezrek gyászoltak együtt, írja a Fejér Megyei Hírlap. Az éjjel elhunyt jégkorongozónak emlékhelyet alakítottak ki a csarnoknál a szurkolók,…..
utefan 2009.03.26 22:15:11
@Milisztár:
Ez nem a ló tulsó oldala sztem!

Ocskay Gábor kiváló ember, egyedülálló jégkorongozó, sportjának ikonja volt!

Igenis megérdemli a szobrot, magam is fogok küldeni pénzt a szoborra!

Csak pédaként, Csikszeredában is szobor van a csarnok elött, nem is akármilyen, vagy a tisztelet jeleként, már évek óta Eusebionak is van szobra a Benfica stadion elött, és ő még él, hál' Istennek!
Vagy mondanám Radics Béla szobrát Angyalföldön!
Meg kell becsülni az igazi értékeket, akik nemcsak dumálnak, de teszik is a dolgukat, ráadásul kiemelkedően!!!


Csicsó a mi bálványunk volt, legyen szobra!
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..