Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amphiprion Ocellaris

54 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia kézilabda bajnokságban olyan gól született, amit többszöri visszanézés után is nehéz elhinni. Az US Ivry kapusa, Francois Xavier Chapon már azzal nagy bravúrt mutatott be, hogy kirúgta a Chambéry beállósának ziccerét; a parádé azonban ezzel nem ért véget, mert a labda…..
Amphiprion Ocellaris 2013.02.26 20:09:59
@defender of the clown: Szerintem ez szabályos gól.
"Hogyan szorulhatott ekkora hang egy ilyen kicsi testbe?" Egy tehetségkutató zsűrije minden bizonnyal ezzel a mesterkélt fordulattal reagálná le azt, ami most következik. Színpadra szólítjuk ugyanis azokat a művésznőket, akiknek hangterjedelme fordítottan arányos…..
Kezdetben azt terveztem, hogy összeszedem a TOP5 búzatáblás klipet...Aztán rájöttem, hogy ezzel magamra fogom szabadítani a kis növényhatározóval felszerelkezett biológus hallgatókat, illetve a magyar mezőgazdaság értelmiségét, a termőföldek gazdáit, de még az egyszeri…..
Amphiprion Ocellaris 2011.01.24 09:55:12
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
Amphiprion Ocellaris 2011.01.15 10:07:52
@?Illetékeselvtárs?: Teljesen egyetérek.
Amphiprion Ocellaris 2011.01.15 12:15:44
@Bathory: "Miért rossz alkualap az 1 milliárd? 200.000 szigetlakóra leosztva ez 5000/kopf."
Erre mondom azt, hogy ez bazáros hozzáállás. Nem a vevő vélt vagy valós fizetőképessége alapján kell kiszabni az árat.
Igen fizessenek a közterület használatáért, de akkor dolgozzák ki rendesen, hogy miért, mennyit kell fizetni az adott területen, és mindenki, aki magánrendezvényt akar tartani fizessen egységesen. Ne a vevő fizetőképessége legyen az alkualap!
Az teljesen más kérdés, hogy mennyi a Sziget profitja, adót csalnak-e stb. Ha bármi fenntartás van velük kapcsolatban, azt nem így kell rendezni.
Mivel szerencsére nem határoztuk meg, egészen pontosan mi is az, amit mi figyelünk, ezért nyugodtan bemutathatom az alábbi oldalt, nem kell műfaji korlátok miatt feszengenem. Ugyanis elképesztően érdekes valamiről van szó, nagyon sajnálnám, ha nem tudnám itt ajánlani. Olyan jó…..
Amphiprion Ocellaris 2010.10.26 10:06:25
A katasztrófák természetüktől fogva is épp elég borsot törnek az orrunk alá, de ilyenkor még az is tetézi a helyzetet, hogy az átlagost jelentősen meghaladó mértékben burjánzanak a groteszk emberi magatartásminták. Az alábbira Zoltán nevű olvasónk hívta fel a…..
Amphiprion Ocellaris 2010.10.06 15:08:23
@belekotyogok: Mennyire igazad van! Habzóból írtam a büntit, annyit se gondolkodtam, mint az sms küldők.
Amphiprion Ocellaris 2010.10.06 15:30:31
@Ranx: @Samott: Köszi az infót, ezt nem tudtuk, kiegészítjük a vonatkozó részt a 1749-es számmal.
Amphiprion Ocellaris 2010.10.06 20:12:29
@sanche: Ezzel egyébként kb. 100%-ig egyetértek.
Nem szeretnék benevezni a nagy nemzeti kémiaversenybe, mert az adott helyzetben az empirikus megközelítés sokkal kézenfekvőbb:Bármilyen anyag ÁRTALMAS, amiből hirtelen egymillió köbméter zúdul lakott településekre.Ha egy iszapfolyam több embert elsodor, négyen pedig belefulladnak,…..
Futni mindenhol lehet, pont ez az egyik legjobb benne. Legyen szó a sivatagról, a Mont Blanc környékéről vagy éppen a Dunapartról. Budapesten a futás talán legnépszerűbb helyszíne a Margitsziget, végül is van ott egy futópálya vagy mi.Vannak azonban olyanok, akik szerint…..
A szezonban harmadszor kerül megrendezésre ez az underground zenei minifesztivál - amely egyébiránt évek óta csillog, és most már nemcsak az évek során hízik egyre nagyobbra, de egy szezonon belül is: 2010. május 29-én 7 helyszínen, a július 24-i bulin 8 helyszínen, és a tervek…..
Amphiprion Ocellaris 2010.09.02 09:42:49
Máté Péter feltehetően meg se izzadt azalatt az egy perc alatt, amit tegnap a rendes játékidő hosszabbításában a pályán töltött; játékának köszönhetően a Debrecennek mégis jó esélye van, hogy megnyerje az EL (avagy Eszméletlen Lúzerség) 2010/2011-es idényét. Könnyen…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Amphiprion Ocellaris 2010.08.12 16:58:46
@ljosecska: @pakesz: Majd megkérdezem white_widow-t, hogy pontosan mire gondolt, mert az ő szavajárása.
SZERINTEM ez az, amikor első figyelmeztetésben részesíted a koncerttahót, hogy ne közelítsen a sörödhöz: m.blog.hu/bu/bunti/image/kadar_1.jpg
Ez az, amikor a testedhez szorítod a sört, a másik kezeddel opcionálisan letakarod:
m.blog.hu/bu/bunti/image/kadar_2.jpg
Ez pedig a legbiztosabb védekezés:
m.blog.hu/bu/bunti/image/kadar_3.jpg
Tavaly augusztusban indítottam útjára tabudöntögető cikksorozatomat, és pár nap híján kerek egy év után úgy döntöttem, hogy itt a vége - egyelőre úgy néz ki, hogy amit akartam, kiírtam magamból. Nem is szaporítanám tovább a szót, blogom nemzetgazdasági jelentőségét…..
A hosszú évek során alaposan szétkorhadhatott Roman Polanski szekrénye, mert sorra esnek ki belőle a csontvázak. A korábbi pedofilvádak után most éppen egy egykori modell vádolja a neves rendezőt azzal, hogy 1974-ben egy húzós éjszakán előbb bekábítószerezte, majd…..
Amphiprion Ocellaris 2010.07.29 14:45:52
@Csunderlik Peti: Bocsesz, hogy a hosszú kommentedet kimoderáltuk. Ha csak linket teszel be, az tök OK. Így egy kicsit sok volt...
Amphiprion Ocellaris 2010.07.29 18:24:44
@Démonmac1: A releváns cikkek be vannak linkelve. Rohadtul semmi értelme megismételni. Ez nem az MTI.
Meg ne próbáljátok bedumálni nekem, hogy létezik olyan ember, aki őszintén képes volt meglepődni azon, hogy a Ferihegyi Repülőtéren lopnak! Ez a kockázati tényező már évek óta ugyanolyan szerves része a repülőutaknak, mint a leszállás sikere által kiváltott önfeledt…..
B-oldal David Guetta repríz 2010.07.16 07:30:00
Számtalan kérdés cikázik a fejemben... Mennyi endorfinnak kell az agyba tolulnia, hogy ilyen reakciókat váltson ki? Mi költözött be a fején található fészekbe? Vajon hónaljban Camachora izzadta-e a szavalóversenyes ingét? Milyen közönség lehetett ezen a házibulin? A David Guetta…..
Amphiprion Ocellaris 2010.07.16 11:17:22
@elistvan: Te egy ilyen lényeglátó embernek tűnsz.
Értetlen fintorral olvasom az elméleteket az index cikkeket követő kommentekben, amelyből a helyszínen meg nem jelenőktől megtudhatom, hogy a VOLT-on egymás szemetében fetrengenek igénytelen punkok, a Balaton Sound ugyanakkor kizárólag kifelé élők gyűjtőhelye, ami semmiről nem…..
Amphiprion Ocellaris 2010.07.14 12:28:37
@Interstellar Overdrive: Nem akarom rombolni az imidzsedet, dehát kis adalékként megjegyezném, hogy Dávid Guetta fellépésén azt se tudtuk hol vagyunk, olyan megőrülés volt. Pedighát nem ezt hallgatjuk a kocsiban... Pont ez a lényeg.
Amphiprion Ocellaris 2010.07.14 14:02:52
@nosferato: Fesztiválláb az nem az, ami neked volt vasárnap hajnalban, és amit ráspollyal próbáltál tisztogatni? :)
Nou San Trafford G-csoport, 16.00 2010.06.25 12:48:00
Itt gyakorlatilag már lefőtt a hajó, Portugália és Brazília a csoportelsőségért örömfocizik. Luzitánia csak akkor lehet első, ha nyer, kiesni meg csak akkor eshetne ki, ha Lucióék egyrészt szétaláznák az őshazát, másrészt Drogbáék nagyon csúnyán tipornák le Csong…..
GHA-GERMiután Algériának sem sikerült kiverekednie magát a csoportjából, Ghána az utolsó afrikai ország, amelyik képviselheti a kontinenst a legjobb 16 között, ha megveri a németeket vagy ikszel velük szerda este. "Lévén az egyetlen afrikai csapat, amelynek még vanank…..
Laci, te, hallod-e? Már megint veled foglalkozunk. Nem is olyan régen e blog hasábjain próbáltunk érveket és ellenérveket találni arra, mit és miért művelsz, és miért úgy cselekszel, ahogy. Akkor írtunk egy vicces posztot, tele jó poénnal, de ez alkalommal sajnos még egy félig…..
Amphiprion Ocellaris 2010.06.01 23:07:36
@Modor Tibi: Én már szinte könyörögtem, hogy ne írjunk erre újabb posztot, mert annyira modoros a téma, de a "szerkesztőségben" forrtak az indulatok.:)
4-1-es vereséggel zártuk a rotterdami felkészülőt a hollandok ellen. Összefoglalónk a meccsről. A közvetítés itt.  UPDATE#15 (87'): GÓÓÓL. Holland 11-es, Persie bevágta. UPDATE#14 (80'): GÓÓÓL. Sneidernek elege lett a passzokból, lőtt egy hatalmas gólt szögletből. A…..
-Fiúk, fiúk, hát mit csináltatok - normálisak vagytok ti?  -Mit olvasol, Jancsi bácsi? Csak nem a kettős állampolgárságot? -De bizony, édesapám. Komolyan, ezeknek semmi se drága... már megmondtam kilenc éve is, hogy ez nem más, mint játék a tűzzel. Hogyan…..
Amphiprion Ocellaris 2010.05.27 10:32:34
Lássuk be, nem kockázatmentes egymásnak ereszteni 2*11 férfiembert, hogy a világ egyik legjelentősebb sporteseményén küzdjenek egy aranyozott kupáért! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy talán a VB az egyetlen labdarúgó esemény, amelyet még a nők is viszonylag nagy arányban néznek,…..
Amphiprion Ocellaris 2010.05.26 17:27:17
@bazs1: Olyan elesett ezen a videón, megsajnáltam.:)
www.youtube.com/watch?v=-vQADoGc_UI&feature=player_embedded
Amphiprion Ocellaris 2010.05.26 19:28:47
@Azbennvót!: Teljesen igazad van, javítom! Köszi szépen.
Góól Détári legnagyobb gólja 2010.05.23 10:35:00
Május 17-én volt 23 éve, hogy Magyarország az egyik leglátványosabb válogatott meccsét lejátszotta EVÖR, nevezetesen Lengyelország ellen. Az eredmény majd' egy évvel a irapuatói 0–6 után egy reménykeltő 5:3 lett IDE, a Mágus varázsporának is köszönhetően.A mérkőzéssel…..
Amphiprion Ocellaris 2010.05.23 13:34:25
Ismét ugyanannál a bábaasszonynál csúsztak bele egy újabb életveszélyes esetbe. Még mielőtt a torkának ugranánk, az ugyan csoda, hogy még praktizál, de ha teszem azt, az elmúlt 3 évben is ezt tette, és nem volt róla egy hír sem, akkor a komplikációk száma egyáltalán nem…..
Amphiprion Ocellaris 2010.05.21 13:43:25
@Shinnotenshi: Én megértem, ha indulatosabb vagy a témával kapcsolatban. A blog egyik lényege, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, levezethesse a feszkót. Nem muszáj egyetérteni a posztolóval.

Lehet kritizálni a stílust is, de ha azt mondod, hogy "ez a primitív, bunkó stílus háborított fel ennyire", akkor miért úgy reagálsz, hogy: "elmész a f@szba a kurva nagy okosságoddal"?
Amphiprion Ocellaris 2010.05.21 13:49:24
@Frank-X a C-ből: A hozzáadott érték nélküli fröcsögést előbb-utóbb megunjuk és kimoderáljuk. Ennyi. Pont.
Amphiprion Ocellaris 2010.05.21 14:02:26
@Shinnotenshi: Nekem mindegy, hogy milyen stílusban reagálsz. Csak annyit mondok, hogy ha az első kommentednek valaki csak az elejét olvassa, akkor elgondolkodik, együttérez. Viszont a végére odaraksz egy ilyen mondatot, és nem vesznek komolyan.