Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fat rap

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rapala Rattlin Fat Rap egy zömök testű, agresszív veretésű, közepesen mélyretörő, felúszó wobbler. A "hagyományos" Fat Rap-ekkel ellentétben nem balsafa, hanem műanyag wobbler. A "Rattlin" nevet a belsejében található golyók keltette csörgés miatt kapta. A…..
A Rapala Mini Fat Rap kis méretű, zömök testű, süllyedő kialakítású balsafa wobbler. Mérete miatt kifejezetten ajánlott az ultralight pergetés és a mini wobblerek szerelmeseinek. Kisméretű terelőlapkája miatt, azonnali bevontatás mellett, nem merül mélyre, azonban ha hagyjuk…..
A Rapala Shallow Fat Rap zömök testű, nagy felhajtóerejű, erős veretésű balsafa wobbler. Kis terelőlapjának és felúszó kialakításának köszönhetően a víz legfelső területeiben mozog. Az SFR alacsony légellenállása miatt jól dobható így segítségével  a távolabbi…..
Rapala Fat Rap Rapala Fat Rap - FR 2008.12.23 00:29:00
A Rapala Fat Rap egy univerzális wobbler, amely kövér, esetlen testével minden ragadozó halat odacsalogat. A Fat Rap típusok nyugalmi helyzetbõl akármilyen vontatási sebesség mellett a legintenzívebben törnek a mélybe. Nagy rezonanciájával a legóvatosabb ragadozók figyelmét is…..