Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszfarkas

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sima, uncsi péntek volt ... és szokás szerint megint aláztak a "kedves szomszédok". Sólyom László ugyanis a révkomáromi Szent István-szobort avatta volna fel, de menet közben (!) értesítették, hogy Szlovákia nem engedi be a területére. A szlovákok biztosra mentek,…..
Van egy butácska, ostoba, hozzá nem értő, felkészületlen műsorvezetőd a reggeli ÉLŐ adásban, akivel hétről-hétre felmossák a stúdiót, annak ellenére, hogy a fülére "súgják" a kérdéseket? Mit teszel? A, Kiveszem az élő adásból, mivel ez még túl nagy falat…..
A tervezett kurzusnak az a célja, hogy megismertessék a hallgatókkal, hogyan kell vezetni, irányítani egy céget. Az előadásokat tartó vállalkozók - egyebek mellett - elmesélik, hogyan menedzselik cégeiket, illetve milyen módon ösztönzik dolgozóikat.  Az egyik felkért…..
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..
kopaszfarkas 2009.03.09 13:17:18
@postabelyeg: Ez nem rossz ötlet. Valami ilyesfajta technikához jól értő srác összevághatná Mohácsi agymenéseit a NET-en található cigánybűnözős videókkal egy 1-2 perces kisvideóban. Aztán gyüjtést szervezni és főműsoridőben a retekklubon meg a tv2-n nyomatni.
Még pénteken, az ÉDOSZ székházában a MSZOSZ nyugdíjas szövetsége és a szakszervezetek női választmánya tartott nőnapi ünnepséget, az eseményen természetesen beszédet mondott Gyurcsány Ferenc, a nénik bálványa is. A fénypont viszont Gurmai Zita volt. Feri nem remekelt,…..
kopaszfarkas 2009.03.09 09:45:37
@IdősAsszony: nemcsak maga könnyezte meg kedves Idősasszony, hanem a sok derék ex-munkásőr bácsi is, akik valami miatt szintén meghívót kaptak eme nemes eseményre.
Közkívánatra Mohácsi Viktória SZDSZ-es EP-képviselőkisasszony: 2009. március 02. 08:14 MTV, A szólás szabadsága A romaügy magyar ügy   Kulcsmondatok: "nekem bizonyítékaim vannak, hogy szervezett csoport követte el a cigányok elleni támadásokat" "a…..
Gratulálunk Miniszterelnök Úr, mindezt egy napon összehozni ... 1, A "jubileumi jutalomról":  Nézzük csak, milyen kreatívak az elvtársak, ha pénzt kell osztani - maguknak. "Jutalom", "céljuttatás", "különjuttatás",…..
kopaszfarkas 2009.03.05 15:09:24
@Seduxen: Vasárnapra lehet elég embert összeszedni. Tudod: imádkozunk egyet, káromkodunk egyet, aztán roham.:)
Piknikezz a gyerekkel délig, aztán mondjad neki, hogy apunak most el kell menni. Hip-hop 1-2 óra alatt megdöntjük őket, vacsira otthon leszel.:)
Már olyan sokan érik meg a százéves kort Japánban, hogy nem győzi az állam ezüsttel, ezért nincs mit tenni, drasztikusat kell húzni a nadrágszíjon: csökkentik a 100. születésnapi ajándékként adandó ezüstcsésze méretét 10,5cm-ről 9-re. Tavaly 19 769 ember töltötte be a…..
kopaszfarkas 2009.03.05 09:59:18
kopaszfarkas 2009.03.05 10:31:29
@Seduxen: valszeg most is jön és lehet télleg az lesz.:)))
Vastagbőr Feri, a reformer 2009.03.04 14:01:00
Gyurcsányt elhajtották a fenébe Brüsszelben, mikor pénzt kuncsorgott a kelet-európai térségnek. Igaz, nem lehet ezen csodálkozni, mert elég rendesen elszólta magát. Elmondta, hogy sürgős pénzügyi segítséget kell adni azoknak az országoknak, amelyeknek a finanszírozása rövid…..
kopaszfarkas 2009.03.04 14:36:13
@belzebubó: én is megnyugodtam. Hát hazudott már valaha a veresjani?
kopaszfarkas 2009.03.04 14:57:52
@rolika: mit meg nem enged magának ez az ostoba ribanc?
SME, szlovák napilap: Fico Gyurcsánynak: "Szolidaritás? Megbuggyantál?!?" Magyarázat: "Tény, hogy Gyurcsány segítségkérése - a hazai politikai marketing céljaira ráadásul álnok módon az egész régió köpenye alá takarva -, megkárosítja a…..
kopaszfarkas 2009.03.04 13:55:29
@VonPerez /egy reakciós nátzi a kaccsolaton.../: minden ünnep előtt megkapjuk, hogy ez most legyen normális, mert ha nem, akkor majd egy év múlva (LOL, hol leszünk már 1 hónap múlva?), nem buknak a komcsik.
Pedig a márc15, szerintem éppen alkalmas lenne, egy kis össznépi qrmánydöntésre.
Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr. A legjobb…..
Megint eltelt egy hónap ... és a legjobb hír, hogy még nem csődölt be az ország :-( Azt hittem még a karácsonyi ünnepek alatt, hogy nyugis, csendes évkezdés lesz, erre íme egy kis statisztika: Január: 31 nap, 91 poszt, 230 590 látogatás, 539 883 oldalletöltés (17…..
Vastagbőr Szavaztat az SZDSZ 2009.03.03 10:01:00
A remek SZDSZ-kampány folytatódik. Az szdsz.hu-ra kattintókat egy eldöntendő kérdésekből álló sorozat, kvázi szavazás fogadja. Az alábbi kép a tegnap esti állapotokat tükrözi. Valami zavar támadhatott az erőben, mert 57% vélte úgy, hogy a cigányoknak vérükben van a bűnözés…..
kopaszfarkas 2009.03.03 11:02:25
@Geza: detto ugyanezt gondolom, csak nem tudtam volna így megfogalmazni. Max respect!
Kovács László EU-s adó- és vámügyi biztos beterjesztette az EP elé azt a javaslatot, amelynek értelmében szélesebb körben és korlátlan időre lehetővé tennék a tagországoknak az általános forgalmi adó csökkentését, az Európai Bizottság (EB) ajánlásának megfelelően.…..
kopaszfarkas 2009.02.20 13:57:09
Legújabb ,,toleranciakampányában” azt kérdezik a szabad demokraták, van-e 200 001 SZDSZ szavazó, aki… Aki egyet ért a párt különféle jelszavaival.  Első plakátjuk szerint a ,,spangli” fogyasztás beteges, de nem köztörvényes dolog. Hamarosan nyilván…..
Hol van még az Európai Parlamenti választás? Sólyom László még ki sem írta a választást, de az SZDSZ (ki más?) máris megkezdte a kampányt. Az összelopkodott (Strabag) pénzt csak el kell költeni, minek kamatozzon a Kajmán-szigeteken? Eleve visszataszító, hogy amikor megint…..
Ül kedden Rab László a Népszabadság új, modern szerkesztőségében, és keresi a szavakat. Tegnap hirdette meg a programját a Miniszterelnök Úr, este még volt egy kis bónusz one-man-show Tőle a TV-ben. De miről írjak? Miről is írjak? Gyurcsány programját dicsérni túl durva…..
A Merrill Lynch és a Barclay's Capital londoni stratégái szerint nő a magyar államcsőd veszélye. Széles Gábor szerint ez bármikor bekövetkezhet. Egyelőre a nemzetközi hitelkeret segíti a magyar államadósság finanszírozását. Ahogy Ukrajnában is, akik viszont már 1…..
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
Vastagbőr A rettegő enyingiek 2009.02.16 09:31:00
Még ki sem hűlt az [origo] múltkori sarkadi videója, máris itt van tőlük egy másik, hiánypótló felvétel. Helyszíni riport a rettegő enyingiekkel, nézzétek:    Szegények annyira rettegnek, hogy szombaton este az enyingi benzinkútnál autókra támadtak. Egy 20-30 fős…..
Igazság- és jogszolgáltatás, rendfenntartás? Vágyálmok ezek nekünk egytől egyig. A közbiztonság lassan dél-amerikai állapotokat tükröz, a rendőrség mégsem annak helyreállításával, hanem az autósok fényképezésével, a Magyar Gárda toborzásának felügyeletével, vagy…..