Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minc

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Miért sírsz, Natalie? 2011.03.13 11:35:00
Már nem tudom hol olvastam a hasonlatot, miszerint Natalie Portman olyan a Fekete Hattyúban, mint egy riadt mókus, de ténykérdés, a szerep az ő jutalomjátéka volt, így méltán követelhetne helyet a TOP5 Natalie-film között.Az alábbi videó viszont Portman kisasszony szerepeinek…..
Fatboy Slim: The JokerKedvencem a DJ-cica. És Önnek?Köszönjük Zolinak, hogy figyelmünkbe ajánlotta ezt a vidám klippet.Forrás: YouTube..
Minc 2010.11.25 13:08:27
Egyre több médiaelem cikkezik a digitális drogként emlegetett iDoserről, gondoltam kipróbálom, és megosztom a tapasztalatokat. Hát... Az iDosernek nevezett program egy hanggenerátor. Ebbe a programba az idoser.com-ról megvásárolt hangfájlokat nyithatunk meg. A hangfájlok…..
Igazi betiltás-várományos Kylie Minogue új albumáról érkező első klipje, melynek előzeteséből kiderül, a videóban mindenki egymásnak esik, a túlfűtött erotika jegyében. Aszfaltorgia. Előre!  ..
Tegnap kipróbáltam azt, hogy egyetemre menet 3 különböző korú/nemű emberre rámosolygok(idegenre), mi lesz a reakciójuk.Íme:"Kezdtem" egy 8-9 éves forma kisfiúval. A fiúcska nézegetett felém, ránéztem, rámolyogtam, de ezt nemcsak ő, hanem az anyja is észrevette.…..
Túl vagyok az első egyetemi szemeszteremen négyes átlaggal. Hát.... oké, nem rossz, nem rossz, de ebből pár tárgy nem sikerült. Na mindegy, félév csúszás nem olyan vészes. Remélem.Ennek örömére éppen kezdtem örülni, hogy rendbe jön ez ayynamvadt élet, de tegnap olyan…..
Ma hajnalban tapasztaltam meg életemben először, milyen az Igazi macskajaj. Nem felemelő élmény és nem is vagyok büszke rá, de végre sikerült megtapasztalni. Mondjuk én is jókor kerültem ilyen állapotba, mert ma reggel állitott be apukám Győrből, aki megsajnált minket a sztrájk…..
Minc 2010.01.21 20:04:14
B-oldal Mai MR2 Akusztik: Yava 2010.01.05 21:55:00
A Chubby Checker feat. Mojszejev feat. Cseh Tamás feat. The Kinks jellegű zenét játszó YAVA zenekar ma 23:00-tól az MR2 Akusztikban. Óriási stílusegyveleg, amely az akusztikban reményeim szerint elektromos gitár helyett akusztikusra cserélődik, ami szerintem minőségi csere a…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Minc 2009.11.17 10:30:55
@Hümüzhümümüz:
"Bezzeg ha ez egy Jobbikos gyerekével történt volna, már rég lángolna a CBA, vagy be lenne törve az ablaka. :S:S:S "

na egészen eddig a mondatig értelmesnek látszottál.
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
Minc 2009.11.16 11:54:13
@Kitalátor feljegyzetei:
azt a durvaélet.........
Minc 2009.11.16 12:13:12
@Kitalátor feljegyzetei:
köszönöm, nálam már az Earthlings (www.earthlings.com/) betette a kiskaput annak idején.
Félrefordítások Haszorígo 2009.10.12 12:10:21
Na jó, így elsőre nyilván nem mindenkinek ugrik be, hogy mi a címben a félrefordítás. Lelövöm a poént, helyesen Hangarígo lett volna. Még mindig nincs meg? Japán még úgysem volt, Komaváry beküldésében a magyarázat:Az ungarianról jutott eszembe, bár ez is elírás: van egy…..
Nóra nem elszenvedője, csak fültanúja volt egy szimpla, mindennapi gorombaságnak. A TAJ-kártya után érdeklődő idős házaspárt nézte szarnak és ugatta le az OEP biztonsági őre, aki melegélegte, hogy az ügyfelek tőle kérnek útbaigazitást. Ma délután fél 2-től az OEP 1.…..
Egy 11 hónapos kisfiú szülei mit is tehetnének, ha egy injekció utáni éjszakán a gyerek vigasztalhatatlanul zokogni kezd. Az aggodalomtól megőrülés után az ügyelet felhívása gergőbáéknak is logikus lépésnek tűnt, ám segítséget nem, csak lebaszást kaptak a rémült szülők…..
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
A díjemelésszpotting a nyári őrület a fővárosban. Két órája még biztos befutó helyen volt András, aki a XII. kerületben észlelt 152%-os drágulást: A "magyarokkal bármit meglehet tenni" kampány keretében, ezúttal a jobboldali vezetésű XII. kerület gondolta azt, hogy…..
Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest…..
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
Minc 2009.05.22 08:38:45
Valaki nagyon elfelejtette megnyomni az abort gombot..... ..
Szép tízes találat a jó szemű Bio Bercitől: pusztít a járvány, és már a Spar saját márkás joghurtjai is elkezdtek danoneizálódni (kezdő Homár olvasók kedvéért: danoneizálódni=sunyi módon összezsugorodni). A konspiráció az ügyben magas fokú, a cég weboldalán ugyanis…..
Minc 2009.05.13 10:12:51
@Frucsasz: szerintem meg rúd szalámit a bevásárlókosárba, oszt hadd szóljon. ott nem lehet eltakarni a hézagot a csomagolás címkéjével. :)
A DM biztonsági kameráján feltűnt valami gyanús az őrnek, aki mivel biztos akart lenni a dolgában, hosszasan alázta a hátsó szobában a már fizetés után épp távozni készülő vásárlókat. A felvételen ugyan semmi nem látszott, az sem volt biztos, hogy bármi is hiányzik arról a…..
Régen volt már francia, ezt most Minc pótolja:Az én (meg ugye egy egész generáció, haha) ex-kedvence a japán Sailor Moon sorozat, ami ugye nálunk a csodálatos francia szinkron magyar fordításával futott. Az egy dolog, hogy tíz éve még senki nem beszélt japánul annyira, hogy az…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
  Majdnem elveszett a feneketlen levelesládában a valaha látott legtöbb E-betűs adalékanyagot tartalmazó magyar csodatermék, amit ráadásul ismeretlen okokból Vörösmarty fejével próbálnak eladni. A Homár eddig meg volt győződve róla, hogy a jégkrémeket nem lehet lenyomni,…..