Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotnyeles

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az lenne a problémám, hogy jelenlegi munkahelyemen jeleztem a felmondási szándékomat szóban a közvetlen főnökeimnek, majd az ő útmutatásuk szerint írásban is megtettem ezt. Ez utóbbit a cég belső postáján keresztül továbbítottam a humánra,…..
Nesze!szer Intimissimi az erdőben 2013.08.08 17:14:50
Forró, érzékien vibráló nyár. Verona. Az Intimissimi nemrégiben megrendezett fehérnemű bemutatóján csak úgy izzott a kifutó, amikor is 20 gyönyörű modell vonult végig a márka újonnan debütáló kollekcióját viselve. De mi most inkább a hivatalos képeket mutatjuk,…..
Dakota Fanning minden szempontból jobban néz ki, mint Kristen Stewart, még a hülye színű ruhában és a béna cipőben is. Szegény Kristen olyan göncöket erőltet, amilyeneket nem kellene, ráadásul, olyan az arca, mintha nagyon csúnyán be lenne állva.  ..
2010 mondjuk ki bátran, nem a MÁV illetve a Nyugati éve eddig. Folyamatos havazás, késések, katasztofális utastájékoztatás. Az utasoknak, és főként a munkáltatóknak nagyon elegük van az állandó késéből, pontatlanságból. Legyen már következménye annak, hogy a karbantartások…..
Az a fránya nyomdahiba már megint! A Praktikernek sikerült megdöntenie az egy időpontra eső legváltozatosabb árazás területi rekordját. Szóróanyagaik közös halmazában május 2-7 között ugyanis a képen látható kerti szivattyút két különböző és egy sosem volt áron is…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Kotnyeles 2009.05.05 04:29:52
Annyi ilyen sztorit kapunk, hogy nyugodtan nevezhetjük a fővárosi buszvezetők egyik kedvenc sportjának a terhes nők becsípését az ajtóba. Én még sosem csíptem be terhest, így nem tudom, mi lehet ebben annyira jó, de valaki majd remélem megírja. Balázs feleségének kalandjai alant:…..
A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet.…..
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
Én nem tudom megállapítani az ő fajtáját, ti?..
A MÁV-csoport képtelen időben pótolni a kiesett vagonokat. Szerdán a Szobról Budapestre közlekedő 2127-es vonat hat rendes plusz egy vezérlőkocsi helyett csak 3+1 vagonnal közlekedett. Mivel ez a 70-es vasúti fővonal egyik legfontosabb, a fővárosba bejáró dolgozókat, tanulókat…..