Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ulver

0 bejegyzést írt és 455 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzurri Tippjáték - 13.forduló 2010.11.18 23:50:00
A hétközi válogatott meccsek után újra jönnek a Serie A izgalmas összecsapásai. Nem hálátlan hozzánk ez a forduló sem, hiszen olyan ütközetek várnak ránk, mint a Milan - Fiorentina vagy a Genoa - Juve. A hétvégi fordulóban kiderül ki remeg meg a 13-as szám láttán, és ki…..
Egy szó, mint száz, rangadók fordulója elé nézünk Barátaim! Lesz itt kérem Juve - Roma derby, ahol a nagy öregek, Del Piero és Totti által vezetett gárdák csapnak össze, majd egy paprikás hangulatú Lazio - Napoli összecsapásra van kilátás. A kicsiket nem feledve Bari - Parma és…..
A scudettóra ácsingózok mind idegenben gyűjtögetnének, csak a Milan küzd otthon, de nekik a Palermo jutott. Az sem lesz egy fáklyásmenet!Chievo-Bari 1-0 (szerdán háromnegyed 9-től kezdődik az összes meccs, leszámítva a pármait). A Bari utolsó, a veronai domboldal csapat pedig…..
Nincs megállás, itt a következő forduló az olasz bajnokságból, így a Tippkirályok sem pihenhetnek ! A következő héti válogatott mérkőzések miatt hétközi fordulóval jelentkezik a Serie A, nem is akármilyen kínálattal. Lesz itt Milan - Palermótól kezdve, Roma - Fiorentina…..
Jubilálva Tippjátékunk a 10. fordulóval, nem hozhat nekünk csalódást. Nem is fog, hiszen olyan mérkőzéseket kínál számunkra, mint a Bari - Milan vagy a Palermo - Genoa, ám kétség kívül a legnagyobb érdeklődéssel várt találkozó, a Lazio - Roma megaderby lesz. Lássuk, hogyan…..
Robinho azt mondta, hogy ő bajnokságot és BL-t is akar. Ez rendben is van, de akkor szombaton és szerdán (Real Madrid) a San Siróban nincs kifogás: Győzni kell kétszer! (ha karja, hogy komolyan vegyük:). Genoa-Inter (péntek 8,45-től) 1-3. Így hirtelen a Samuel, Lucio belső kettős…..
Ismét itt a Tippjáték, ismét nagy meccsekkel. Genovába látogat az Inter, Milánóban a Juve vendégeskedik, Palermóba utazik a listavezető Lazio, egyszóval újra nagy rangadókra van kilátás. Tippjük meg a végkifejlettet!   2010.10.29. - péntekGenoa - Inter…..
Ha továbbra is ügyes a Lazio, akkor tovább maradhat az élen. Az Európában töbnyire könnyűnek találtatott csapatok, otthon még vagánykodhatnak. Nagyon sovány volt a nemzetközi kupaszereplés. Fiorentina-Bari 2-1. Vargas visszatérése, majd idő előtti kiszállása a Samp ellen…..
Egy biztos, most nem csalódhatunk akkorát egy eredményben sem, mint azt tettük hétközben, ugyanis itt aztán végre olasz ver olaszt, egy részünk tehát legalább biztosan örülhet majd! :) Jön a nyolcadik kör a Tippjátékunkban, ahol a menüben olyan találkozókat kínálunk fel…..
A válogatott mérkőzések miatt, kis szünet után ismét jelentkezik Tippjátékunk és nem is akármilyen folytatással! A hetedik forduló olyan finomságokat tartogat nekünk, mint a szombat esti Roma - Genoa, a dél-olaszországi Catania - Napoli rangadó, a Samp - Fio vagy a Bari -…..
Ha a Chievo és a Brescia nem nyer, akkor elmondhatjuk, hogy oszlóban a köd, és megmutatja magát a táj. És láthatjuk, hogy az óriások felébredtek. A hátsó régiókban még minden homályos. Ott óriási a köd, és nem látjuk, hogy ki, mekkora. Milan-Chievo 3-0…..
A rangadók fordulójához érkeztünk! A hét utolsó két napján olyan találkozóknak lehetünk szem- és fültanúi, mint a Parma - Milan, a Napoli - Roma, a Fiorentina - Palermo vagy éppen az ősz egyik nagy ütközete, az Inter - Juventus derby. Vétek lenne tehát ezt a hétvégét…..
Azzurri Tulipántaposó kerestetik 2010.09.28 10:54:00
 Ma este 20.45-kor Amszterdamban lép pályára a rossoneri a BL-be 5 év után visszamerészkedő Ajax otthonában és mi más céllal utazhatna, mint hogy legyűrje szezonbéli átkát és megszerezze első idegenbeli győzelmét. Aki látta a hollandok madridi találkozóját tudhatja, hogy…..
Ezen a héten másodszorra jelentkezik Tippjátékunk, és ismét invitálunk titeket, hiszen izgalmas találkozók várnak ránk. Olyan rangadókra kerül sor, mint a Milan - Genoa vagy a Roma - Inter. Nincs más hátra, érezzetek rá a mérkőzések végkimenetelére és írjátok meg…..
A francia szabályosan szerelt, ráadásul a büntetőterületen kívül. Jutalma kiállítás, tizenegyes és három hét eltiltás. Közben a Roma több jogos büntetőt is reklamál. Sensiék szégyenteljes bírói csalásról beszélnek, Zamparini múlt heti kirohanását követően egyre…..
ulver 2010.09.23 17:24:02
Hogy is látom?
Két oldala van az éremnek.
Egyrészt mocskos csalók, mindenki a szeretett csapat ellen van, már 6-8 ponttal több lehetne, ha nem ellenünk fújnának ezek a byronmorenók.
Másrészt nézzünk már magunkba és mondjuk ki, hogy a játék, amit bemutatunk az nem az a szint, amekkora szája volt mindenkinek (pl a hírek, hogy Adriano inkább BL-t vagy bajnokságot szeretne-e nyerni).
Az igazolások közül Borriello nem tűnik rossznak, Simpliciót én még nem láttam játszani, nem tudom miért, talán De Rossi helyettesítésére egy Brescia ellen befért volna, vagy ha nem, akkor minek vettük, ki ellen fog játszani?
Adriano egyelőre egy két rossz passzon meg lövésen kívül nem mutatott sokat, de nem írnám le végleg, lehet még valami a dologból, csak nagy alázat kell (az akarás legalább megvolt tegnap), Burdisso Jr. már bizonyított, nem ő lesz az új Nesta, de pótléknak szerintem elmegy (ha visszagondolunk Loria szintjére, akkor ez előrelépés), Burdisso Sr. egyértelmű erősítés, még akkor is, ha néha elmegy rajta egy-egy meccs, olyan, mint Mexes (bár tudjuk, hogy az nem volt tizi+kiállítás - tegnap a stream alapján én meg voltam győződve, hogy szabálytalan volt, de kívül).
Vucsinicsre nagy szükség lenne, gyakorlatilag tőle lehetne javulást várni előrejáték tekintetében (Borriello hozza a gólokat, Adriano kérdőjel), Menez pedig szemmel láthatóan nem alkalmas hordani a terhet egyelőre, amit Ranieri rárak, mind verbálisan, mind szerkezetben a pályán. Kicsit olyan nekem, mint Giovinco volt a Juvéban, hogy jó játékos, de nem annyira jó, amennyire várják tőle.
És még Totti - már tavaly sem voltam teljesen elégedett sem a játékával, sem a hozzáállásával, most pedig be kell ismernünk, Totti kiöregedett. Félelmetes dolgokat tud a labdával, de már nem tartja meg a fellőtt labdákat és nem játssza ki három ellenfél közül pontosan, az eddiginél is többet reklamál és folyton elszáll az agya és néha alattomos. Valljuk be őszintén, hogy régóta nem játszik jól, pláne nem folyamatosan jól.
Széleken lyukas a csapat, ha nincs Riise, akkor gond van, másik szélen Cassetti nem (mindig) BL szint. Rosi nem válik be egyelőre, Cicinho jó, de csak előrefelé.
Ehhez még hozzá kell adnunk, hogy Ranieri sem hozza a legjobb formáját, néha túltaktikázza (vs Bayern), néha elcseréli.
Azonban mégiscsak ez az AS Roma, ami a világ legjobb csapata, és tök egyértelmű, hogy bajnok lesz, az első lépést hétvégén fogja megtenni, amikor is 2-1-re legyőzi az Intert.
Most kezdődik csak a bajnokság.
Totti és De Rossi nélkül a Roma, viszont első ízben Simplicióval soraiban. Szardínián Cassano nélkül kénytelen felállni a Samp, míg az Interbe visszatérhet sérüléséből Wesley Sneijder. Hajtás után a várható felállások, aki pedig birtokában lesz egy-egy jól működő…..
Azzurri A nap híre 2010.09.22 11:33:00
 Letartóztatták a New York-i Kennedy repéren Byron Morenót, aki nem kevesebb, mint 6 kiló heroint próbált becsempészni az Egyesült Államokba. Az equadori játékvezetőre jól emlékezhet minden olasz fan, 2002-ben ugyanis hathatós közreműködésének volt köszönhető, hogy…..
Azzurri A Lazio ma az élre áll! 2010.09.22 17:27:00
Bizony testvérek, ez nem ámítás, aki ma nem nézi a Digisportot, az tanúja lehet annak, hogyan veszi át a vezetést a Lazio a Serie A idei kiírásában. Létezik az, hogy jól játsszon Dinho és a Tapló egyszerre? Ugye hogy nem. Robinho pedig padozik, magyarán megkezdődött az öltöző…..
Azzurri A firenzei gödör 2010.09.22 19:13:00
Nagy a gond a Fiorentinánál. Minõsíthetetlen, ötlettelen játék, gyengén, jobb esetben középszerüen játszó játékosok, balszerencse, sérülések, a közvélemény pedig már Mihajlovic menesztését pedzegeti mindössze három forduló után, az edzõ kezébõl kezd kicsúszni minden,…..
Mindenkinek van mibe kapaszkodnia, egyelőre. Delneri például azt mondta a második forduló után, hogy csak a negyedik helyre jó a csapata; az udinei 4-0 után viszont úgy gondolta, hogy a világ legjobb játékosai játszanak csapatában. Bologna-Udine 1-0 (szerdán háromnegyed 9-től).…..
Az idei szezon első hétközi fordulójához érkeztünk. BL és EL mérkőzések helyett ezúttal izgalmas Serie A-s találkozók kedvéért tapadhatunk a tv képernyőjére (már aki van olyan szerencsés). Többek között olyan rangadók kerülnek terítékre, mint a Genoa - Fiorentina, a Lazio…..
A Chievónak és a Cesenának megvan az esélye, hogy az euró hegyeket mozgatók még egy kicsit kényelmetlenül érezzék magukat; amúgy pedig, szerintem, Bariban lesz a forduló meccse! Fiorentina-Lazio 1-0 (szombaton 6-tól). Az első két fordulóban a bírók tettek keresztbe a…..
A sorsolásra pillantva örömmel láthatjuk, igazán el leszünk kényeztetve ezen a hétvégén, a 3.forduló ugyanis már nyitásként is egy rangadóval, a Fiorentina - Lazioval veszi kezdetét, míg a folytatásban is olyan találkozók következnek, mint a Palermo - Inter, Parma - Genoa,…..