Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budafuck

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a felújított állomások, megállóhelyek szétverése mint téma előkerül, akkor Barosstelep megállóhelyről is szó esik. A felújított állomások közül a vandálok ezt verték szét, már az első héten. Barosstelep megállóhely az érdi fejlesztések keretein belül épült a…..
MÁV-figyelő Parasztnak Hi-Tech I. 2009.04.03 17:20:00
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még sosem éreztek késztetést aziránt, hogy a sínek közül felkapott kővel unalomból vagy idegességből bármit is megdobjak az állomáson. Főleg nem a kijelzőket. Érd felsőn a kijelzőt bámulva mindig elgondolkodom, vajon kinek okozhat ez…..
Budafuck 2009.04.07 00:13:59
@Pettyes Zebra: @scooby doo: @BKV figyelő:
Ha valaki nem hinné el @BKV figyelőnek akkor szeretném alátámasztani!
Én itt lakom budatétényben.28éve élek itt,és ez a kerület közbiztonságilag a legjobb!Már évtizedek óta.Amiben jeleskedik az a firkálás,rongálás,autólopás,bicajlopás!Ennyi.
És tudni illik rengeteg helyi (parasztot nem irok, mert még valaki félreértelmezi)firkás köcsög banda megy le szórakozni spatenbe (érd alsó)agárdi disco és erőszeretettel firkálnak,törnek zúznak ott is!De persze hozzá tartozik a dologhoz azis hogy Érd híres a cigányokról és a bűnözési statisztikáiról!Rosszabb mint ózdé,és a legkevesebb rendőr található ezen városban.Mikor 2001ben ott jártam haverokkal bulizni volt velünk egy rendőr srác az állomáson és elmesélte van olyan hétvége hogy összesen 1rendőr kocsi van és kb:4rendőr!ÉRDEN!
És ez szinte semmit sem változott.
Feltenném azért a kérdést hogy csak a tüntetéseknél tudnak 3000rendőrt álig beöltözve,millirdos kocsiparkal kivezényelni mikor az emebrek nyomorukat okozó miniszter ellen tüntetnek békésen?Vagy mikor a Magyar Gárda levonul a cigánybűnőzés ellen tüntetni egy 300fős faluba és oda 1200rohamrendőrt küldenek(persze a cigányok védelmére)akkor megkérdezném holvannak mikor a milliárdos vonatokat,felújitott állomásokat(érd,Baross telep,stb)törnek szét,firkálnak tele,gyújtanak fel!?
Merre kávéznak?
Érd szerintem kezd felnőni ,probálják felhozni polgáriasabb szintre és sajnos rengeteg suttyó ezt egy 5perc alatt tönkre is teszi!És ezeknek nagyrésze tényleg nem ott lakó.De persze vannak ottaniak is!
Remélem mihamarabb változás lesz ezen a téren,és a rendőreink nem bohockodnak a mc'donaltsban egész este, hanem az ilyen tetveket gyűjtik be esténként!
Budafuck 2009.04.07 23:12:57
@scooby doo:
Sajna de!Jóval nagyobb területen fekszik,nagyobb sokkal a lakossága és rengeteg az ingatlan.ÉS rengeteg a betörés,lopás,erőszakos büncselekmények,stb
És erre a nagy területre szinte semmi rendőr!Közben a fogarasi úti készenléti laktanyában üldögélnek százával.
ut:Bartók lakcsi tényleg borzalmas!Meg mostanában rengeteg cigány megy át a kerületen meg jönnek ide camponába.És költöztek sokan ispiláng környékére,nagytéténybe.Sajna.
Tegnap volt szerencsém a Déliben felszállni egy teljesen tiszta vonatra. Meglepődtem, mert a vonaton sehol nem láttam firkálást, taget, de még csak koszt sem. Ez a bizonyíték arra, hogy egy régi a kocsi is lehet szép, és egy régi kocsiban is lehet kulturált körülmények között…..
Budafuck 2009.04.07 00:24:55
@Ákibard!:
"Az ablakos kocsikat nem szoktuk vagonnak nevezni, vagon inkább a teherszállító jármű"
Számomra ez vagon!Akárhogy felújitották!elavult és vagon kinézete van!
Kocsinak,vonatnak max a Flirteket nevezném!Mert az egy olyan szinvonal amit annak neveznék!
Budafuck 2009.04.07 00:28:37
@BKV figyelő:

Wc fanoktól kérdezném!!!:):):)
Képen elnézve ezt a "szép" klotyót azon tűnödtem el hogy ide hogy lehet leülni ha bevan csukva az ajtó??:)Az az a lábat hova rakod ha netán vennék bátorságot erre leülni és kábelezni?:)

Továbbá ha nagyon precíz szemekkel nézitek a képeket már találtam két firkát!Aki megtlálja annak nyereményként elárulok még 2 hibát:):)
Szerencsére nem megint nekem kell jót írnom a vasútról, megtette ezt egy olvasóm, aki pozitívan csalódott a vasútban. Eddig kerülte a vasutat, mert csak rossz tapasztalatai voltak vele. Április 3-án viszont ez sokat változott. Egy felújított, tiszta vonaton utazott, aminek úgy…..
Budafuck 2009.04.06 23:50:05
@BKV figyelő:
Szia.
Zamárdis írásom+meg nem kapott ajándék bónt+lehányt vagonos képeimmel tarkított levelem már sosem látom itt viszont a blogodon?:)
üdv.
Túl sok jót írtam a MÁV-ról mostanában, ezért most jöjjön egy képes beszámoló egy vonat WC-jéből, ami ugye nem lehet valami pozitív. A képekhez én sokat nem fűznék, talán csak annyit, hogy aki a mosdót, és a WC-csészét koszosan lefesti, az nagy szakember lehet: ..
Budafuck 2009.04.02 19:53:53
Tegnap a déliben feltűnt, hogy a külső vágányokon állt 2 csatolt Flirt. Este amikor mentem hazafelé, akkor is ott állt, és az egyik utasterében (új, start logós) rendőrök voltak. Jegyzeteltek, mérőszalaggal mérték az ablakot. Valószínűleg ismét rongálás történt, és a MÁV…..
Budafuck 2009.03.28 14:04:22
@BKV figyelő:
Ebben igazad van.Már csak amiatt is hogy pár éve mi is a spatenbe mentünk le szórakozni,vonttal.De mi nem rongálni hanem szórakozni mentünk le.Továbbá Fehárvárra.De mióta televan cigányokkal már nem járunk oda.
Tudom hogy sok pesti jár oda le és sajnos rongálni.De azért Érd is megéri a pénzét.Mert van két nagy Grafitys brigád akik ott laknak.
Jólenne ha egyszer az ombudsman nem a bűnözőket védené hanem azokat akik normálisan akarnak élni,lakni,felnőni,stb.
Már az előre lépés lenne, ha a firkák fotóját kirakná a máv!Mert az ellen firka csapat örömmel dobná fel a másikat!hisz ezek a gyökerek utáják egymást.
Jólenne ha rákérdeznél.Továbbá azt sem értem hogy Fehérváron hajnali 4kor vagy még elötte miért áll bent sokszor a vonat az álomáson és miért lehet rá felszállni.Ugy hogy se kaller ,se senki a vonaton?
Budafuck 2009.03.28 14:07:50
@BKV figyelő:
Még egy példa.Melóhelyemen kamera rögzitette a tolvaly gyereket,a legjobb képet kinyomtattuk színesben,és kitettük a kasszákhoz,kávézóhoz,bejáratra.Meg is lett!Senkit nem érdekelt az ombudszman hisz minket kárositott meg!
Budafuck 2009.03.29 18:21:33
@BKV figyelő:
"Spátenbe jönnek a külső kerületek suttyói is"
Kössz!:):)Jópár éve én is jártam ott haverommal.Még asszem a foci világbajnokságot néztük ott.Budáról mentünk oda, mert barátunk ott lakik.De suttyók se vagyunk meg rongálni sem rongáltam még életemben semmit!Pont az egész baráti társaság elitéli a firkálásokat,rongálást.
Gál M. Miniszterelnök kerestetik 2009.03.25 08:45:00
Budafuck 2009.03.28 13:46:29
Tegnap végigjártam a Déliben 1-2 vonatot, kíváncsi voltam mit lát egy utas. Volt szerencsém egy olyan vonatot is végigjárni, amit a takarítók előttem pucoltak ki, szinte teljesen. Munkájukba még akkor sem tudnék belekötni, ha nagyon akarnék (pedig ebben van már egy két éves…..
Hétvégén láttam a KFC egyik reklámját a TV-ben. Állítólag egy „hosszú” szendvicset reklámoz 250 forintért. A szendvics nem lehet nagyon hosszú, mert a marketingesek még a reklámot is feltupírozták. Amikor keresztben (egészében) látszik a szendvics a reklámban, a…..
Budafuck 2009.03.19 22:21:27
@BKV figyelő:
Kivételesen ez nem egy átbaszás csak egy "poén"ami sajna a mi országunkban azért nem esik le mert itt még sehol nem közvetitenek fullHD-ben.Ez azt takraja ha abban a képarányban(16:9)sugároznak,vagy Wildban akkor a halandó emberek régi tv készülékén ez nyújtva jelenik meg.Elég átkapcsolni a 3Sat-ra vagy a német RTL-re és ott mindenkinek feltünik hogy nyújtva van a kép.Tehát úfó feje van mindenkinek.
A reklámban ez a poén azoknál jön ki rendesen akiknek Full HD-s tévéje van!Jelen esteben nálam :)De mivel a sugárzó adó(tv2,RTL,m1,stb)elvan maradva szinvonalban,képtelen sugározni Hd-ben ezért ez mindenkinél szarul jelenik meg!Tehát még nálam is akinek a legújabb Sony FullHd-ja van!
Mit ért ezzel el a reklámozó?Semmit!Pén nem jön át senkinek.Németeknél,Osztrákoknál igen hisz ott mindent full hd-ben adnak,és a lakosság 80%-a rendelkezik Hd tévével.Ennyi:):)
Budafuck 2009.03.22 15:31:48
@Táptalaj:
Isten?Isten mentsen inkább tőle!Egy örök másológép ésegy örök bukott márka.És az örök második!és szar is
Olvasónk úgy látja, azért nincs pénz a vasúti mellékvonalak fenntartására, mert néhány kalauz lenyúlja a pénzt. A kis vonalakon mindenki ismer mindenkit, a kalauz is jó barátja az utasoknak. Egy ötvenesért mindent enged utazni: Kedves MÁV-figyelő! Budapest – Szolnok…..
Pénteken elkészültek a második szériás BKV-figyelős matricák, az ismert grafikákkal és az ismert bemutatkozó szöveggel. Az előző szériához (1000 darab) kevesebb, egyelőre csak 320 készült, ezeknek április közepéig kell kitartani, mert a következő sorozat csak utána készül.…..
Budafuck 2009.03.18 14:49:05
@BKV figyelő:
Remélem elérhetővé válik mindenki részére.Tudod mint a választások alatt is vannak kampányszobák,házak ahova belehet térni matricáért,plakátért,toll,stb.:)
Pedig szívesen reklámoznám az oldalt:)
Akkor vmi gazfickó ragaszthatta ki még régen:)Csak jót nevettem mikor láttam a 114-esen.
Budafuck 2009.03.18 21:31:08
@BKV figyelő:
Hát melóhelyem elég frekventált helyen van oda bátran bejöhetnének akinek kellene.Nem zavarna.:):)Ha ezen múlik?:)Ha nem vagyok bent akkor van egy portásunk akihez alapból minden csomagot leadnak,visznek,stb.:)
Bkv ügyfélszolg biztosan kézségesen állna eme feladat elé:):)
Győr - A múlt hét végén tartották a felújított győri vasútállomás hivatalos átadóünnepségét. A munkálatok több mint 10 milliárd forintba kerültek. Lehetett volna többet is „kihozni" ennyi pénzből? A munkák ugyan decemberben befejeződtek, hivatalosan most adták…..
Tegnap írtam egy levelet a MÁV-Startnak, hogy véleményem szerint minként lehetne a Stadler vonatokon visszaszorítani (megelőzni) a rongálásokat. Javaslatomban nincsen semmi komoly, és semmi pénzbe nem kerül, csupán egy kis odafigyelés az egész. Ezek olyan javaslatok, amiket én utas…..
Budafuck 2009.03.17 13:27:54
@BKV figyelő:
Szerintem jo a levél.
És ha megfogadsz eg javaslatot szerintem kéne inditani aláirás gyüjtést hogy minnél többen kérjék a vonatok rendszeres átnézését mikor bemegy a kocsi este.És ha van rongálás azonnal visszanézni.Arcképet kinyomtatni és kirakni a vasúton!Hisz magán tulajdon,igy jogosan keresi azt aki rongált!
És ezt átültetni a bkv-ra is!Én nagyon szeretnék már egyszer egy nagy aláirás dömpinget inditani a bkv ellen takarítás címén!Hogy igenis fordítsanak nagyobb gondot ezekre!
a levél amúgy jó!
Budafuck 2009.03.17 13:31:52
@BKV figyelő:
Megkaptad amit küldtem levél a mávnak?Erről a cikkről jutott eszembe:)+ képeket is küldtem.??
Budafuck 2009.03.17 14:11:27
@BKV figyelő:
Köszi.Sorry az elcseszett küldésekért de a gépem totál megzakkant és álltalában késő este (hajnalban)van időm ilyenekre és akkor már én sem vagyok vmi ép állapotú!:)Ugyhogy nem direkte.Várok türelemmel.
Dávid havi 12 ezer forintot fizet a MÁV-nak, amiért késő, koszos vonatokat kap cserébe. Olvasónk annyira elkeseredett, hogy a MÁV-nak ultimátumot adott. Amennyiben nem takarítják ki a vonatokat, az ÁNTSZ-hez fog fordulni. MÁV-nak írt levele alant:Tisztel MÁV  Zrt!Ezúton…..
Budafuck 2009.03.14 14:32:25
@Trimo:
Tisztasággal nincs gond??Hát érdekes igényességgel elátott emebrek laknak eme országban!

Kolegám is ezen a vonalon jár.Ő is hányingert kap reggelente milyen vonatok vannak ezen a vonalon.
Győr – Pénteken tartják a felújított győri vasútállomás hivatalos átadó ünnepségét. A munkálatok több mint 10 milliárd forintba kerültek, de akik keveset járnak a győri pályaudvaron, azoknak nem biztos, hogy kiböki a szemét a néhány újítás. A kisalfold.hu most…..
Budafuck 2009.03.14 01:09:06
@BKV figyelő:
Baross telep nagyon tuti ötlet volt szerintem.Főleg hogy 15percre lakok tőle.De valahol nemértem erről az itt lakókat miértnem tájékoztatták?Vnnak még mostis rengetegen itt lakók akiknek fogalma sincs eme állomás hollétéről.Továbbá miért hagyták hogy gyökerek összefirkálják tönkre tegyék!?
Sehol egy kurva kamera se egy biztonsági miközben tele az ország munkanélkülivel!
Szégyen minden ami eddig itt felújitás cimén ment és ahogy hagyták leamortizálódni(lásd:Campona megálló,Érd,stb)
Remélem a Győriek kulturáltabbak és nem megy tönkre!
Van ma a Magyarországon egy réteg, melynek tagjai se dolgozni, se iskolába járni nem szeretnek. Gyerekeket potyogtatnak, és az utánuk kapott segélyből szeretnének megélni. Sajnos a kapott segély nem elég mindenre, ezért a népcsoport egy része rablásból, bűnözésből,…..
Budafuck 2009.03.01 13:52:10
@feri57:
"A Magyarországi cigányoknak önszerveződésre van szüksége hogy megvédhesse magát ,akkora fenyegetettségben élnek"
MIFÉLE FENYEGETETTSÉGBEN?Évtizedeken át tűrték a magyarok,indenki ezeknek a mocskoknak a vislkedésétés életvitelét!
Miféle önszerveződésre gondolsz teszerencsétlen?Ezekből ha valamelyiket bántalmazás éri azonnal 100an leszenk és agyonszurnak 10ártatlant!Mit akarsz még?elég volt már belölük.Ha it nem érzik jól magukat takarodjon mindeggyik ahova akar.Vissza Indiába bárhova.Bár minenhol gyűlölik őket,eze is elgondolkozhatnál hogy miért is?Nem velük van a baj talán?Olyan képmutató vagy apám hogy az már fáj!Eddig még mindig a i országunk éspolgárai a legbefogdobb és elfgadó osrszág.Más országban ezt nem türnék ott azonnal kitoloncolnák őket!
Néha jóllenne a jogaikn kivűl ha lenne KÖTELESSÉGTUDATUK IS,viselkedés kulturájuk éshamár itt élnek x éve talán megtanulhatnának magyarul!!Mert nevetséges hogy ugy beszélnek,élnek,visellkednek mint az ősember.Neveletlen köryezetszennyező éetmodót élnek.A mi pénzünkből!!szegény elnyomottak!

Budafuck 2009.03.01 14:02:12
@feri57:
"Ha csak az államhatalom kemény karhatalmi eszközökkel nem tudja féken tartani a rasszista neonáci cigányok ellen szerveződő csoportokat ,bandákat akik a cigányok ki irtására szakosodtak.Ez a rasszista gyilkolások polgárháborúhoz vezethet"

Egy példát irjál már le, amit Neonáci bandák követtek el??!Istenemre bár lenne,vagy lett volna már ilyen!De nincs!
Egy gyilkolásra szakosodott neonáci bandát mondjál már nekem!?ebben az országban!???
Itt gyilkolásra szakosodott cigányságvan!És cigánybűnözés!!Akik a saját fajtájukat képesek megőlni,gránátot dobálni a másikra ha nem képes a segélyt visszaadni!Uzsorás milliomos cigányok gyilkolják a lerongyosodott szegény nincstelen cigány családokat!Menny le falura és kicsit kérdezősködj végig!!Évtizedek óta!Nem kevered te a kettőt!??
Olyan tévhitben,demagógiában élsz ember hogy az már fáj!
Ezeket csak azért irod mert vagy te is cigány vagy és magadra ismertél,vagy mert ennyire meg akarsz felelni valakinek?!
Néha kicsit menny és élj ebben az országban necsak a gép elöl prédikálj és a kocsidból,és rájössz ezek akiket te szentként, reverendára állítasz nem is olyan rendes "emberek"!!!!
Budafuck 2009.03.10 22:23:32
@feri57:
sötét vagy!
Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg…..
Budafuck 2009.03.03 01:38:03
@Buda1982:
úristen!!Ugye ez csak irónia volt és semmi komoly?Már csak azért kérdezem mert akkor eltévesztedted a blogot!Mert nem a depeche mode-ról irtál !Vagy ennyire dilettáns vagy apukám!Ez nem a Neo turné és nem is kőbánya blúúúz tour!
Elmondom igy halkan ,csak neked hogy csak Németországban:FRANKFURT,MÜNCHEN,BERLIN,DÜSSELDORF,STB a legnagyobb stadionjaikba lépnek fel!
Mindenhol az olimpiai stadionokat töltik meg!
2006ban kis hazánkban lehet elkerülte ostoba fejedet hogy az Arénában semmi hirdetés,reklám nélkül eladták pár hét alatt az egészet.Ők tudtak oda teltházat csinálni se elötte,se utána senki!Majd nyáron visszajöttek és csináltak egy teltházas Népstadiont!Ez nem holmi nigger zenakar,se pink és a többi akik negyed házakat sem tudnak megtölteni!
Felhívnám vak figyelmedet,hogy biztos eme sikertelenségnek köszönhetően jönnek idén a Népstadionba ami szinte már teltházas!Továbbá egész európában szinte mindenhova és CSAK STADIONOKBAN (MIN:70EZER FELETTI)lépnek fel!
Mielött ekkora állatságokat firkálsz ide olvasgass el a zenakar turnézási szokásairól!Legnagyobb turnékat ők nyomjájk a világon és legtöbb teltházas koncit!Németeknél már tavaly teltházas volt minden és idén júnusban kezdődik a tour!
Ostobaságod fájna kitépnéd a hajadat!
Budafuck 2009.03.03 01:43:55
@Buda1982:
eddigi nyári szakasz csak!

05.10. Tel Aviv - Hayarkon Park
05.12. Athén - TBC
05.14. Isztambul - Bospuros Park
05.19. Szófia - TBA
05.21. Belgrád - TBA
05.23. Bukarest - TBA
05.25. Moszkva - TBA
05.27. Szentpétervár - TBA
05.29. Riga - TBA
05.31. Varsó - TBA
06.02. London - TBA
06.04. Manchester - TBA
06.06. Milánó - G.M. Stadion
06.08. Stockholm - TBA
06.09. Koppenhága - TBA
06.11. Hamburg - HSH Nordbank Arena
06.13. Düsseldorf - LTU Arena
06.15. Frankfurt - Comerzbank Arena
06.16. München - Olympiastadion
06.18. Berlin - Olympiastadion
06.20. Lipcse - Zentralstadion
06.22. Pozsony - Inter Stadion
06.23. Budapest - Puskas Ferenc Stadion
06.25. Prága - Eden Stadion
06.27. Párizs - Stade de France
06.29. 2. francia koncert ( Marseille )
07.01. ??? TBA
07.03. Werchter - TBC
07.05. Barcelóna - Olympia Stadion
07.07. Madrid - TBA
07.09. Liszabon - TBA
Budafuck 2009.03.06 02:00:00
@Buda1982:
"de ettől függetlenül igenis tisztában voltam/vagyok a Depeche turnézási "szokásait" illetően"

Ha tisztában lennél vele nem irnál ennyi sületlenséget!
Továbbá elmondom neked hogy eddig mióta felépült az Aréna azóta igazi teltházas konci a Dm-el volt és tavaly (2006után) a Coldplay-el.Ramazotti az életben nem volt teltházas az Arénában.Max az aréna plazaban!De netán kételkednél van egy toplista az aréna honlapján az eddigi fellépésekről vagy a ticketpronak,és az első 3ban Depeche Mode van.Valahol elgondolkodtató nem?főleg a 2006os Aréna fellépésük amiről te sem hallodtál ugye,mint kiderült mivel egy árva fillért nem költöttek reklámra.
Laza 1hónap alatt elkeltek a jegyek csak szájról szájra mode rajongók között.Majd utána nyáron Népstadion szintén hozta ezt, igaz már reklámozva(volt miből)!
Tavaly év vége óta árulják a jegyeket a Júniusi Dm Népstadion koncertre,300jegy van eladó még.Tehát semmi.Fentvan hivataos hírként is.
Minőégről annyit hogy én nem az a fajta koncertlátogató vagyok aki megelégszik 1 budapesti fellépéssel,mi kis társosággal megyünk olaszba,Németekhez,Franciák,Osztrák,Horvát,szlovákia,cseh,stb.És van összehasonltási alapom.És mindenhol magas szinten nyomják,és minőségi bulit tartanak.Zenélnek!Nem lángcsovákat nézel meg táncosokat,meg 20szori átöltözéseket,hanem élő minőségi zenét hallgatsz!
Még egy friss hír:tegnap a nyitó(bemelegitő)Luxemburgi koncertjükre 40 perc latt keltek el a jegyek és a honlap 35ezres előrendelést bonyolitott.Tehát 35ezren nem kaptak!
Ez a depeche mode!

ut:kirohanásom nem volt sehol ,max elszégyelted magad,mert kilettél javítva!
Közeleg az EP-választás, egyre több párt indítja útjára a kampányait. Az SZDSZ plakátját már kiveséztük, megegyeztünk abban, hogy undorító kampányt folytat a párt. Tegnap a metróra várva az MDF plakátját láttam meg, ami neked eddig a legjobban tetszik. Sok választási…..
U2 – No Line on the Horizon (2009 Interscope) A U2-val kapcsolatban két dolgot szögeznék le először, ami fontos a róluk alkotott nézeteim kialakításában: 1. Bono egy akkora idegesítő otromba nagy faszfej, hogy ekkorát csak nagyon keveset tudnék mutatni. Gratulálok a Time…..
Budafuck 2009.03.03 01:12:55
@MP:
"Csak annyit hogy a Times magazinban Hitler is volt az év embere"

És mennyivel sokoldalubb volt!:)
És mennyivel maradandobbat csinált:)

Ez a U2 már nem is zenekar hanem egy humanitárius segélycsomag.Amit valahol mostmár igencsak kikéne dobni de végleg egy gépből!
Unalmas,egyhangú, már 10éve.
Semmi megujúlás,elöremuatatás.Egy nagy nulla!Ha u2-ról van szó, nem arról hallasz hogy turné,vagy egy jó szám hanem épp találkozik az usa elnökével,rízst főz bangladensben,stb.Ez mind szép és jo,(szánalmas)de vagy zenéljünk vagy politizáljunk!
A kettő nem fér össze!És a zenélés része már nem megy!
Echo Németországi díjkiosztoján multhéten "élőben" is hallhattuk ezt az új szörnyedvényt ,ha nem láttam volna csak hallom azthittem volna hogy bármelyik másik gagyi "rock"zenekar nyöszörög a szinpadon!Majd hála jött Dave Gahan a Depeche Mode-al és lemosott mindenkit!De leginkább bononk arca hullhatott darabjaira mikor kénytelen volt rájönni hogy az egész Berlini nézőtér a modért jött el!És arra is kénytelen volt rádöbbenni hogy van náluk egy 1000szer igényesebb mindig újat mutató zenekar akik mögött mindigis csak kullogni fognak !Csak a dm okosabb és nem ripacs!
Csucsu - REFLUX Reklám I. 2007.11.10 21:30:00
Zseniális. Valahogy így kéne népszerűsíteni az egészségügyi reformot is. ..
Budafuck 2009.03.01 16:36:30
Csucsu - REFLUX Sein Kampf 2007.03.17 22:05:00
Üdvözlök Mindenkit! Ez lesz itten az én blogom. Ne számítsatok olyanra, hogy, hú, ma reggel felkeltem, és olyan másnapos-sárgát pisáltam, mint Kína, mert ez nem ilyen lesz. Jó, néha lesznek személyes írások, de többnyire publicisztikák és kritikák fognak itt helyett kapni.…..
Fejemet fogtam, amikor hétvégén a 23-as busz megállójában megláttam a SzaDeSz plakátját. „Van-e 200 ezer + 1 Demokrata szavazó?” teszik fel a kérdést, akik szerint Isten nem bal- és jobboldali, akik szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem az orvosra tartozik, akik…..