Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolibrilina

503 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülmények... Vizsgaidőszak, betegség, még több betegség és stressz, ami ritkán hagy azt csinálni amit akarok.Vagy én nem hagyom magam. Ehh. Épp a csodálatos Brad Pitt féle zombifilmet nézzük, miközben próbálom összerendezni a gondolataimat arról, hogy mit is volna fontos…..
Fél 7 van és még mindig nem tudok semmit latinra. Elkezdem begépelni a szövegeket meg fordításokat, de kétlem, hogy attól holnap okosabb lennék.:P Elmentünk vásárolni (itt csesztem el főleg) és vettem két felsőt. Szoknyát meg gatyát akartam, de most így jött ki. Majd…..
Elég sok helyről jön a késztetés, hogy újra írni kezdjem a blogot. Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy elképzelésem végre megérett arról, mit is akarok. Tulajdonképpen ez nem sokban különbözik attól, amit 3(?) éven át műveltem itt, annyiban talán mégis, hogy érettebb és…..
Akartam egyszer írni a Playing for change-ről, mert egy zseniális dolog, de ott a honlap (http://playingforchange.com/). Nyilván nem ez a legjobb dolog, ami kisülhetett az egészből (eleve, nekem  Grandpa Elliott az egyik abszolút kedvenc, csak miatta kéne New Orleans-ba utazni...), de…..
Ed Sheeran túlértékelt. Nyilván azok közül, akik a korosztályából befutottak kiemelkedik, de ez valahol annak is köszönhető, hogy annyi alapvetően tehetségtelen ember lett felfuttatva. Persze kedves-aranyos a zenéje, de ahhoz, hogy olyan hiperelképesztőenfantasztikus legyen,mint…..
Ez a legutóbbi bejegyzésem nem épp ideális állapotban született... Nem tudom józanabb fejjel enyhíteni a dolgot, mert akkor eszembe jut, hogy tegnap mennyire fájt a hegem a gyapjú kardigán érintésétől. Szóval ez mindennapos. Most meg megfáztam, de újabban az ilyesmi nem szép…..
meg tudnék szabadulni az időről időre előtörő rettegéstől. Nem igazán tudom, hogy ezt fejben hogy lehet csak úgy megoldani, hogy hát igen, 18 évesen volt egy "kicsi" rákom, és végül is nem gyógyszereztek tele csak kétszer kimetszettek egy "kicsit", de ennek a nyoma és emléke…..
Trapéz és korlát Sötéten hátat forditasz, kisikló homlokodra a csillagöves éjszakát kezem hiába fonja. Nyakad köré ezüst pihék szelíd pilléi gyűlnek, bizalmasan belém tapadsz, nevetsz, - vadúl megütlek! Sugárzó párkányon futunk, elgáncsolom a lábad, fölugrasz és…..
pfqjTFwjjjjjjjjjjjdpgggggíkgvn532uionv2pwfjiq3hnkrfm12pkri4hfnqwklenrjiq3hndfma, CKLWEHRIOH23IOHiqwofhWJÉQ HQ3UWHRF UI3Hsdfghjklél,nrtzuio,mndtzuiopjwighi3wojcn3iothuibwqbfjkewbg4zugtuivefisjbcwbpqohfoewhvnepwrfoewb Oké, szóval a növénytan zh az nem olyan, mint egy gimis tz. Szarügy. A…..
Lermontov: ÁlomÁLOMA dagesztáni déli nap tüzébenfeküdtem némán, égetett a seb:a mellemet golyó találta mélyen,és lassan folyt a vérem, cseppre-csepp.Feküdtem árván, perzselő fövényen,vad katlanszirtek bámultak felém,csúcsok ragyogtak sárgán fenn a fényben,s halálos…..
Van az Egyetem tér mögött, illetve egy abból nyíló utcában egy csodálatos szárazvirágos bolt amit már régesrég kinéztem, és ma végre meg is látogattuk. Imádom a száraz virágokat (és a levendulát különösen), nem kevés rózsa, nárcisz, gyöngyvirág és ismeretlen mezei…..
hogy annyi év után még mindig musical dalszövegek jutnak először eszembe amikor nagyon rosszul alakulnak a dolgok. Végül is, régen bármilyen szituációra tudtam egy részletet.....
magyar szolgáltatói oldalakat böngészek (tehát olyanokat, ahol a cél az, hogy eladja termékét, éttermét, üzletét, stb.) úgy érzem, visszacsöppentem a 2000es évek elejére. Nem értem az igénytelenséget és/vagy giccset ami árad egyes oldalakról. Most épp Szentendrén keresek…..
legalább annyiban vissza kell térni a régi sémához, hogy az aktuális kedvenceket közzé tegyem. Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a pasiba, nyilván nem csak ezt, és főleg nem csak xfactoros előadásait érdemes meghallgatni.:) ..
mióta elkezdődött az egyetem. Szóval épp most jó egyetemistához méltón lógom el a napot. Valójában csak a műszaki szart és tesit, amit fölöslegesen vettem fel, mert, mert ebben a félévben nyilvánvalóan nem fogok bejárni. Olyan napot választottam, amin csak előadásaim vannak-…..
Ez egy rettentően szomorú este. Hivatalosabban már nem is lehetne vége a gimis éveknek. Nem vesznek körül színesszagos új füzetek, tollak és kacatok, semmi ismerős izgalom, csak az érzet, hogy holnap turmixgépbe nyomnak. Eddig egészen meglepően nyugodt voltam az egyetemre menés…..
aki kezdte ezt a blogot most egyetemre megy. Hónapokat hagytam ki mind napló mind blogírásban, főleg, mert a tervek az idővel együtt folytak el mellettem. De most itt állok egy új életszakasz, új élmények és barátok előtt és próbálok új rendszert építeni az…..
eltelt néhány hónap mióta utoljára írtam, egyébként mint utóbb kiderült, egy lázas mandulagyulladással a testemben. Azóta történt egy s más, legalábbis ha a 8 évig második otthonként funkcionáló iskolának az elhagyása jelentős eseménynek számít. És persze az…..
Hogy a környezetvédelem óráknak haszna is legyen (plána, ha jövőre ugyanazokat tanulom, mint itt), megnéztük a fentebb említett filmet. Amiről esszét kell írnunk, vagy olyasmi. Nyilván nem kihívás, mert egyrészt mindenkinek van véleménye a kérdésről, másrészt én akár még…..
ahogy nézem. Vagyis a rendszer csöppet instabil. De mindegy, nem ezért vagyok itt. Tegnap elgondolkodtam azon, hogy mikről is írok úgy általában. A blogon a kérdés inkább a múltra vonatkozik, ami tartalmazza a sulis, néha sport, néha politika, néha csak szürke felhők leírását.…..
a blog.hu még mindig összeesküvéseket sző ellenem. Hihetetlenül ritkán jut időm írni, de még így is az esetek felében eltűnnek a bejegyzéseim. (Ez nem pontos, egyszerűen nem másol, nem ment, nem tud beilleszteni...) Ez még az előző admin felületen zajlott, most átkapcsoltam és…..
 Többé kevésbé sikerült végre kivitelezni az új külsőt. Szerintem fasza lett. Most saját képeket használtam a fejléchez, szóval most már három teljes képen látható vagyok.  Vagy nem.:) Semmi egyebet nem áll szándékomban írni, csupán csatolom az előző küllem…..
Most fejeztem be a Naplót, és kellőképpen megérintett ahhoz, hogy írjak az élményről. Bár kissé eltávolodtam ettől a hatástól, mivel utána néztem, hogy úgy egyébként mit tud még mondani róla az internet, ami részben hiba volt, mert sikerült a kuruc.infora navigálni, aminek…..
 Ezzel megérett az idő az írásra. Ugyanis elveszik a lehetőségeim. Jó apám, akinek minden egyes tanácsa csak okoskodásnak tűnt, mindig azt mondogatta, még reménykedve formálhatóságomban és jobb szóra hajlásomban, hogy tanuljak meg mindent alaposan, de legalábbis annyira,…..
tartozom a blognak. Írtam valamikor jó egy hónapja egy hosszabb beszámolót, de éppen akkor volt valami fejlesztés átállás és annak ellenére, hogy többször mentettem, a bejegyzés végül elveszett. Szóval most még több dolog halmozódott fel (ugyanígy a naplómban is kb.), nem…..