Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samprass

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..
samprass 2010.10.04 12:30:58
@Yooha: Nagyon sokan elmentek volna ha lett volna kire szavazni. De ebből azért nehéz választani..........Szerintem.
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
samprass 2010.09.04 10:49:14
@Footballfever: Te melyik moziban ülsz te szerencsétlen..........
Elegem lett a nagy melegből és felköltöztem nagynénémhez a hegyekbe. Hűvösebb van,csend van és ide még a szúnyogok sem jönnek.Nagynénémről annyit kell tudni, hogy fiatalságát külföldön töltötte, két boldog házasságvan a háta mögött, most egyedül él. A hatvanon túl már…..
samprass 2010.07.17 13:55:42
@juhaszcs: Te valószinű pont olyan hülye vagy ahogy megnyilvánulsz......
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
samprass 2009.10.29 14:29:25
@statez: Azt gondolom te pont olyan egyszerű vagy ahogy irtál......
Nem az a lényeg, hogy nem ez a két rádió szól ezentúl, hanem, hogy ezek a mocskos korrupt politikusok bármit megtehetnek velünk és meg is tesznek.
A sok birka meg azt hiszi, hogyha nem az egyik lesz hanem a másik akkor majd jobb lesz, elárulok egy titkot neked mindegy hogy hívják a hatalmon lévő pártot ezek közül, neked semmivel sem lesz jobb.
Ez bebizonyosodott most is meg mikor a centrumot újra választották, hogy ezek nagyon jó barátok a színfalak mögött csak előtted kicsit tépik a szájukat, hogy nem szeretik egymást.
Amíg az összes mostani politikust nem zavarjuk szanaszét addig itt ne is számítsunk semmi jóra.
samprass 2009.10.29 15:30:47
@Gyuc: Ebben sajnos igazat kell adjak neked.
Csak kiváncsi vagyok, hogy meddeig türjük még ezt a sok szemetet a parlamentben és körülöttük.
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
samprass 2009.09.26 12:28:39
@csatoimi: Te egy igazi hülye vagy!!!!