Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forlán

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Los Angeles Lakers és a Brooklyn Nets játszott egymással elég szoros meccset. A végjátékban négy másodperccel a vége előtt Kobe Bryant dobott büntetőt, és az ellenféltől Gerald Wallace húzni kezdte Bryantet, hogy dobja a fontos büntetőt csukott szemmel. Bryant inkább győzni…..
  Kedves gyermekek, az első lecke: hazudni nem szabad, mert azzal elveszítjük a bizalmat, és az rossz. Nem hazudunk szavazatokért sem, vagy ha mégis, utána nem dicsekszünk, hanem szégyelljük magunkat. Amikor tönkreteszünk valamit, nem mondjuk, hogy épp…..
addict Bazi nagy cigány lagzi 2012.02.29 11:50:00
A Bazi nagy, görög lagzi című film óta nagy divatja van a lakodalmas filmeknek és műsoroknak. Ezek között nem egy egészen furcsa is van a nemzetközi mezőnyben, köztük a Channel 4 egyik érdekes műsorával, amelyben látványos cigány lakodalmakat mutatnak be félig dokumentarista,…..
A Comedy Central saját díjkiosztó gálát rittyentett magának, természetesen a vígjátékok és a nevettetés terén - a nevét viszont (sajnos) egy korábban létező díjról nyúlták, és lett The American Comedy Awards. (Az elődnek a mostani nem jogutódja, ha minden igaz.) A gála olyan…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.04 09:30:00
Camille Grammer, Kelsey Grammer exneje, a Real Housewives of Beverly Hills egyik szereplője saját magát alakítja majd a Shit My Dad Says évadzárójában. Igazán nagyszerű hír.Az MTV Real World: Vegas című realityje az előzetes alapján tele lesz bikinis csajokkal, széjjelvert szállodai…..
Félrefordítások Igen, főnök! 2010.11.28 12:53:00
Ez tulajdonképpen nem is véleményes. Vagy mégis? toro beküldése:én nem vagyok egy "nagytudású angolos", de aki hármasnál jobbra érettségizett az adott nyelvből és strapálja magát egy kicsit az biztosan talál a TV felhozatalában elegendő beküldendőt. Sőt! Egy CSI…..
Stupid videos..
Forlán 2010.09.23 17:25:29
Vezessük be a szarmeccs-adót!Ez arra lenne, jó, hogy értékes és szép dolgokat támogathatnánk belőle. Pörgős, sok passzos latin meccseket, angol ívelgetést. Német brüsztölést és olasz catenacciót nem, főleg Mourinhóval nem, mert ő ráadásul giccses is.Úgy képzelem, hogy…..
Forlán 2010.06.23 08:15:02