Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libaleontin

1306 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén 77 éves legenda, a világ valaha élt egyik legnagyobb színésze és nőcsábásza egész életében utált interjúkat adni, így nem is sokat adott, mikor már elég nagy név volt ahhoz, hogy ezt megtehesse. Viszont mikor olyan kedvében van és mikrofon elé áll, akkor legalább…..
Egy olyan válogatást láthattok ma, amiben csak 19. századi képek szerepelnek. Nem terveztem ilyen képsorozatot, de a gépem egyik Napi érdekes poszthoz csak 19. században készült képeket dobott ki. Ezen először kiakadtam, mert hülyeségnek látszott és azonnal egy új leválogatást akartam futtatni.…..
Megmondtam, sok magát cool-nak gondoló hipster-ke: meg fogtok dögleni: http://divany.hu/eletmod/2014/03/07/italok/ Végtelenül igazságtalan, hogy egy kis csík piskóta sütit nem ehetek hónapok óta, mert a terhességi diabétesz miatt majd óriás lesz a gyerekem, ti meg ezt eszitek meg…..
Mer' fikázni van kedvem, amit a gyermek élénk rúgásokkal támogat. Hipsters gonna hip. Nah, minap jutott eszembe, hogy otthon, oi vei, a starbucks kávézóban kávézni oh, ah, micsoda cool dolog. *nyátok picsája. Itt minden közepes és annál nagyobb koszfészekben van egy, otthon…..
libaleontin 2014.03.04 16:10:12
@DarthVader: jóvanna, unatkoztam. De akkor is utálom, amikor valamit nagyon trendinek tartanak, ami pedig a, nem is az, b, hamarosan úgyis uncsi lesz. És nem minden segédmunkás bunkó segédmunkás, nemdebár...
"Becslések szerint a világ lakosságának 75%-a nem képes felnőttkorban rendesen megemészteni a tejcukrot. Hazánkban a szakemberek szerint a teljes népesség 15-20%-a lehet érintett. Mi lehet ennek az oka?" Így kezdi a nem túl eszes life.hu onlájn magazin a cikket, majd kifejti mi…..
to infinity and beyond Lindisfarne 2013.07.21 15:54:58
..
to infinity and beyond Dunstanburgh 2013.07.21 15:53:44
..
to infinity and beyond Kenilworth 2013.07.21 15:53:19
..
to infinity and beyond Bamburgh 2013.07.21 15:50:44
..
to infinity and beyond Alnwick 2013.07.21 15:48:50
..
french toast = bundás kenyér Még most sem ocsúdtam fel..
K-nak meggyőződése, hogy én feszt nagyibugyikat viselek, mely ruhadarabok "szexuálisan lehangolóak". Mondjuk ki nem szarja le ezt pl. amikor munkában van? És én amúgy előnyben részesítem a kényelmet, mert mit ér a dizájn, ha amúgy szarul vagyunk benne. De néha hamarabb…..
Tegnap elmentem megnézni a tengert Dover-nél, de a tenger azt mondta, nyasgem, totál köd jött a víz felől, bázz, mint A Köd c. horror klasszikusban, kész, le is videóztam, mert ilyet... A fehér sziklákról annyit, hogy nyilván fehérek, de a tövükben meg az oldalukban állva vajmi…..
Voltam otthon április elején, mikor még tél volt és hó és hideg és halál és esküszöm, mintha egy Közép-ázsiai szovjet tagköztársaságban lettem volna. Minden szürke volt, inkluzíve emberek (nyilván az időjárás sem segített a hangulatban),  akik szakadt kabátban és…..
Megkérem Károlyot, hogy tegyen meg nekem, amíg melózom A és B dolgot, azaz: A, vegye ki a lerohadt mosógépből az ázott cuccát és teríccse ki, hogy ne rohadjon totál szét és B, tunkolja ki a vizet a dobból. C dolgot, azaz: mosogatás, nem kell elvégezni. Erre: A, megtéve, bár…..
Miért lesz a következő könyvcímekből -ez: Wolf Hall - Farkasbőrben Bring up the bodies - Holtak menete The Host - A burok ?????..
Igaz, hogy Csajkovszkij homoszexuális volt? Igen, de nem ezért szeretjük. Szeretem a viktoriánus korszakot (az angolt), mert szemforgatóan képmutató. Lássuk hát. Volt egy depressziós fiatalember, aki azzal lepte meg ismerőseit a 19. században, hogy huszonéves korában nősülési…..
Olvasám, hogy a gyermekek kitalálták, hogy majd angolul írának lapot. Nnaa. Én nem tudok angolul, mint azt kifejtettem, a mai napig eltaknyolnék a Rigó street-i nyelvvizsgán (legyen most ez a vízmérce). Azt is kifejtettem, ez adott esetben nem számít, épp a napokban tett látogatást…..
K und k anyátok, és nem teszek lakatot a számra! Halál és pusztulás rátok! Szóval. Index kérdőív-shopline kupon-kíváncsiságból rákeresés, könyvek, magyar történelem, őstörténet, és mi jön ki?! Áááááá, a rábaközi sámánok, tökösök (wtf?) mózsiások(que?), hun…..
to infinity and beyond a jó kuzen 2013.03.12 18:43:21
Szégyen, és még jó, hogy egy kori biológia tanárom, P. (aki egyszerre volt olyan sármos és barátságos mint Drakula és Freddy Kruger együtt véve) nem tudja, de múlt hétig én azt gondoltam, hogy ez:ami amúgy egy lajhár, szóval, hogy ez majom: fán él, meg minden. Erre kiderült,…..
Oda-meg vissza van a nép a Game of Thrones/Trónok harca című, fantasy jellegű irodalmi műtől és tévésorozattól. Mert miért is? Mert van benne fondor, intrika, vér, vérfertőzés és buzulás! UÁÓ! Korszakalkotó, műfajmegújító! Már nem azért, de dekádokkal ezelőtt hozta…..
Az ember barangol a neten és ezt találja: hardcore pornóban utazó pornószínésznő, MILF. Gyk: "mother i like to fuck", azaz tini kisfiúk nedves álmainak tárgya, a haver mamája, középkorú, de magát jól tartó nő, vö.: Stiffler mamája. A cikk folytatódik, miszerint eme MILF:…..
Hát igen, valaki kiszámlálta, hogy fél millió nép ment külföldre, össze is vetették rögvest '56-al, meg egy másik blog a harmincas évekre utalt, meg korábbra, ugye igen, pedig ez nem '29-33, meg az utcán sem lövöldöznek és/vagy hajtanak el embereket ideológiai alapon... Azt is…..
Van egy olyan blog, amin emberek arról regélnek, hogy miért-hogyan döntöttek és léptek olajra abból a pöcegödörből, amit ma Mordornak Magyarországnak neveznek. Néha elolvasom, most legutóbb valamin aztán fennakadtam. Asszem a kommentelők között valaki elpöttyentette, hogy amikor…..
to infinity and beyond blues 2012.07.27 23:20:08
Elgondolkodik az ember lánya, hogy jó ötlet-e 30 évesen elkezdeni együtt élni valakivel? Miután 18 éves korom óta elég sokat éltem egyedül, nem teljes izolációban, de legalább ha betettem az ajtót magam mögött, a világ kívül maradt. Utálok albérlő lenni, meg társbérlő, de…..