Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boxos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Benedek megbukott 2006.08.12 17:57:00
Már negyedórája várunk Benedekre a Táncdalfesztivál sátorban, amikor a hangosbemondó közli, Benedek eltévedt, de szerencsére megtalálták a motorrendőrök és már hozzák. Kicsit kínos az egész, mert Benedeken őrjöngeni állítólag vicces, várni rá viszont kellemetlen. Egy…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..
Végre megnyugodhatunk. Szívdobogásunk lelassul, gyomorfekélyünk magától elmúlik, elménk pedig derűs lesz, most már biztos: Dukai Regina nem akar felhagyni az evéssel, életbenmaradási esélyei így jelentősen nőnek. Sőt valószínűleg rászokott, mindennap tolja. De nem is azon…..
Amanda, TJ Hooker, Starsky, Brandon, Brenda és Hutch. A kérlelhetetlen ultrakonzervatív rendőrjárőr, a televíziózás első metroszexuális zsarupárosa vagy éppen a modellképzőnek álcázott Los Angeles-i középiskola mindennapjai. Ezekkel járult hozzá a televíziós történelemhez,…..
Tizenegy angolai és ugyanennyi portugál férfi, lucskosra izzadt, műszálas pólókban, vagy egyetlen egy darab Nicole Kidman? Megfelelő tesztoszteron-szint mellett nem kell sokat töprengeni a válaszon. Este kilenckor a poszt Tom Cruise-időszak egyik legjobban sikerült alakítását…..
Még pár óra, és indul a foci-vb, és egy hónapon keresztül ugyanazt a stúdiót bámulhatjuk majd a mérkőzések szüneteiben. Mi most egy kicsivel hamarabb megmutatjuk, hogy honnan is kommentálják majd az eseményeket, és hol szabadkozik majd a műsorvezető, hogy akadozik a hang és…..
A mostanában újraindított Magellán semmiben sem különbözne az Aktívtól, vagy a Fókusztól, ha nem az lenne az alcíme, hogy tudományos utazás a Föld körül. A tökéletes fogyás titka, a péniszhosszabbítás rejtelmei, vagy a kalandok a gyógyfürdőkben – nem szabad nagyon…..
Képzeljük el, hogy összegyúrjuk Lovast, Bencsiket, Mikolát és Bayert, az eredményre teszünk egy szőke parókát és egy pár nem túl mutatós csöcsöt, majd szabadon engedjük, hogy írjon, beszéljen bele a vakvilágba. Az ötlet meglehetősen elrettentő, de higgyék el, van ilyen…..
Verebes Nap-keltebeli szereplései már negyedannyira sem idegesítőek, mint mondjuk egy évvel ezelőtt, amikor előszeretettel töltötte ki azzal a műsoridőt, hogy ugyanazt a kérdést ötvenszer feltette beszélgetőtársának, hátha az az ötvenedikre végre észbekap és azt válaszolja,…..