Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repcsike

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lada Blog Kilakoltatás 2013.02.28 00:35:43
Újra itt a tavasz és a vén öreg orosz medve kibújt a barlangjából hogy újult erővel vesse neki magát az új év kihívásainak :). Úgy néz ki hogy az autó elején tett fáradozásaim nem értek semmit, és most újra kezdhetjük az egészet, de most majd egy kicsit alaposabban.…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Lada Blog Dörgés és morgás 2011.06.25 22:02:00
Néha néha probléma van a fékkel, valahogy nem akar összeállni a rendszer, de remélem ez napokon belül már csak a múlt lesz. Nem kell aggódni, épp ellenkezőleg, el kezd fogni magától a fék... Sajnos ki kellett cserélni a szervós rásegítőt és a főfékhengert is, így most nem…..
Lada Blog A kábelrengetegben 2011.06.17 00:16:00
Hétvégén elkezdtem szétbontani a műszerfalat, és elrendezgetni a kábeleket...        Nem is mertem megsaccolni mennyi kábelt húztam ki a kocsiból, de elég szép mennyiség volt. Legjobban a régi hátsó helyzetjelzó 12voltja tetszett ami hátra…..
Lada Blog Móka és kacagás! 2011.05.31 23:56:00
Vásároljon Ön is Avtovaz Lada gépjárművet, nem bánja meg, az együttlét ezekkel a gépjárművekkel maga a boldogság! Volt móka és kacagás esténként amikor a kardánalagutban kellett varázsolni, hogy végre képes legyen menni az…..
Lada Blog Kiürült a garázs 2011.05.03 22:23:00
Alig értem haza, jött a tréleres bácsi és a hátára vette a kis paripát. Most nagy üresség tátong a garázsban, már csak várni kell, amíg a karosszériás kijavítja a hibákat, aztán már csak elektromos ember kell, valamint a hátsó fékre rá kell nézni, ez valami miatt nem…..
Lada Blog Lábra álltunk 2011.04.25 22:02:00
Többé-kevésbé végeztem a futómű szerelésével, elöl még hiányzik az egyik lengéscsillapító, mivel szegény tartókonzol csavarjának a karrierjét a hidegvágó derékba törte. Ami késik nem múlik, pótolni fogom, viszont mivel változott az első futómű geometriája most egy…..
Lada Blog Mínusz egy diffi... 2011.02.20 17:56:00
Mikor leeresztettem a hátsóhídból az olajat a leeresztő csavar beleesett a kis tárolóedényembe, most ezt az olajat átöntöttem egy kannába, és a mágneses leeresztő csavaron észrevettem egy furcsa fémdarabot, nini, ez egy diffi fog. Azóta már eltettem ezt a differenciálművet, de…..
Lada Blog Első nyújtózkodások 2011.02.18 22:00:00
Tegnap este egy kis időre beröffentettük a gépet, egyáltalán beindul-e még :D.     Elég nehezent ment a dolog,de sikerült bebikázni a motort egy másik autó segítségével. Amikor először beindítottuk nem akart elhallgatni a szén-monoxid mérő a garázsban, amiből…..
Az elmúlt két hét történéseiről, nem ígérem, hogy velősen!   Ha sikerült a feljebb látható áldozatok látványát kiheverni akkor kezdem is a mesét. Sikerült eljutnom végre az autó aljának lecsupaszításához, legalábbis ami a futóművet illeti. Az út ami idáig…..
Lada Blog Hétvégi autókázás 2011.01.30 18:32:00
Sikerült a hétvégén egy BMW 320i volánjánál megtapasztalnom mire is képes egy soros hathengeres kétezres injektoros e30. Egy barátom elhívott nevezzek én is a Kiskunlacházán megtartott mini rally-ra. Délelőtt borzasztó jeges volt a körülbelül három kilométeres pálya, ami…..
Lada Blog Nem indul :( 2011.01.23 19:43:00
Szép volt az idő vasárnap, és miután végeztem egy kis barkácsolással, gondoltam sertepertélek az autó körül. Már dél körül elkezdtem tölteni az akksit, hogy legyen elég energia újra életre kelteni a gépet. Sajnos azonban nem nagyon akart elindulni, de nem adom fel :). Lehet…..
...ez az élet gyönyörű! Két napja csinálom már, ugyan múltkor problémáim voltak a csiszolókefe minőségéből adódoan, és a megfelelő védőszemüveg hiánya miatt (a lerepülő alvázvédő darabok majdnem kicsapták a szemem), de még mindig borzasztó sok van hátra úgy…..
Volt ma délelőtt és délután egy kis időm szerelésre, így gondoltam lebontok mindent amit érek... Na jó nem, de úgy lötyögött a bal oldalon a lengőkar, hogy inkább kicserélem a szilenteket. Meglepetés csak a leszerelés után ért, mert nem csak hogy el volt mállva a szilent, de a…..
Úgy néz ki szépen lassan összeáll a fékbővítési projekt, voltak nehézségek először a közbetétek voltak egy kicsit szűkre esztergálva, ma pedig a fékhengerekkel izmoltam egy kicsit, a végén olyan voltam, mintha egy bányából jöttem volna fel (off: erről Oroszlány jutott…..
Lada Blog Fék 2010.08.08 23:29:00
Be kéne őket mutatni egymásnak, ugyanis nincsenek igazán köszönő viszonyban :) (mármint a kocsi és a fékrendszer). Remélhetőleg az új fék sokkal nagyobb fékerőt fog kölcsönözni a gépnek a hűtött tárcsának, minőségi ferrodo betétnek és a nagyobb fékmunkahengernek…..
Lada Blog "Apa kezdőőődik" 2010.07.13 23:16:00
Viccesen telt a tegnapom, hajnalban meló, aztán rohanás haza. És tetézve az élvezeteket elmentem tartóbakot venni a kocsihoz. Biciklivel, naná, és egy emelőt is vettem, mert a jó öreg Ausztriából lassan 20 éve "beimportált" változat megadta magát. Ha valakinek…..
Lada Blog Az idő csak telik 2010.07.01 22:43:00
A napokban igazából effektíve a ladával nem történt semmi, sajnos a szokásos otthoni dolgokkal voltam elfoglalva. Sláger ilyenkor a fű és különböző növények nyírása, ugyan lehet ezeket már tavasszal el kellett volna kezdeni, de valahogy ez a kertészkedés sose nőtt a…..
lofasz Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. lofasz Contrary to popular belief, Lorem Ipsum lofasz Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has…..
Lada Blog A kezdet 2010.06.27 00:24:00
                   Ezt is megéltük, saját magam "szórakoztatására" csináltam egy blogot. Kicsit úgy érzem magam, mintha saját magamban dünnyögnék, de valójában jó hogy le lehet…..
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..