Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizi

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A naponta jövő-menő tesztelefonok tömegei között üdítő kivétel, amikor ilyet kap az ember. Köszönöm, annak, akit illet!:-D ..
A minap kaptunk egy sajtóközleményt a TomTom-tól, amelyben két újabb, hazánkban is kapható PNA-ról volt szó. A leginkább azt hangsúlyozták, hogy a cég "új" szoftvere fut rajtuk, amelyekben megtalálható az IQ Routes, ami elvileg nagyban megkönnyítheti az…..
Érdekes, hogy a mobilok reklámjait általában nagyon el szokták találni: a legtöbb látványos, figyelemfelkeltő, és sokszor humoros is. Utóbbira jó példa az AT&T új videója a Samsung Jack-ről: háromszor néztem végig és háromszor estem ki majdnem a fotelból a heveny…..
 Egyik jó barátom már hosszabb ideje kint dolgozik Szingapúrban, ott él a családjával együtt. Időnként beszélgetünk Skype-on, megvitatjuk az élet nagy dolgait és mivel ő is legalább annyira kütyübolond, mint én, a telefonokra is mindig rátérünk.   Amikor kikerült…..
Dodeszh és Evibly után gondoltam én is megosztom, hogy eddig milyen mobilokkal rendelkeztem. Mivel még meglehetősen fiatal vagyok –a kollégák már akkor mobiloztak, mikor én kisautókat tologattam vagy épp 12 voltos villanymotort dugtam a konnektorba-, így sajnos nem tudok olyan…..