Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totyóka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai valóságshow-iparban valahogy minden második szereplőről kiderül, hogy homo- fétis- leszbi- vagy mezei, duplaanálos pornóban szerepelt, esetleg escortozott (ez a prostitúcióra használt eufemizmus ebben az iparágban), amit a forgatókönyvnek megfelelően körömszakadtáig tagad,…..
Január 1-én az RTL Klub látványos showműsorral jelentkezik abból az alkalomból, hogy Magyarország viszi majd az Európai Unió Tanácsának hathavonta rotáló soros elnökségét. A Rajtunk a sor! – Évindító show-ban népszerű sztárok tűnnek majd fel a színpadon.Az RTL Klub a…..
comment:com A nap képei 2010.12.31 10:30:00
A jelenlegi doktornak ilyen asszisztens jutott a Doktor Who-ban. Szerintem túl sovány, de bájos csaj.   ..
totyóka 2010.12.31 11:44:16
Awku nicknevű olvasónk küldte az alábbi képet, amit itt talált, és amin egy megfejthetetlen RTL Klubos rejtvényt láthatunk. A lelkes gyakornok, aki összehozta, egy jól sikerült mozdulattal tiporta sárba Quentin Tarantinót, David Lynch-et és Kurt Russellt - ez azért nem semmi,…..
totyóka 2009.08.17 17:28:02
 Rengeteget olvasok mióta ismét álláskereső lettem. Szerencsémre édesapám már 5 éves koromban megtanított olvasni, hogy minél előbb megismerjem a könyv adta tudást, szórakozást és azt a fantázia dús világot, amit a könyv nyújt. Találkoztam Teréz anya: Az élet himnusza…..
Jön Tyra Banks moddelcsajos realityjének új évada a CW-re, kell is a csatornának egy kis siker. A nálunk nagyot bukott formátum a briteknél és az ausztráloknál is kiválóan működik, a Viasat nálunk nagyon elcseszte. A képenek a 13 új modellreménység látható, kommentekben lehet…..
Az alábbi, nem túl bonyolult munkajogi problémát az ónos esőre és a szmogriadóra tekintettel teszi közzé a Zugügyvéd.  Kedves Zugügyvéd!Kérem segítségét az alábbi problémában, amely – gondolom - nem egyedieset mostanában.Szerdán ónos eső esett, ami miatt én…..
A szmogriadót elsöpörte az ónos eső, az ónos esőt nyilván ötméteres hó söpri majd el, azt meg a vulkánkitörés, azt meg majd az árvíz, azt meg ötvenfokos meleg. De ne szaladjunk előre, lássuk mi lesz addig is a mai műsor. Sorozatokból a Doktor házat (TV2, 21:15), és a…..
totyóka 2009.01.14 17:57:46
comment:com Már csak 4 nap 2009.01.14 15:30:00
És jönnek a Cylonok. ..
totyóka 2009.01.14 17:29:59
comment:com Dexter és Dexterné 2009.01.12 15:12:00
Michael C. Hall, a Dexter nevű kedves sorozatgyilkost alakító színészember elvette nőül sorozatbeli húgát, Jennifer Carpentert, mégpedig titokban, mert mostanában ez dívik (Josh Duhamel, a Las Vegas egykori főmacsója sem verte nagydobra, hogy frigyre lépett Fergie-vel, a Black Eyed…..
Az A&E nevű amerikai kábelcsatorna kreatívjainak agyára mehetett valami, túl erős anyagot szállított a nepper, vagy los angelesben még most is lehet napszúrást kapni, ki tudja, mindenesetre azt nehéz elképzelni, hogy valaki ép ésszel képes egy olyan reality-t berendelni, amiben…..
totyóka 2009.01.07 17:16:36
Hajnalban ötpercenként mennek a szerelvények. Az előző részben miskolci volt a téma, maradjunk a környéken, de most nézzünk meg egy mellékvonalat, a 89-esnek számozott (Miskolc)–Nyékládháza–Tiszaújváros–Tiszapalkonya-erőmű vonalat. És miközben tegnap azt…..
Jó előre kiszúrtuk a 24-i műsorban a Halra magyar!-t, halászléfőző műsor nem túl korán, 14:50-kor, amikor már elvileg mindenki nekigyürkőzött a hallevesnek. A címből első blikkre úgy tűnt, hogy ez csak egy 20 perces főzőcskézés lesz, pontyból összedobnak valamit, aztán a…..
Az ugrás után megnézhettek egy rövid videót a néhány napja bejelentett kétképernyős Lenovo laptopról.  ..