Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jamiepapa

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyik a magyar!1. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. (E cikk sajátos aktualitását az adja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök…..
Az Audi szívében, Ingolstadtban jártunk, és ha már ott voltunk a Tech Dayen és a sebességkorlát nélküli autópályák mellett... nos, raktuk alájuk a tüzet rendesen. Vélemények az azonos című írásunkról...
jamiepapa 2010.05.14 11:38:54
@Jay350i:

Nana,hallgass meg egy sorötös turbós Kappát,ugyanilyet szól:)))
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..
Szívós spammelésükkel hívták fel magukra a figyelmet a nanobionikusok. Biztos bennem van a hiba, de nem szeretem az aktuálisan elcsépelt marketingdumát. Manapság minden cucc nano vagy bio, ez pedig mindkettő egyszerre, szóval, a maileket kitartóan töröltem. Ám Nanobionikus Elvira…..
A sietség az ördög míve, mondják a bölcsek, vagy a lusták, nem tudom eldönteni. Az Oettinger replika bogárhátú nagyon lassan készül, de ez ne tévesszen meg senkit, az autó tervszerűen, pontosan halad a megvalósítás felé. Ez akkor is igaz, amikor még magam is azt érzem, soha nem…..
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Hétköznapi Rodin ne dühöngj, a trenddel szemben mit szűkölsz! A szemeteszsák anyaga olyan vékony már, hogy a tíz centiről bele ejtett almacsutkát sem bírja ki; a tejnek nevezett valami a lejárati határidő előtt jóval megbuggyan, pedig természetes anyag már szinte nincs is benne;…..
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
jamiepapa 2010.03.09 09:54:15
@ixub:
Ha tovább gondolod,akkor az jön ki belőle,hogy majd a bank is megfontoltabban helyezi ki hiteleit.
Vedd még hozzá,hogy a bank jellemzően nem a saját pénzét hitelezi.
Esetleg azt is,hogy
a bank is vállaljon már valami rizikót,ne egyoldalú szopatás legyen belőle.
- A gyémánt ára mindig emelkedik – szögezte le határozottan a szemüveges szakember - ezen nem érdemes vitatkozni, ha kell tényekkel is be tudom bizonyítani. Na mármost, van a világ legnagyobb gyémánt termelő vállalata Dél Afrikában a De Beers. Ennek a cégnek monopóliuma van.…..
jamiepapa 2010.01.30 17:47:51
@Gera:
Az a pár tonna 62tonna volt egész pontosan.Számolj kilónként 6,5 millió forintot mai áron....
Örülne ma ennek a tartaléknak a kormány....
Egyébként az arany nem ördöngősség,az árának a változása mutatja nagyjából az inflációt.Most egy kicsit felnyomták a spekik,bár lassan kezd beállni.
Mindenesetre jobb buli aranyban tartani hosszabb távra a pénzt,mint mondjuk bankbetétben,vagy nyugdíjpénztárban.
Az is érdekes,hogy mikor 2001 tájékán elindult a nagy hitelezési bumm,akkor kicsit később szép lassan elindult fölfelé az arany ára is,mintha néhányan tudták volna,hogy jó dolog a birtoklása.
jamiepapa 2010.01.30 17:52:25
@klikk ide:
Minden területen tűnnek fel szélhámosok.Aki lusta tájékozódni,azt szimplán átkúrja még a saját bankja is.
Jó ideje nem írtam Eráról, a kombi fekvőlámpás Mercimről, mert, ha úgy vesszük, nem is volt mit. Ződcséges Merdzsóként szépen teszi dolgát, indul, megáll, viszi az Ikeát, kilencfelet eszik így télen, városban, fogatlan szájával szépen morzsolgatja a kilométersercliket.…..
jamiepapa 2010.01.17 10:52:06
@akiak:
Felénk ezt hívták tokos mercinek a nepperek.Milyen jól tudott rohadni alatta a lemez....
...az a kaposvári Madár utca. Főhősünk azonban megpróbálkozik vele.Scheerti küldte be, mintegy a téli gumi és a hólánc fontosságát hangsúlyozandó. Láthatóan nem ő az első áldozat, ennek ellenére a hólánc nem került elő. A hátra csúszáskor féken állással pedig mindent…..
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
Először azt hittük, a Kész átverés show német verziójának recsegő humorú stábja is forgat a szalon területén. A Sixt standján álldogáló hófehér (kivételesen nem bántuk, gyönyörű fekete volt a felnije) BMW M3-as oldalára azt írták, hogy "egy napra az öné lehet 89…..
jamiepapa 2009.09.20 08:05:00
@Il mio nome è Nessuno:

Ez nem mese volt az SLKról,tényleg ennyibe került.Legalábbis a blokkon ennyi állt.Egyéb költségről nem regélt a főnököm és nem is lódítós fajta,nem szorul rá.Talán ismerősvolt ott,vagy akció volt,nem faggattam,mert annyira nem vagyok hasra esve az SLK-tól.Talán ha valami M3 szerű erőgép lett volna,akkor érdeklődtem volna részletesen.
Mindig ez van ezekkel az átkozott Porschékkal. Először rettegek tőlük, aztán menet közben imádom őket, majd a végén szent fogadalmat teszek: egyszer nekem is kell egy.Mai cikkünk blogposztja...
jamiepapa 2009.07.19 13:49:46
@ommm: gy már érthetőbb a 20 ló,csak hát ha gyárilag nem szükséges semmibe direktszűrő,akkor pont itt és ebbe a szépségbe muszáj?
Belsőség Szeretni, igazán 2009.06.26 11:49:00
Bajban ismerszik meg az igaz barát, avagy olyankor válik el a szar a májtól, mondhatnám. Az autókkal is már csak így van ez. Vidám dolog autót vásárolni, az első boldog kilométerek, az ismerkedés izgalma, óvatosan parkolni a garázsban, jaj, csak meg ne húzzam. De ahogy…..
    !!!HOLNAP!!! MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ Anna leveléből kiderül, hogy egy biztosítóból eljönni nem gyerekjáték (íme a 200. bejegyzés) Kedves Mindenki! Több éves hiábavaló álláskeresés, munkanélküliség után, az őrület határán, mivel már ennivalót…..
Euroring, időmérés, két eltökélt majom és két kicsi, de erős Alfa. Nincs más megoldás, csak a verseny. Házon belül állítottuk egymással szembe őket. A 155 lóerős Mito új, erőtől duzzadó és modern, de vajon megállja-e a helyét a sokat látott, ordas 150 lóerős 145 QV-val…..
jamiepapa 2009.05.04 17:41:05
@ommm:
Akkor már ne aprózzátok el!Legyen valami Honda is!:)))Csak valami korrekt állapotú verdák,normális gumikkal.
 A világszerte jól érezhető hatását éppen kiteljesítő gazdasági válság idején sikerült néhány influenza vírusnak - megfelelő gazdaszervezetet találva - önmaga tulajdonságait előnyösen megváltoztania és az emberi szervezetben gyors szaporodásnak indulnia. Mindez…..
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
Belsőség Ezmiez? 2009.04.08 02:00:00
Genya vagyok, magyar, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is.Egy kollégám küldte át délután ezt az izét, azzal az ártatlan kérdéssel, hogy szerintünk mi ez. És megkajáltuk rendesen. De megint tanultunk valamit.  A kérdés tehát: mi ez így, ahogy van, és mire…..
jamiepapa 2009.04.08 06:51:07
Belsőség Csak egy izzócsere 2009.02.14 14:12:00
Nem tudom, hogy a mai ember számára létezik-e nagyobb csoda egy régi dízelnél. Persze nem az emisszióra gondolok - amit kizárólag szégyellni lehet, - nem is a motorerőre – ami jószerivel nincs –, és nem is fogyasztásra, ami a teljesítményhez képest tetemes. Látják,…..
jamiepapa 2009.02.14 14:39:41
Belsőség Heti merítés 2009.02.01 16:57:00
Az ember olvasgatja a végtelennek tűnő, általános iskolai dolgozatnak is pocsék vagy éppen bőrkötésbe való irományokat, és valahogy megjön a kedve az íráshoz… Amíg élek nem felejtem az első találkozásunkat: a Suzukin vizsgázott friss jogsimat szorongatva a kabátomban,…..
jamiepapa 2009.02.01 19:18:47
@loláb:
Szerintem nem.A kupés spórol holmi szállítási tételeken,közben dupla árat fizet mindenért.Ez lúzerség.
A V8 gazdája szimplán őrült.Bár érdekelne,mi igaz abból a 4misiből.Mondjuk nem adtam össze a lista tételeit.
jamiepapa 2009.02.01 20:29:42
@Vé8:
Aldonál az igazság! 2-300ropi között már korrekt fényezést csinálnak,a kasznis meló is sokkal olcsóbb lehetett volna.
oké,nem lúzer voltál,szimplán csak palimadár.
A mostani verdám,vételárral közelít a 2misihez,még egy korrekt fényezés-kárpitozás kellene neki,ez 5-600 között meg is lenne.
Belsőség Valami kezdődik 2009.02.01 01:29:00
A nagy gázkibocsátási hajszából talán profitálhatunk, nem kell hozzá sok, csak egy kis szerencse és újra lesznek kicsi, erős, könnyű autók. Mint ez a Scirocco is, amiről ebben a két rövid videóban Marc Lichte beszél.   ..
jamiepapa 2009.02.01 12:58:55
@Pasas:
Ez így nem igaz:
97-ben a Hondánál 1,5 litertől széria volt a klíma,noha csak manuális.

Más
Végignyálaztam az Autó aktuális árlistáját,Sciroccót nem találtam benne,viszont 1-es Bömbit 170lóval 7,2 millióért igen.Hát szerintem elég marha az,aki közel ennyiért elölkapararós Népautót vesz,túlárazottan.
Egyébként a videó tuti volt,jöhet még sok hasonló!:))