Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jucus02

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
jucus02 2010.08.29 08:07:47
@nagyonfáj: NAgyon jó választ adott!)
Gratulálok!
Ez a Schmuck ... egyszerűen nem hagyja, hogy Szanyi "Lájk" Kapitányról szóljon ez a kampány. Schmuck Andor, aki eljutott a Xénia Láz Egyesülettől (gyerekek) a Tisztelet Társaságáig (nyugdíjasok), mindezt megspékelve a Kapolyi-féle Magyar Szociáldemokrata Párttal.…..
jucus02 2010.08.18 08:15:20
@vviktor:
Nem kívánom,hogy ne érd meg a nyugdíjadat.
Aki dolgozott 40-50 évet, annak talán már jogában áll lassítani egy kicsit. Ha ennyire zavar, akkor költözz valami egyszemélyes szigetre. Egyébként is ezzel a véleménnyel oda való vagy!
További kellemes napot! Egy nem nyugdíjas.
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
jucus02 2010.04.06 13:34:22
@Nils. H:
Sajnálom, hogy nem értette meg.
Remek cikk volt és végre értelmes.
Talán el kellene olvasni még egyszer és esetleg megvilágosodna az Ön számára is!
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
jucus02 2010.02.22 13:47:40
@Λατζκα:
Pontosan és megkérdeztem,hogy mikor lesz?
Azt nem tudják, KÁr!
Ha nekem az lenne a dolgom, hogy a világot mentsem meg szigorúan 24 óra alatt, de azt évente, akkor a nyolcadik alkalommal a búsba hajtanám el a jónépet, hagyjatok már békén az unokákkal játszani, harapjon ma délután ki gigát más, lője magát hernyóval a hiteles beépülés…..
Milyen fura visszagondolni azokra az időkre, amikor a szombat reggeleket a közszolgálaton egy szuszogó fószer töltötte be, aki minden szót félrehallott, aki két értelmes magyar mondatot nem tudott összehozni, csak nyakatekert, összefüggéstelen baromságokat, rendszerint…..
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..
jucus02 2009.10.27 07:18:40
Ez most egyértelműen a kedvenc piacom, minden szempontból ideális: sokféle húst lehet kapni, van szürkemarha, mangalica is, szép tanyasi csirkék és egy sor különlegesség. Nagyon jó a piac beosztása is, könnyen átlátható, és nem túl nagy az alapterülete, így - szemben például…..
jucus02 2009.10.24 08:24:02
Ami nem megy, nem kell erőltetni, gondolta az egyszeri hazai kereskedelmi csatorna és úgy döntött, hogy tovább keresi, hogy vajon melyik időpontban lehet a legnagyobb nézettséget elérni legújabb celebes műsorával. Igen, a Sztárral szembenről van szó, mely kivételesen nem reality,…..
tvblog A TV2 leváltja celebeit 2009.10.04 20:29:12
Feltehetnék a költői kérdést, miszerint a TV2 unta meg a Celebműszak visszafogott eredményeit (vö. "sikertelenségét") vagy pedig egész egyszerűen elfogytak a leforgatott részek és az őszi programtervben, eredeti koncepció szerint most más műsor érkezik hétköznap…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
 Ez is egy egyszerű kaja, nagyon hálás vendégségbe vinni, szeretik sokan. Fotó nincs hozzá, mert ugye ezt is kitöröltük. Nálunk otthon zsidótojásnak hívják, gőzöm sincs miért.5 tojás15 dkg margarin5 dkg sajt (elhagyható)1 csokor apróra vágott petrezselyemsó, bors, egy…..
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
jucus02 2009.08.25 12:33:48
@Nűnű:
Irigykedünk, mert neked nincs?
Nem is lesz, ilyen hozzáállással!
Meg amilyen okos tojás vagy, nem is tudnál mit kezdeni vele! Ez nem bunkós bot!
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
jucus02 2009.08.13 09:51:13
@chillman:
Nem hiszem,hogy épeszű ember ezt a fasiszta,cigány és zsidó gyűlölő pártot támogatná. Puffogtatják a hülye frázisaikat, de egy normálisan átgondolt érvük sincsen. Ember gondolkodjon egy kicsit!
jucus02 2009.08.13 09:52:29
@wagabound:

Hajrá!!!!