Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vernal

2 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
vernal 2020.11.21 22:31:50
@Trasheater: magamutogató kis pic*a régóta az instagramon. Seggvillantós, ribanckodós képekkel sok instagirl összekapar 15-20.000 követőt.
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
vernal 2019.09.29 10:49:44
@masejtik: szerintem a cipőszponzor marketingesének ötlete inkább. "Csak fehér talpú cipőben lehetsz olyan trendi, mint egy lávájlendes pléjboj"
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
vernal 2017.07.15 23:05:01
@nick papagiorgo: "Ez egy SPORTverseny, tehát a sportról kellene szólnia. Nem Gyárfásról, meg arról, hogy mennyi vastüdőt lehetett volna venni, ha nem rendezzük meg (mi pénzt lehetett volna az oktatásra/egészségügyre stb. stb fordítani)."

Normális országok pont, hogy akkor rendeznek bármi olyat ami kurva sok pénzbe kerül, ha már egyébként a közszolgáltatások oldalán normalizálták a helyzetet. Szóval nem lehetett volna, hanem még mindig lehet pénzt költeni az oktatásra, egészségügyre, szociális kiadásokra, úthálózatra stb, de "szerencsére" már lehet lopni a következő milliárdokat az új Puskás (sportnál maradva) és Paks2 ügyében.
A Momentum népszavazást akart, amitől megijedtek azok a balfas*ok, akiknek a seggét nyalod.
vernal 2017.07.16 00:21:11
@teéjesenmindegy: Vedd le a narancssárga szemüveged és értelmezd azt, hogy "ha már egyébként a közszolgáltatások oldalán normalizálták a helyzetet". Normalizált!!!!! Ha azt állítod, hogy ugyanolyan a színvonal egészségügy területén az USA-ban mint itthon, akkor te vagy az egyik legostobább fidesznyik, akinek valaha reagáltam a böfögésére. Kevés olyan vidéki település van (kivéve megyei jogú városok), ahol a közszolgáltatásokat nézve nem a Balkán jut az eszembe.
vernal 2017.07.16 08:03:15
@ob.szerver: Sorry, jelzem, hogy hasonló véleményen vagyunk. Én csak @nick papagiorgo kommentjéből idéztem az általad is idézett ostobaságot.
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
Az új House of Cards-évad előtt az volt a kérdés, hogy a sorozat miként reflektál a közelmúlt politikai eseményeire, mint például Donald Trump megválasztása.Most megjött az előzetes, amiből eléggé arra lehet következtetni, hogy a Kevin Spacey által megformált Frank Underwood bizony elindul a…..
vernal 2017.05.01 21:13:04
@eto: Netflixen akár 4K-ban is,
Elárulta a TV2, hogy melyik celebeknek kell majd különböző ázsiai országokban boldogulniuk az Ázsia Expressz nevű realityben, sőt, már azt is lehet tudni, hogyan alakulnak a párosok: Ambrus Attila és Berki Krisztián Cseke Katinka és Pallavicini Zita Muri Enikő és Fésűs Nelly Gaál Noémi és…..
Ez a videó megbékíti a lelket. Minden buta balfasz megtalálja az őt elnyelő fekete lyukat. B)..
Detty is gyakrabban van kikormolva, amióta ebben a szettben kelleti magát az albérletben ..
Subba Vasárnapina: Uborkaszezon 2015.07.19 20:07:30
..
 Eléggé barmoba van puffadva. Úristen, hánynom kell :DDDDDD ..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
Pintér Mariann a 2012-es Playmate-húspiacon került be a köztudatba, aztán meg a most VV Dóriként ismert Török Dórával rázta a műmelleket valahol, most pedig az Éden Hotel harmadik évadában igyekszik majd húszmilliót nyerni.  Jövő hétfőn jön a műsor, tűkön ülünk.…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..
Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis…..
vernal 2014.11.22 19:24:41
@malevil2050: Ha ezt nekem szántad, akkor ajánlom újra azt a részt, hogy "Lehet, hogy prűd vagyok...." Ezek szerint te hozzám képest nem. Egyébként én sem vagyok az, csak nem erkölcsi alapon is soknak tartom. Esetleg elnézést kérhetek tőled, hogy ilyen "értelmiségi magasságokban" reagálok? Csak hogyvolt és megjelent cikkek mentén követem a műsort, ezért ezekre tudok csak reagálni.
vernal 2014.11.22 20:27:52
@CsigaBiga: Egy valóságshow résztvevőjének adatlapját a TV-ben látottak közé soroljuk? Amúgy én is csodálkozom ezen és gyakran meglepnek, mert lassan 3 éve nem nézek TV-t, csak gyarló módon letöltve követem a számomra érdekes sorozatokat és néhány blogon olvasgatom az aktualitásokat.
vernal 2014.11.22 21:40:22
@CsigaBiga: Igazából nem hiszem, hogy magyarázkodnom kell, de érveket írok azért. Azért nem nézek közel 3 éve TV-t, mert: 1. a követett sorozataimat angolul nézem, általában még aznap, torrentről - ez nehezen lenne megoldható a TV-ben. 2. Híradót nem nézek, csak index, 444, nol, hvg forrásból tájékozódom 3. az X Factor külföldi verzióit követem (angol és ausztrál, tavaly még új-zélandi és amerikait is), szintén nehéz valamelyik hazai adón 4. Élvezem a torrent nyújtotta szabadságot, hogy bármi engem érdeklőt akkor nézzek meg reklámok nélkül, amikor akarok, annyiszor megállítva és visszatekerve, ahányszor számomra szükséges. Elég ennyi?
Bemásolnád, hogy mivel osztottam az észt? Akiket te írtál, azok szakemberek. Nem írtam semmit a műsorvezetőkről, a vágóról vagy a kreatívról. Akiről én írtam, az egy civil, akiről mindössze "erkölcsi" szempontból értekeztem.
Feleslegesek azon kommentjeim is, amiket anno az Éden Hotel hogyvoltokhoz fűztem, csak azért mert torrentről néztem és nem 5 reklám között? Awwww
A tecnikusok összekeverték a cédéket. Náksiéknak lehet fel se tűnt volna, ha Shane54 Császár Előd nem tép fel a színpadra. Kilencvenes évek rulez!  ..
Wayne Bobbit füttyőjét az akkori felesége hirtelen felindulásból levágta és magával vitte kocsikázni, de később mégis sikerült visszavarrni a gazda testére. Nagy botrány, bírósági tárgyalás, az asszonyt végül nem ítélték el, Wayne-t pedig felfedezte a pornószakma és…..
vernal 2014.09.26 16:09:31
1.?