Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelsey

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy, egy egykor patinás és komoly szerzetesrend, melyet sokan a legszigorúbb rendnek tartottak mostanában Cowboy képpel és állás hirdetésszerűen próbál érdeklődést kelteni a szerzetesélet iránt. Ezeknek elment az eszük? Hova jutottunk? Ha az alapító ezt megérte volna! Márcsak az hiányzik, hogy…..
nem tudom, te hogy vagy vele, de én tartok attól a filmtől vagy könyvtől, amelyet mérföldkőnek, megrázónak, kihagyhatatlannak harangoznak be. úgy érzem, eldöntötték helyettem, hogy ez egy klassz valami, és nekem parancsra rajonganom kell(ene), és ha nem ezt teszem, hát szégyelljem…..
myjesus harc az óriásokkal 2009.10.16 11:15:00
kábé másfél hónapja felkérést kaptunk egy vác melletti gyülekezet ifjúságának vezetésére. édes drágám nagyon lelkesen vágott bele a dologba. mindig megtelik a szívem boldogsággal, amikor látom, hogy készül, olvas, agyal, tervez. amikor egy hete megnéztük a harc az…..
myjesus "hajolj föl!" 2009.05.10 20:10:22
édes drágám szombat reggelre leamortizálódott: valami vírus ledöntötte a lábáról. miután elláttam főtt krumplival, lázcsillapítóval, smecta porral, és sok teával, elmentem iskolába (megkérdeztem, hogy maradjak-e, de elengedett.) most egy kicsit visszaadhattam abból a…..
Mivel pár poszttal előttünk egy eléggé szép kis vita alakult ki, ami ugyanúgy megtalálható volt minden metállal kapcsolatos posztban most arra gondoltunk, csináljunk egy feedback találkozót a két tábornak, ahol katolikus black metálosok, és nem katolikus black metálosok, katolikus…..
kelsey 2009.04.19 00:37:59
@Xezs: ha jól tudom, a slayer egyik tagja (Tom Araya) konkrétan római katolikus (vagy legalábbis volt).

egyébként a korrekt kifejezés a "holy unblack metal", ritkábban a "white", és szerintem Demon Hunter for president!

katolikusok közül nem tudok keresztény metálbandát, amennyire én tudom, ez inkább protestáns biznisz. viszont hallottam ilyen "goth misékről", és tagadhatatlan, hogy abszolut lehet vonzó gothoknak egy mise.
myjesus második lídia 2009.03.19 17:41:00
tegnap megtartottuk második lídia közösségünket julival. rámtört a nosztalgia, mert (itt jön a nagyképű rész, szemeket becsukni!) újra együtt dicsőítettünk angolul (ő is angliás, egy egyetemre jártunk), szóval, csodás volt.  aztán az elveszett bárány történetét…..
kelsey 2009.03.20 01:40:55
myjesus iwiw vs. isten 2009.03.17 10:16:26
manapság az, aki istenben hisz, mármint a biblia féltőn szerető, kemény, de egyértelmű határokat állító, kegyelmes, de igazságosan ítélő istenében, nos, az az ember lenézett. pedig isten megadja életünk bajaira a megoldást, azt mondta, ha jézust elfogadjuk, megbánjuk és…..
myjesus tizenegy hónap 2009.03.09 09:18:51
húsvétkor leszünk egyéves házasok. az elmúlt tizenegy hónap csodásan telt, annak ellenére, hogy egyik legfontosabb fogadalmamat (mely szerint mindig összeszedett, ápolt, csini, kedves és rugalmas feleség leszek) nem tudtam betartani. édes drágám ez idő alatt ugyanis tanúja lehetett…..
         A fenti kérdés, azt hiszem, nem fordul elő kellő gyakorisággal a feltett kérdéseim között. Pedig kéne. Nagyon is.           Saul megtérése érdekes eset az Apostolok Cselekedeteiben. Krisztus…..
A hétfő reggelt korán indítottuk, ugyanis ultrahangos vizsgálatra mentünk a Margit Kórházba, remélve, hogy ma már megtudhatjuk, kislány, vagy kisfiú a mi kis pocaklakónk. :-)    Az orvos szerint kislányunk lesz! :-)))) Valószínűleg. Merthogy, nem lát…..