Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HuNReal

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
HuNReal 2009.06.09 15:18:43
@Izmir: Nyugi! Nem bántalak! :)
Megértem, hogy békésebb típus vagy. Most is LENNE munka, csak büdös az. Büdös Wc-t takarítani vagy a földeken kapálni. Ki nem járt általánosért mit vár? Vezérigazgatónak beültetik? Van ott munka, de mit tegyen istenadta népe, ha közel 4 millát kapott, ha beígért 3 gyereket 6 éven belül..
HuNReal 2009.06.09 15:25:30
@CyberPunK: Akkor a Fidesz 60%-a is beletartozik? Ugyanis ennyi százaléka támogatja a fasiszta Magyar Gárdát...
HuNReal 2009.06.10 11:31:38
@Stay_TRUE: 1000 év alatt sem tudtak beilleszkedni és ez napról-napra így fog folytatódni, amíg valakik ezt meg nem állítják. Nem haláltábor és nem náci lépések kedves balos kommentelők.. Néhány balos, szadeszos pedig nagyon kérem, hogy azt a rengeteg cigány értelmiségit és NEM életművészt összekeverve, kérem mutasson 30 azaz harminc cigány értelmiségit. A 8 általános és a büntetett előélettől lehetőleg többet, jó?! Bár ahogy a balos kommentelőktől elvárjuk, kifogás.txt -t fogunk kapni..
Nem bírok szó nélkül elmenni most már azon emberek mellett, akik egyszerűen képtelenek disztingválni. Meglepő lehet, de nem a kommentnindzsa, szemmel belező, (mással amúgysem merő) kéztördelő, középkori gondolkodású, primitív lelkekre gondolok, mert azon élőlények szavai…..
Gaskó „kurvaanyád” István által vezetett sztrájkot az egyik utas már annyira megunta, hogy feltörte a szakszervezet weboldalát és bejelentette, vége a sztrájknak. A téves hírt természetesen már leszedték. A szakszervezet vezetői semmilyen kritikát nem viselnek el,…..
HuNReal 2009.01.01 16:59:14
Kedves br!

Véletlenül te nem valami ingyenélő kis b*zi vagy? Egyetemet végeztél? Vetted talán ennyi ésszel.. Megkérdezem, te Drága NAGYTUDÁSÚ emberem: Mi köze van a jegyvizsgálónak a Cargohoz?! Milyen jogon kéri azt a pénzt?

Vagy a másik..
Csak egy könnyű példa: Céged van, eladod az egyik autód, az alkalmazottad meg pénzt kér, mert nálad dolgozik... Nem ugyanaz?! Akkor inkább tanulj kisfiam..

"A hülye magyar hőbörög meg túloz, hogy "10 millió ember karácsonyát bassza el a VDSZSZ""

Apuci betette alád az autót? Az idióta írásaiddal próbálod ellensúlyozni az impotenciádat? Szar lehet neked, hogy nincs családod, mert tudod sok ember karácsonykor a családjával szeret lenni és nem a sarokban marokmarcsázik.. UGYE KEDVES BR!

"a MÁV közel sem az egyetlen közlekedési eszköz az országban. Léteznek különböző busztársaságok illetve gondolom meg lehet szervezni rokoni, ismerősi körben, hogy autóval valakit elhozzanak A-ból B-be.
"

Milyen különböző busztársaságok? Voltál már pesten kívül valahol, idióta?! Látszik rohadtul nem tudod milyen az, ahol NAPI KETTŐ busz közlekedik, de mire odaér már felszállni nem tud...
Ismerősőmnek szóljak? Havi több alkalommal? 1,5 héten keresztül? Sajnos nekem van pofám öregem, veled ellentétben..

"mióta van vizsgaidőszak december közepén és karácsonykor, mellesleg?"

Józsefvárosin vetted mi?! Látszik, mert ha kicsit is értenél valamihez, akkor tudnád, hogy DECEMBER KÖZEPE nem csak vizsgaidőszak, de még általános iskolába is járnak ekkor... BR! Általános is kimaradt az életedből?
Vizsgaidőszak IGENIS VAN DECEMBERBEN! BGF, GDF STB! Vagy lásd például a felsőfokú OKJ képzések vizsgái amik ugye előbb vannak az alap képzéssel ellentétben..

"A franciák, németek és más nyugati államoknak van sztrájkkultúrája, ott értik hogy miért jó szolidárisnak lenni. Ha ugyanis a vasutasok helyett a tanárok sztrájkolnak például a franciáknál, akkor a vasutasok is szolidárisak viszonzásképpen."

Okoskodsz? Oké, de hülyeséget is? Példálózól a nyugati országokkal? Hiba! Miért is? Mert ha kicsit is utánna néztél volna és TUDNÁL RÓLA, akkor most nem írtál volna ekkora nagy f*szságot! NÉZD MÁR MEG, HOGY OTT MILYEN KÖVETELÉSEK VOLTAK ÉS MILYEN TÉNYEZŐK HOZTÁK EZT ELŐ, EMBER! Kifejteni nem fogom, mert felesleges lenne számodra..

Valamint! Tisztelt Egyetemet végzett Ember @ Józsefvárosin!
Gaskó eddig kivel beszott ki? A Mávval? Kormánnyal? NEM! Aki érdekelt benne az, nem vonattal utazik.. Az utasokkal, akiktől a fizetésüket kapják. Lehet k*rva jól meglehet oldani a beutazást a fantom buszokkal és az ismerősökkel, de ezzel a bejárós, vidéki emberek munkájával játszanak, UGYANIS A MUNKAADÓK NEM FOGNAK OLYAN EMBERT FOGLALKOZTATNI, AKIRE NEM TUD SZÁMÍTANI!

BR @ Józsefváros! Ha már mindenkit faszán próbálsz kioktatni avagy megmondani a frankót, akkor jó lenne ha legalább vonattal utaznál, mert amennyi hülyeséget és baromságot összehordtál más ÉRTELMES ember elnézést kért volna.. De TE? Te Nem! TE próbálod megmondani, de nem veszed észre magad... De mit is várhatunk ilyen K*RVA OKOS EGYETEMET (végzett?) embertől @ Józsefváros?