Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eastern sugar

0 bejegyzést írt és 497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Tartós, hosszú távú elköteleződés egynél több emberrel. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt mind el kell…..
Háttérinfók mindenkinek, aki okosabb szeretne lenni, mint egy ötödikes, mint az internetes hozzászólók 90 százaléka. (Előrebocsátom: ez nem túl nehéz feladat.) [Az előzmény, amelyről már mindenki tud: tegnap délelőtt a Germanwings német fapados légitársaság…..
Vendégszerzőnk: Tóth Noémi Manapság mi, nők, tele vagyunk önellentmondásokkal. Imádjuk, ha csinosnak látnak minket, és remekül is érezzük magunkat attól, ha csinosak lehetünk. Ám amint ezt valaki szóvá is teszi, máris szexizmust kiáltanak a feministák. Holott a modern…..
Régóta gyűjtjük Gyurival és Atlétással, de most inkább abbahagyom, mert az anyag VÉGTELEN. Csak magyar szövegeket szemlézgettünk, nagy részben a klasszikus topikból - de hát ez van, ezt értjük; itt nagyobb is a szerző felelőssége, mint a hasonlóképpen silány angol nyelvű…..
Van pár olyan téma, amit jobb, ha az ember a saját érdekében nem piszkál. Volt már ilyen előzőleg, elég megosztóak ezek a posztok, de főleg abban osztják meg a közvéleményt, hogy a blogger vajon egy gonosz, kegyetlen seggfej, vagy inkább hülye pöcs. Mégis, nem szabad a…..
eastern sugar 2013.02.12 14:34:17
@GERI87: ha takarít az jó, az egy napi munka, az jó példa. de nem gyakori. nem mondom, szerintem egyre gyakoribb, és én ezt társadalmi fejlődésnek tartom. de a fűnyírás és a kombi szervizbe hordása milyen gyakori szintű munka a napi főzéshez, rendtartáshoz, takarításhoz, mosáshoz, teregetéshez, gyerekek ellátásához képest? mert szerintem súlyos mennyiségi különbség. mondom, én úgy látom, egyre több az olyan család, ahol ezek igazságosan oszlanak meg, de még most is nagyon kevés. a gyerek, ha kicsi, huszonnégy órás munka, mégis azt szokás mondani, hogy a gyesen lévők otthon meresztik a seggüket, "pedig csak annyi lenne a dolguk...". a "csak annyi" egy rohadt komoly munka, és nem pedig seggmeresztés, és nem lehet csak úgy letenni a lantot a következő tíz órára, mint a munkahelyen. ellenben ha ez a sok feladat, általában a saját munkáját kívül /ha nincs gyesen/ a nőnek jut, amit most felsoroltam, akkor ott bizony nem terem szabadidő, se hobbi. a férfiaknak pedig rendszerint azért jut idő pecázni, focizni, tévézni, senki sem rajta kéri számon a vasalt inget, a gyerek edzéscuccát, ellenőrzőjét, az ebédet, a nagyi látogatását stb. még egyszer, nem azt mondom, hogy fordítsuk ezt meg. hanem azt, hogy ez rendszerszintű dolog, és nyugodtan lehetne ennél sokkal egyenlőbb is. apunak IS legyen ideje pecázni, ha azt akar, meg anyunak IS mittudomén, aerobikozni, ha azt akar. azért a női egyenjogúság terén a legritkább kérdés szerintem a felsővezetői állás, jó aki ott tart, de laapvetően ilyen mindennapi, észrevehetetlen dolgokról van szó.
" A nő tud főzni legtöbbször nem a férfi."
na de hogy miért is kellene ennek így lenni? hiszen most beszéltük meg a profi szakácsokat. egy étel elkészítése nem genetikai adottság, hanem egy kétkezi tevékenység, amire a nőket szocializálják kiskoruk óta, nem a fiúkat. pedig az nem olyan biológiai alapvetés, mint a szoptatás, hanem egy tevékenység, amit bárki el tud látni, aki megtanulja. lásd ugye a szakácsokat.
eastern sugar 2013.02.12 16:07:45
@GERI87: honnan tudjuk azt hogy nagyon nagy részben genetika a főzési képesség/tisztaságigény/gyerekkel leckeírás? vagy az autóvezetési készség? most komolyan, csak kérdezem, érdekel, hogy honnan tudjuk, hogy ez egzakt tény.

" Igazad van a férfiak is babázhatnának, skandallum!"
amennyiben nem a szülésre és szoptatásra gondolsz, hát szerintem egy igazi apa tisztába képes tenni a gyerekét, és elaltatni, vagy megfürdetni. már miért is ne? én szeretném, ha az én gyerekem apja a maga dolgának is tekintené ezeket, lévén, hogy két szülője van annak a gyereknek. nyilván ha a nő gyesen van a gyerekkel, ő csinálja többet, mert ő van vele, de mikor nem dolgozik, már miért ne babázhatna a férfi? már úgy értem, ezt is beleveszem a babázásba, nem csak kihordani meg megszülni kell.
" Van amihez a férfinak van jobb érzéke és van amihez a nőnek, ezért vannak női ttendők meg férfi teendők."
szerintem nincsenek, szerintem az a jó, ha az dönti el, hogy az adott kapcsolat szereplői között ki miben jobb, és nem béklyóz az az elvárás, hogy kinek mit kell jobban tudni. nem nevezném mondjuk anyámat nőietlennek attól, hogy mostohaapám jobban főz. magamat se azért, mert jobban vezetek mint a barátom, egyszerűen mert nekem kell mindennap, neki meg csak havonta. szerintem ez csak ilyeneken dől el, mert technikai kérdések. szerintem kevés a genetikus feladatkör, a szülésen-szoptatáson kívül. persze hogy a nő érzi meg jobban, hogy mi kell a csecsmőnek, ezzel egyetértek, mert hiszen ő tölt vele testközelben több időt hónapokig, hiszen hát szoptatja. ez teljesen rendben van. de ezen túl szerintem ezek nem nemi kérdések. de én barátságosan írtam ezt, és nem akarok cinikuskodni, remélem te sem. szerintem más blogon már vitatkoztunk is ilesmiről.
eastern sugar 2013.02.12 16:16:48
@Szaszy G: hoppá. that's it, man :) szerintem ez tök igaz. és sok minden hülyeségre értelmes válasz is.
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
eastern sugar 2013.01.12 22:30:18
@radikalisviccek: hogyne örülnék én is, ha az ő helyükben lennék, és lenne lehetőség. és azért nem tömeges, és az az egyetlen kerékkötője, hogy tényleg nincs munka, amit el lehetne végezni, főleg nem ilyen tömegben. mert persze amit itt leírsz, azt hívják rendes, tisztességes, emberhez méltó rehabilitációnak. és kurva jó is lenne, ha lenne ilyen, csak ehhez akkora szervezés kell, amennyihez már kormányzati támogatás és beavatkozás kell, csak ott se pénz, se elszánás. a legjobbat azzal lehetne tenni az országnak, hogy nem kúrják el a multik betelepülését, meg nem lehetetlenítik el őket úgy, hogy kivonuljanak, és lehetne itt rendesen beruházni, mert akkor lenne munkahely is, és eleve feleannyi ember jutna ide...
eastern sugar 2013.01.12 22:35:59
@leningrad: pesten, egyik nap tömegközlekedek, a másik nap autózok :) persze hogy borzalmas, én nem mondom, hogy ezt választanám. de valamiért mégis azt választják a szálló helyett, és lehet hogy azért nem lopják el egymás cuccát, mert akik egy aluljáróban laknak, azok spanok, és szövetséget alkotnak, míg a szállón nem biztos hogy egyszerre lehetnek bent, nem tudom, ez csak tipp. ha olyan egyértelmű lenne, hogy jobb a szállón, akkor nem laknának mégis kint, de a pontos okát nem tudom, hogy kint miért nem lopnak annyit, mint a szállón.
Sokatmondó fotók a Dob utcából. Élhetetlen város épül a mi pénzünkből, ellenünk! Kép forrása:  Kazinczy utca / Kazinczy street És ha már Dob utca. Az úgynevezett erzsébetvárosi panama kapcsán is ismerté vált 19-21 is a mennybe megy?! Kép forrása (és egy kis háttér…..
eastern sugar 2012.11.29 18:55:00
szerintem igenis szükség van rá, hogy akárhogy is, de felújítsák a dob utcát. a járda meg az úttest is tarthatatlan volt a képen szereplő szakaszokon, konkrétan leesel a járdáról, mert lejt az úttest felé, és az úttesten meg akkora gödrök vannak, pl a kazinczy utcánál, hogy aki abba kocsival belemegy, simán belepattan a gyalogosokba a járdán. ez egy keskeny utca, de sajnos sztem szükség vn autós közlekedésre rajta, különben a kiskörútról a nagykörútra menő forgalom teljesen beállna a dohány utcába, ahol troli is jár. és ha keskeny, akkor meg sajnos nem tudsz mit csinálni, de legalább legyen az a kevés normálisan megcsinálva, mert ez most majdnem életveszélyes. a dob utca 1-től 5-ig végre normálisan megcsinálták, ebben a tömbben lakom, és parkolok is, és igenis, sokkal jobb lett hogy végre egyszer valamit megcsináltak, és nem elbaszták a pénzt. eddig ugyanis ötletszerűen feltúrták, majd két hónapra otthagyták a sittet, vagy néha pár órára lezárták, aztán a kordont is otthagyták, most meg végre történt valami. ez az utca volt az utolsó a rákóczi és az andrássy közötti szakaszból, és gyalázat, hogy milyen állapotban volt.
most már csak az útburkolati jelekkel kéne csinálni valamit, mert ez az a kerület, ahol látnod kellene az egycentis maradványt a parkoló terület határának a jelzéséből, különben bilincs. mondjuk a közterület-fenntartással is csinálnék itt valamit, mert ha kell, ha nem, minden szarért megbilincselnek, eddig csak a saját háztömböm körül hatot kaptam, amiből háromszor visszaadták a pénzt, mert látványosan jogtalan volt...bár ez már off :)
Modorosblog Magyarország – 2016 2012.10.26 21:01:12
Hat, kínkeserves év telt el a harmadik köztársaság bukása óta. Az elnyomó államhatalom két éve újabb választásokon biztosította be egyeduralmát. Minden eddiginél durvább eszközökkel kezdte üldözni a hajdani szabadság megmaradt híveit. A keserűséget, nincstelenséget és…..
eastern sugar 2012.10.28 01:27:30
@Styxx: ki a te ortodox liberális barátnőd? :) bár imádlak, és biztos tudnék bánni az uzival is, de liberális nem vagyok, már feltéve hogy rám gondoltál:)
A KARD Magyarország, menjország 2012.10.26 11:48:04
Az elmúlt hónapban egy érdekes fejlemény vezető politikusainkat is felkavarhatta (ami az Index október 11-i cikkének köszönhető). Orbán Viktor tőle szokatlan módon nem állta meg nyilatkozni arról, hogy (szerinte) „ha 2014-ben újra nyer a Fidesz, hazajönnek a fiatalok”; Bajnai…..
eastern sugar 2012.10.27 01:26:39
rohadtul megértem azokat, akik elmennek, persze. az én környezetemben is állandóan ezt hallom, hogy innen el kell menni, itt nem lehet élni stb. egy év alatt három kollégám ment németországba dolgozni, és a legjobb barátaim is mind elmentek. teljesen érthető, és én is kétségbe vagyok esve az itthoni állapotoktól, a nyomorúságos keresettől az általános közhangulattól, az oktatás szétbaszásától, az egész lejtmenettől. kicsit reménykedem, hogy bajnai tudna valamin javtani, de nem teljesen világos, hogy ugyan mégis miből, még ha jót is akar.
viszont kikérem magamnak, hogy együgyű, ostoba lúzer lennék, amiért itthon maradok. már ugyan mégis mi a tökömtől várjuk, hogy itt jobb legyen, ha egyetlen megoldásunk az, hogy nyakunkba szedjük a lábunkat, és indulás? ha még az is csak sír, aki azért nem a kukából eszik? aki egyáltalán kocsival jár? persze hogy borzalmasak a közállapotok, de nem hinném, hog a hozzáállás semmit nem tesz hozzá ehhez az általános hangulathoz. emeljük ki a fejünket a seggünkből néha, és nézzünk körül, hogy ennél jóval szegényebb országokban sem látni ennyi citromba harapott arcot, és nem hallani annyi sírást arról, hogy megint feltúrták a körutat, és megint sor van az okmányirodában, és megint mindenki mocskos zsidó, büdös cigány, retkes feka, ocsmány román stb. valami kurva zen-kurzusra kellene elküldeni ezt az egész országot.
persze hogy megértem, aki nem látja a jövőjét itthon. tegyen mindenki belátása szerint, csak ezt a mérhetetlen felsőbbrendű, arrogáns dumát utálom arról, hogy márpedig itt lehetetlen élni, és kis hülye vagy, ha azt hiszed, hogy de. nekem jobb érzés, hogy otthon vagyok, ahol felnőttem, és itt viselek el szar dolgokat, de legalább én rámosolygok pár emberre az utcán, és előreengedem, aki nagyon siet, mint hogy egy tisztább, kellemesebb, kevésbé rasszista országban legyek nem-otthon. tudok nyelveket, de akkor is. nekem ez fontos, és itt fogom megpróbálni kikaparni a gesztenyét. azért nem hiszem, hogy teljesen lehetetlen. nem azért, mert azt hiszem, hogy magyarnak lenni több vagy jobb mint bármi más, sőt, de hát én pont itt nőttem fel, és számomra ez fontos faktor. meg nehezen is mozdulok, az is igaz. el tudok képzelni persze olyan körülményeket, amikor már komolyabban elgondolkoznék ezen, de ha nem sírnánk annyit, akkor látnánk, hogy azért még mindig bőven a világ jobbik felén élünk. a többségünk nem eszik a kukából, és tömve vannak az utak autóval. tudom, hogy demagóg vagyok, de nehéz máshogy :)
Ott hagytuk abba, hogy a rakodás pontos megtervezéséhez tisztában kell lennünk egy seregnyi repüléselméleti kérdéssel, így most sajnos ezeknek kell következniük (próbálom azért úgy írni, hogy ne legyen túl száraz olvasmány :).  Kezdjünk egy klasszikusan hülye…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
eastern sugar 2012.09.14 10:10:26
@mocskosmacska: dehogy akarom. akkor rosszul fogalmaztam. pont ez lenne a lényeg. hogy a gyereknek két szülője van, egy kapcsolatnak két tagja van. akkor is két szülője van a gyereknek, amikor megcsinálják, akkor is, amikor az életéről döntenek, és akkor is, amikor pelenkázni kell és felvenni éjszaka, amikor sír. és gáz az a nő, aki a férje akarata ellenére elveteti a gyereket, hiszen erről ketten kell dönteni, és gáz az a férfi, aki otthagyja a nejét a gyerekkel, vagy egyszerűen csak rátestálja az egészet, mert nem mindig túl szívderítő a sírást hallgatni, mert a gyereknek akkor is két szülője van.
eastern sugar 2012.09.14 10:42:05
@ciccaful: ezzel egyetértek. de ha pl természet parancsa mindkét nemnek az, hogy maradjon utánad valaki, és valaki ezt szeretné, mert beleesik a többségbe, akinél ez a természet parancsa, hát akkor az tök jó, és minek ellenkezzünk vele. csak azzal a veretes hülyeséggel vitatkoztam, hogy a gyerekes anya nem leht boldogtalan, ez az év hülyesége. ettől még sa legtöbbeknek, nőnek is, férfinak is tényleg a természet parancsa a családalapítás. csak könyörgöm, akinek meg nem, az is a magánügye, és hogy jön ahhoz bárki, hogy baszogassa. az is magánügy, hogy van-e gyereked, az is, hogy nincs, az is, hogy miért nincs, csak a legprimitívebb hülyék ugatnak meg és ítélnek el ezért.
eastern sugar 2012.09.14 12:45:45
@ftk: na, kb ezt mondtam én is.

@Gondolkodni Próbáló Birca: pedig alapvetően ez a feminizmus, vagy ha jobban tetszik, ez a feminizmusnak az az irányzata, amiről azt gondolom, hogy fontos, hasznos, illetve a mai feministák döntő többsége erre gondol. mondom, pl nőkért.hu honlap, a legtöbb hozzászóló, feministának vallja magát, és pontosan erről beszélnek ott (a legtöbben egyébként családos, többgyermekes anyák). az, hogy van ennek beteg elhajlása is, meg férfigyűlölők is vannak, az persze igaz. az nem feminizmus, hanem baromság. aki úgy gondolkodik, az pont ugyanolyan rosszul érti a feminizmust, és pontosan ugyanúgy egy ártalmas idióta, mint a hímsovinizmus követői. legalábbis én úgy gondolom. a férfigyűlölőket sem mentegeti egy normális feminista sem, én meg bztosan nem. de én azért azt látom, hogy ez egy létező, de mérhetetlenül marginális kisebbség, és kár ráhúzni az egész feminista gondolkodásmódra, ami egyáltalán nem propagál női felsőbbrendűséget vagy uralmat, olvass erről valamit, komolyan. persze hogy lehet olyan írásokat is találni, de azokat azért többnyire meghaladta az idő, és a legtöbb normális feminista nő és férfi egyáltalán nem ezek alapján gondolkodik.
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
eastern sugar 2012.09.09 21:36:48
@bbwftw: na, azért húsos lány meg húsos lány között is van különbség...nem mindegy, hogy van melle meg segge, meg egy kicsi hasa, vagy egy irdatlan zsírsertés.

egyébként én is fél éve kezdtem sportolni, nem azért, mert olyan kövér voltam, bár jobb is lehetett volna, csak olyan tohonyának éreztem már magam, és komolyan mondom, hogy azóta nem értem, mi olyan nehéz ezen. na jó, az első pár hét tényleg nehéz, hogy rávedd magad, hogy odamenj, átöltözz stb, de valahogy szerintem nagyon hamar meg lehet szokni és azután már hiányzik, vagy hogy mondjam, annyira jó tud lenni utána, és olyan könnyen megadja az instant faszagyerekvagyok-érzést, hogy nem is értem, eddig miért ültem a seggemen egész nap. és valahogy az már húzza magával a valamivel egészségesebb kajálást is, mert egy idő után valahogy kívánja az ember a normálisabb kaját, normálisabb időben. amúgy szerintem egy dekát nem fogytam, de azért átrendeződik az.

amúgy meg tényleg a legjobb ez az egymás életébe belepofázás, hogy ezt minek...kurvára idegesítő tud lenni. én is kapom az ívet manapság hogy de miért bokszolsz? nem zavar hogy ütnek? miért nem jársz inkább művészi tornára? meg a többi. mindegy is hogy mit, de valamit bele lehessen szólni, ha a kajára akkor arra, ha másra akkor másra...
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
eastern sugar 2012.09.07 23:07:22
@balage_81 reloaded: qtp fórumán nem voltam három éve, de helyes a megfigyelés :) egyébként azért nem, mert az elején érdekes, friss, értelmes stílusból, ami az egész társadalmat is kritizálta emögött a milf-hülyeség mögött, az idők folyamán egy színtiszta nőgyűlölő, primitív fröcsögés lett, és már stílusa sincs. a ársadalmat meg igenis kell kritizálni, a nőket is, a férfiakat is, de qtp már rég csak ugyanarról ír, hogy minden nő kurva, pont, ez meg egy idő után mérhetetlenül unalmas lett.
a másik: nem az örömlányokkal való dugás ellen szólaltam fel. én gáznak tartom megvenni a másik ember testét, és gáznak tartom az olyan férfit, aki nem szán időt vlami normális nőre, akivel úgy dughat, hogy még az is érdekli, hogy a másiknak jó, és mérhetetlenül férfiatlannak tartom, ha egy csávónak az a szex, hogy beledugom és szarok rá hogy neki jó-e, és akit csak az érdekel, hogy itt és most kúrhasson, mert az jár. de nem fogok itt téríteni, mert ez az iparág mindig is létezett, kár ordítani, maximum emberibbé lehetne tenni.
ellenben az ellen szólaltam fel, hogy a fórumban csak azt lehetett hallani, hogy minden nő számító ribanc, akit el kell tartani, meg kihasznál, úgyhogy kurvázzunk, mert akkor megspóroljuk a fáradságot, hogy megismerjünk olyan nőt is, akivel kölcsönösen el tudunk lenni egymással, és nem méricskéljük patikamérlegen, hogy ki hány percet és forintot ölt a kapcsolatba, csak hát ez nyilván fárasztó, és hát ha jár a lyuk, akkor jár, és mit képzel valaki, ha úgy gondolja, hogy ez talán nem teljesen így kéne, hogy menjen.
na, ez ellen szólaltam fel, nem a kurvázás mint intézmény, hanem a hangnem ellen, bár te még pont nem nyomtad ezt olyan elánnal, mint pár másik úriember :)
eastern sugar 2012.09.08 15:32:02
@balage_81 reloaded: nézd, az együtt erre a szintre hülyülésben igazat adok, nekem a fő bajom itt az volt, hogy sokan milyen mérhetetlenül primitíven nézik a témát, a nők mind ilyenek, a férfiak mind amolyanok, körülbelül így. az is igaz, hogy a világ férfivezérelt, nagyon komoly patriarchátusban élünk, természetesen, megint nem olyan egyszerűen értem ezt, hogy de méér, hát dolgozhattok meg szavazhattok.
pontosan együtt süllyednek az emberek súlyos szintekre, a férfiak arra, hogy a szopás a fuvarért jár, meg hogy a szex egy üzlet, a nők meg arra, hogy ha ez már úgyis így van, akkor sajtoljunk ki érte minél többet. egyébként sok nő van, aki nem így működik, de a legtöbbe belenevelték, hogy a nő fő erénye a szépség, meg a szexualitás, és azzal kell elérni a dolgokat, aki pedig nem így működik, arra rengeteg, sőt, a legtöbb férfi is ferdén néz, és a körforgás így megy, egyáltalán nem úgy, hogy a nők számító kurvák. sok nő nem is ismer mást, de arra a szintre azért már eljutott a világ, hogy legalább a közvélemény már elítéli többségében a kényszerített szexet vagy az asszonyverést, de arra még nem, hogy ezek a dolgok rokonok, és mind összefüggnek, a kurvázástól a házimunkán át az egyenlőtlenségig, azokig a férfiakig, akik úgy gondolják, hogy a nők dolga alapvetően nem más, mint az ő kiszolgálásuk különböző témákban, azokig a nőkig, akik viszont zt gondolják, hogy a férfiak dolga az ő eltartásuk szintén a legkülönbözőbb témákban, de azért ez utóbbiból bár van néhány hangzatos és látványos történet, jóval kevesebb van, mint az előbbiből.
gondolj bele, mit tart a közvéleményegy nő feladatának:
-légy jó munakerő
-tartsd össze a családot, végezz házimunkát, légy kedves a férjeddel, különben baj lesz
-foglalakozz a gyerekkel, neveld fel
-légy szexistennő
-foglalkozz a külsőddel, haj, smink, ruha, folyamatos fogyókúra, egy süti már bűn
-te foglalkozz a családoddal, a betegekkel öregekkel stb
-légy szerény, alkalmazkodó
-de közben csinálj karriert, keresd meg a saját pénzed

tudod, hogy ez együtt milyen követelmény? légy szerény, nőies, alkalmazkodó, de közben csinálj olyan karriert, amiből annyi pénzed lesz, hogy ne kelljen függened? ez tudod, milyen szinten üti ki egymást? és ha csináltál, akkor férfias szőröslábú stb vagy, ha nem csináltál, akkor kurva vagy, aki eltartatja magát, vagy legalábbis meghívatja.
közben hozsannáznak a férfiaknak, akik elvitték a gyereket a vidámparkba két órára, vagy elmosogattak egyszer, hogy az asszonynak legyen ideje magára, szintén két órára. a legyen időd magadra pedig mit jelent? hogy szépítkezz, menj fodrászhoz, stb stb, hogy elég jól nézz ki.
na, ezek a körforgások, amikbe alapesetben azért bele sem gondolunk. hogy ez nem mondható egyenlőnek, bár dolgozhatunk és szavazhatunk.
azután pedig, ha mindezek után valaki fáradt, azap este nincs sok kedve dugni, vagy csak misszionárius pózban, akkor pedig az jön, hogy az asszony nem adja meg nekem ami kell, hát csak jogos, hogy ha nekem most kell, akkor most kapjam meg, hiszen milyen rendes vagyok, még el is mosogattam, ezért minimum jár, úgyhogy irány a kurva.
kb erről beszélek. hogy mit szólna a férfi, ha az asszony azt mondaná, hogy te, én olyan rendes vagyok, szépen dolgozom, viszem a háztartást, nevelem a gyereket, szép vagyok, ez kibaszott nagy munka, amit mindenki természetesnek vesz, hát most már nekem is jár az olyan szex amihez kedvem van, úgyhogy irány a fiúkurva.
bocs, kicsit hosszú voltem, de remélem érthető.

ami a prostitúció további részét illeti, én nem kívánok arról ordibálni, de nem azt elemezgetem nagyon, hogy miért jár kurvázni, hogy miért "vesz" és "használ" embereket, én úgy gondolom, hogy aki embereket vesz és használ, tegye azt akármiért, az szerintem embertelen, férfiatlan és gusztustalan, és az egyenlőség számomra alapvető parancsának ellentmond. persze ez egy utópia, én csak a saját életemben szeretném magam tartani hozzá. aki magát luxusért kiárusítja, dubaj stb, ami természetesen igenis létezik, arról kurvára megvan a véleményem, az csak tovább árt magának és az egésznek, aki megveszi, meg is érdemlik egymást.
és persze az önként és dalolva, azt hiszem, csak a fenti esetekre igaz. aki oldalakon hirdet, lehet nem zaklatták kiskorában és más hasonlók, viszont annál inkább valószínű, hogy nem tudja magát eltartani másképpen, esetleg a gyerekét, nincs képzettsége, nem kapott munkát, nem tud enni adni a gyereknek takarításból, stb. persze ehhez is kell egy neveltetés, ha nem is zaklatás, de annak a természetessége, hogy ez egy pálya egy nőnek, akinek ugye fő értéke a szépsége és szexualitása. akinek ez nincs a fejében gyerekkora óta, annak, hidd el, nem merülne fel, pedig én is éltem nagyon kevésből, meg sokan mások is.
hú ez tényleg hosszú lett, de remélem, ha már írtam, elolvastad :D
eastern sugar 2012.09.08 16:00:50
@balage_81 reloaded: miféle közhelyek? ne idegesíts, de tényleg. attól hogy közhely még sajnos igaz, csak kényelmetlen belegondolni, de igazából nem ez zavar. ha már itt értelmesen vitatkozunk, akkor tisztelettel megkértelek volna, hogy inkább ne legyél olyan istentelen fölényes, hogy sajnos nincs érkezésed elolvasni a felét, minthogy igazából az volt a lényeg, de akkor meg tényleg nem értem hogy mi a fasznak írunk. ez az egész még lehetne amúgy egy értelmes vitatéma is.
egyébként az élni és élni hagyni valóban fontos dolog, csak valószínű, hogy máshogy értelmezzük, de tudtommal nem is mentem senkinek neki, aki kurvázik, csak annak, aki úgy beszél a nőkről, akik ugye embertársaitok, ahogyan.
ja, a moralizálás valóban szörnyű dolog, de az ember időnként gondolkodik elvi síkon is.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
eastern sugar 2012.06.03 14:29:58
@radikalisviccek: a normális fejlődéshez való jog hát énszerintem ha valaki eg szombat délután végigmegy az andrássyn a gyerekkel akkor, amikor ott felvonuás van, még egyszer mondom, nem seggarcbatolós, hanem egy fesztivál jellegű akármi, és a gyerek megkérdezi hogy ez meg mi, akkor járunk el helyesen, ha azt mondjuk neki, hogy ezek mocskos gecik, akiket ki kell irtani, vagy hogy ezek, kisfiam, nem is léteznek? azért az olyan család épségét én megkérdőjelezném, ahol a gyerek attól megy tönkre, hogy meglát egy buzit. ha valaki nem buzi, akkor az attól sem lesz az, ha lát egyet. ez veleszületett tulajdonág, és szegény pechjére akkor is lehet buzi, ha egy irtsunk ki mindenkit széljobber családba születik, csak akkor sokkal nehezebb élete lesz, mert kénytelen lesz titkolni, félni, vagy örökre megtagadni önmagát, ami elég szomorú torzulásokhoz vezethet. mindig is voltak melegek, mindig is lesznek, a társadalom is fennmaradt. csak ez eg demokratikus világ, ahol nem kell szégyellni magadat akkor, ha más embernek nem ártottál, és a törvényt betartottad, és nem kötelező rosszul érezned magad, ha nem felelsz meg mindenben a többségi társadalomnak. ettől szerintem egy dekával nem lett több buzi ember.
eastern sugar 2012.06.03 14:46:09
@sárkányfő: mennyire igaz. és ehhez azért hozzátartozik, hogy a felmérések szerint magyarország a térségben az egyik legkevésbé vallásos ország. nem többségi vallás se a katolikus, se a kálvinista vallás. a vallásos emberek többsége tartozik ezek valamelyikéhez, nem a társadalom többsége. ettől még magyarországon a keresztény kultúra a domináns, ezzel egyetértek, csakhogy a keresztény kultúrából fejlődött ki és abban létezik és virágzik a nyugat-európai típusú demokrácia. egyébként krisztus szeretetét lehet hogy kicsit jobban kellene alkalmazni. krisztus nagyszerű dolgokat prédikált, de sokakat jobban megérint a spanyol inkvizíció szellemisége. naná, mert felebarátunkat tisztelni megtanulni melósabb dolog, mint ráhányni, mert nem olyan sorrrendben főzi a babgulyást, mint mi.
eastern sugar 2012.06.03 14:49:03
@radikalisviccek: persze hogy nem ismeretlen. ezek azok a tinifiúk, akik ezt kétszer kipróbálják, aztán ha alapvetően nem ilyen beállítottságúak, akkor úgysem marad meg, ezzel meg nem ártottak senkinek, max maguknak szereztek kellemetlen élményt. de aki meg lázadni akar mert kamasz, valami nem neki való marhaságot úgyis kipróbál. nem hiszem, hogy ezen sok múlik, a bulikban a fiúk felhergelése céljából csókolózó lányokból is családanyák lesznek, többnyire. elenyésző százalékuk leszbikus, aki meg igen, az tényleg az.
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
eastern sugar 2012.05.24 19:29:39
@Styxx: most kivételesen nem értem, ahogy mondod. :) ez már az úri szalonzsidózás? :) és most mit szopatsz ezzel a pilatesszel? én nem is járok pilatesre, de oké, hozzászóltam a bloghoz, vagy ez már modoros? :)
eastern sugar 2012.05.24 23:52:53
eastern sugar 2012.05.25 05:57:48
@(C) Neel Armstrong (A): persze, nyugodtan folytasd, ha azt szeretnéd. a képen én vagyok, de nyilván az is undorító. különben meg tényleg ki a faszt érdekelsz. én csak azon csodálkozom, hogy ilyen szintű társalgás megy itt többszáz hozzászólásban. vagy ez már a paródiának a paródiája? csak mert itt tök jó viták voltak régen, de ha nem is, akkor se nyomták tele az öncélú szaraikkal ilyen unatkozó kis faszkalapok. az a velvet.

@Styxx: miféle narancshéj? na ne. erről egy szó nem esett, attól hogy az ember lusta és edzetlen, attól még nem szükségszerűen karfiolos. de igazából nem hiszem, hogy itt most bármilyen érdemi társalgást lehetne folytatni, amíg meg nem jelenik a következő poszt.
Bevallom, Scarlett Johansson eddig nem volt épp a szívem csücske. Idegesített a kis malacfejével és a színészi eszköztára szegénységével is. Viszont most olyat nyilatkozott, hogy váó. Szó szerint idézek a The Huffington Postból. Ha ezeket nem ő írta, hanem a PR-ese, akkor is…..
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
eastern sugar 2012.05.18 09:12:29
@pjm: én nem azt mondom, hogy szeretek ezekkel beszélgetni, mert hű de jó nekem. hanem azt, hogy fölöslegesnek tartok olyan embert megalázni, akinek valószínűleg az is megalázó, hogy csak ilyen munkát kapott, mert különben éhenhalna. nem szórakoztat, hogy jól leosszam, és ettől faszagyereknek érezzem magam. és nem azt mondom, hogy ezért megvennék bármi ilyen szart is. nem. de nem tirpák parasztnak lenni ingyen van, főleg hogy nem szolgál rá, mert csak a szar munkáját végzi. persze ha agresszív, az ugye más, de elsősorban nem azokról beszélek.
eastern sugar 2012.05.18 13:11:56
oké, hogy azért kapnak ezek pénzt, mert megveszem a szarjukat, adakozni nem fogok nekik, de ettől még nem feltétlenül kell megalázni sem őket. nem úgy értettem, hogy hosszasan ápolom a lelküket de nem küldöm őket a picsába, mert minek? úgyis naponta nyolcvanan küldik. és akkor is azt hiszem, hogy nem azért csinálják, mert ez életük szenvedélye.
a szórólaposoktól is mindig elveszem a szórólapot, mert ez diákmunka, én is csináltam, és miből áll, hogy elveszem és kibaszom a következő kukába? neki könnyebb, mert figyelik hogy mit csinál, nekem meg nem került semmibe...
a jehovák mondjuk csak egyszer találtak meg, de az meg vicces volt, és mondjuk még sosem csöngettek be reggel hétkor, pedig azt megnéztem volna, mert a barátom egyszer valami kopogtatócédulagyűjtőt vasárnap reggel hétkor vörös fejjel ordítva, ágyból kiugorva, csont meztelenül küldött el a picsába, és ezen annyira kellett röhögnöm, hogy megnézném mégegyszer. azokat ugyanis nem sajnálom, mert önkéntes pártkatonák.
ami meg az intézményes kéregetőket illeti a táblával a nyakukban, hogy öt gyerekük van, egy ideig persze adtam a bűnbánatpénzt, de mióta elkezdtem önkénteskedni a menhely alapítványnál, azóta megtudtam, hogy az igazi csövesek a) nem csinálnak ilyet, mert nem koldusmaffiások, b) szintén emberek, és lehetnénk a helyükben, tehát igen, kedves vagyok velük, c) csak azoknak adok cigit meg aprót, akiket onnan ismerek személyesen, és tudom, hogy tényleg megszopatta őket az élet, de a többségük normális ember.
Örök polémia tárgya a fitneszvilágban, hogy ugyanazon napon, nonplusultra ugyanazon edzés keretében van-e helye az aerob jellegű és az izomerő-fejlesztő tréningeknek.Nyilván mindkettőre szükségünk van egy egészséges mozgástervben - az élsportolóknak meg pláne -, de…..
eastern sugar 2012.05.13 13:55:36
szia! most találtam rá erre a blogra, állatira megtetszett ez a hangnem, ilyen értelmes, toleráns és érdekes sportblogot nem láttam még. hozzátartozik azért, hogy alapvetően a dohányzó, zabáló, fotelben ülő kategóriás csaj vagyok, de a lelkem mélyén mindig is tudtam, hogy valamit sportolni kéne, úgyhogy minden évben el is kezdtem valamit, ami két hétig tartott, voltam pilatesen is, meg mindenféle aerobikon, de úgy éreztem, hogy ezek a nőitorna-izék nem igazán illenek hozzám, na nem mintha nem lettek volna állati nehezek a tespedt seggemnek és főleg tüdőmnek. aztán úsztam is, de az meg olyan éktelenül unalmas volt, hogy annál már csak melósabb, a hajszárításátöltözés-úszósapka stb műsorral, úgyhogy megint nem emeltem fel az egyre méretesebb hátsómat vagy fél évig, amikor is elég szar kedvű periódusba kerültem úgy két hónapja, és amikor már egy napon belül a tizdeik emberre gondoltam azt, hogy most, mindjárt megverem, akkor megvilágosodtam, hogy én bokszolni fogok, hát inkább a zsákot üssem, mint a rokonaimat /bár a zsáknál lehet rájuk gondolni :)/. mármint nem ilyen box-aerobik, meg ilyesmi, hanem rendes ökölvívás, rendes zsákkal meg ringgel, bár én oda még értelemszerűen nem mászok be egy ideig. és úristen, rohadt jó, egy hónapja járok, és szentül meg is fogadtam, hogy ez nem pár hétig tart majd.csak gondoltam elmesélem, hogy bár nem a térítő misszió miatt, de mégis én mint tespedtseggű fotelokoskodó, megtalátam hogy mit jó nekem mozogni :) és már most érzem, pedig csak egy hónap telt el, hogy pl fel tudok menni az ötödikre, anélkül hogy különösebben kifulladnék, nem úgy, mint pár hónapja, amikor istentelen anyázásban törtem ki, ha elromlott a lift :) meg egy másik csomó áldásos dolgot, bár bevallom, a cigit nem tettem le, mert szeretem, de egyszer biztos.
és itt jön képbe a poszt, mert nem teljesen értettem, ugyanis pl ahova én járok, ugye a boksz ezzel az állandó - iszonyú nehéz - ugrálással gondolom, tipikus aerob mozgás, de mindig van a végén negyedóra erősítés, klasszikus tesiórás, négyütemű fekvőtámasz, felülés, ilyenek, gép nélkül, bár asszem vannak gépek is. akkor ez nyilván azt jelenti, hogy ezt lehet sőt kell egyszerre csinálni, nem? mármint ez nem nekem érdekes, hanem az odajáró, versenyeken induló srácoknak, gondolom, azokat nyilván jobban izgatja, hogy milyen izmaik lesznek.
és ha már ennyit írtam - bocsi! - akkor feltennék még egy egészségügyi kérdést. az van ugyanis, hogy egy baromi szar, nehéz, rossz formájú kínai tornacipőben edzek, amiban a futásnál csak úgy döng a padló alattam, mert az volt otthon, és amíg biztos nem voltam, hogy ezt akarom csinálni, addig nem akartam pénzt költeni jobbra, mert hát ismerjük, hogy az ember nagy lelkesen megveszi a fasza tesicuccokat, hogy attól majd megjön a kedve, és elmegy kétszer, na ezt ki akartam hagyni. és mostanában kezd fájni a térdem, meg a lábfejem összes csontja, és a derekam is kicsit jobban azon az egy ponton, ahol azelőtt is mindig, baloldalt, a csípő fölött, és azt hittem, pillanat alatt elmúlik, ahogy az úszástól is mindjárt elmúlt. ez lehet a szar cipőtől? vagy elrontok valamit? köszi, és bocs megint, hogy ilyen hosszú lett, és csak így tovább, kegyetlen jó a blogod, végig is olvasom a régieket is mind :)
eastern sugar 2012.05.14 08:13:29
@Szöszkeboszi: hú, köszönöm szépen! vettem közben egy cipőt, de nem boxolósat, hanem fitneszcipőt, mert egyrészt a boxolós kb huszonötezerbe került, másrészt mert az eladó azt mondta, hogy ha tornaterem és nem ring, akkor jobb egy olyan cipő, amiben minél több a légpárna meg a mittudomén micsoda, amitől könnyebb futni. hát ez meg olyan, mintha egyenesen a levegőben járnék. :) és az ilyen gerinctorna, az is beleillik ebbe a kiegészítő kategóriába? mert nem akarok megint nekiállni úszni olyan nagyon, mióta elkezdtem tisztességesen fodrászhoz járni :) egyszer voltam valami gerinctornán, marha jó volt, de őrületesen nehéz is, bár ez persze cska javára válik az embernek, mint tudjuk :) mondjuk ilyen versenyszinten nem gondoltam boxolni, inkább egészségmegőrző meg hú de jó ütlegelni célzattal csinálom, nem vagyok az a versenysportoló kategória, nem is igazán célom, inkább csak az, hogy nagy igyekezetemben azért ne nyírjam a gerincemet. elolvastam az egyensúlyos posztot, hű de nehéz lesz még erre is figyelni levegőkapkodás közben...:)

@aerobikzona: nna, azt most nem teljesen értem, ha levegőt kell kapkodom, az már nem aerob? utána kell néznem ennek, úgy fest. azt hittem, minden ami kicsinálja a tüdőmet - pozitív értelemben, úgy értem, nem a cigi meg a kerozingőz - az aerob.
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
eastern sugar 2012.04.29 12:01:03
igazán meglepett hogy itt ilyet olvasok. tök jó cikk, és tök igazatok van.
@mamasita: nem fölösleges, én olvastam és egyetértek. :) bár a tangában vonulást tényleg nem tartom túl produktívnak, mert ilyen fröcsögéseket szül ahelyett, hogy legalább egy ilyen nap után plusz egy ember azt mondaná, hogy hát ez nem is olyan durva, nincs is ezekben semmi különös, mit kell annyit hőbörögni. persze joguk ettől még van hozzá, jó lenne ha nem mindig mindent azért kéne csinálni, hogy jaj, másoknak tetszik-e, de ez egy ilyen hely. :)