Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dsomogyi

3 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A.N.O.M.A.L.Y. Hú, ember 2013.10.30 03:22:53
Sziasztok! Gyerekek, nagyon szentimentálisnak érzem magam ezen a kedd estén. Szokásos baráti sörözgetés/vizipipázás közben a régi hóbortjaink voltak terítéken... Egyből eszembe jutott az a kb. egy év, amíg ilyen játékelemző videókat csináltam, meg kocka cikkeket írtam, és marha jó érzés ezeket…..
 Nem kertelek, kimondom: vége a GameCsászárnak. Nagyon jó volt ez a majdnem másfél év, de meguntuk, már alig születtek új videók, tesztek, bejegyzések... Köszönjük minden kedves látogatónknak aki járt ide, videókat nézett, kommentelt, olykor segített, kritizált, dícsért,…..
EDIT: A soron következő cikk szintén a zene rovatba fog menni, és egy ehhez hasonló "kedvcsinálóra" tessék számítani.Hűha, hát hogy ennyire ne legyen visszhangja annak, hogy újra él a blog, tényleg nem számítottam... Nem tudom meddig húzzok így. Na, de a lényeg, a mai…..
A Gepárd fegyvercsalád az amerikai romboló puska koncepcióra adott válasz. Mi is ez a 'romboló puska'? Az ilyen típusú fegyverek mottója a következő: A néhány dollár értékű lőszerrel megsemmisíteni a több millió dollár értékű vadászgépet, harckocsit, radar-állomást,…..
Mo$qUiTo Szevasztok! A mai napon elemezgettem kicsit a blog látogatottságát, és bár nem túl sokkal kisebb, mint a PCJE-en volt anno, valamivel szerintem több is lehetne. Ezért azon gondolkodtam, hogy egy promóciós vidit kéne összedobni a blognak, amiben röviden jellemezném ami itt…..
,,2025 előtt nem várható semmi jobb, vagy forradalmibb fegyver, mint a Kalasnyikov gépkarabély.'' Mondta Edward C. Izel, amerika egyik legelismertebb, és leghíresebb fegyver szakértője. AK. Ez a két betű mindenkinek mond valamit. Még akit igazából nem is érdekel a haditechnológia,…..
Sanyaa Először is egy képpel készültem neketek: Itt a kép. Nagyítsátok ki, mert kis méretben gyatra a minősége. :D Másfelől meg egy kis videót csináltam, a naprendszerről. A minőségért elnézést -jobb lett volna -  csak máshogy 2 óra lett volna és sietnem…..
Dsomogyi Először is elnézést a hosszú szünetért, de rengeteg dolgom van/volt. Tudom, hogy lassan kezd kifakulni ez a kifogás, de tényleg így van. Megpróbálok aktívabb lenni, higgyétek el, nem rajtam múlik. Szerintem térjünk rá mai cikkre! Ahogy azt előző írásban is…..
dsomogyi 2010.10.19 15:33:01
@DennyX: köszönöm! Remélem hamarosan be tudok iktatni egy horgászatot, már csak a képek miatt is...
dsomogyi 2010.10.19 19:25:03
@DennyX: Igen, akkorra terveztem...:)
Mo$qUiTo Delet! A mai cikkem egy kicsit kilóg az eddigiekből, ez alkalommal egy listát készítettem, a legocsmányabb fegyverekről. Szigorúan az én véleményem, ezért kommentekbe szívesen várok további szépségeket. :) Vágjunk is bele! A lista tizedik helyezttje az orosz új…..
dsomogyi 2010.10.12 19:58:51
@VIDEACITY5: szerintem vannak, akiknek mindegy hogy néz ki egy fegyver, és vannak akiknek nem. Mi, akik nem vagyunk mindennapos használói ezeknek (sőt, én még egyiket sem fogtam a kezemben), legalábbis remélem, nem mindegy. Vannak olyanok, akik le sem szarják hogy néz ki, működjön jól, azt kész. Ez a cikk egy véleményt tükrözött és érdekesség kategóriában íródott, és őszintén szólva baromira élveztem olvasását, mert olyan dolgokat hozott közelebb hozzám, amelyek után én magamtól nem néztem volna, viszont, mint mondtam olvasása élményt nyújtott és mert kuriózumszámba menő fegyvereket láthattunk. És sokszor gondoltam ezt "Úristen! Ilyen létezik?!" És igen, létezik.
Mo$qUiTo Az iskolai futóverseny fáradalmai után, az embernek különösen jól esik kényelmes kockulófoteljébe leheveredni, és letolni pár óra CoD4-et. Én is ezt tettem, és született néhány érdekes pillanatkép mind SP-ből, mind MP-ből. :) (A képek méretéért elnézést, de így…..
dsomogyi 2010.10.08 20:31:58
Mo$qUiToÜdv, bajtársak!A manapság igen divatosnak számító vízipipa-láz már a játékokban is használatos elem. Most még csak mint random "tereptárgy", de ki tudja mit hoz a jövő? Használható vízipipák a missziókban, (Press 'F' to use the waterpipe) vagy éppen konkrét…..
SanyaaSziasztok!Ma a képek rovat 3. képét láthatjátok. Ha a földgömb egy kicsit gagyi, az azért van mert nem találtam normális képet.Itt a kép. Méretek: 1360x768Aspect Ratio: 16:9Háttérkép:IgenNo.:3. ..
dsomogyi 2010.09.14 17:59:33
DsomogyiSziasztok! Elkészült a fenekezés módszerének bemutatásának 2. része, melyben többek közt szó lesz a megfelelő felszerelés kiválasztásáról, és általam használt szerelékek is bemutatásra kerülnek. Vágjunk is bele!Mikor horgászni kezdünk, bemegyünk egy horgászboltba,…..
dsomogyi 2010.09.08 15:06:05
@DennyX: hát...a szöveget írtam Wordben 1.5 órát, aztán kb. még ennyit a képek keresésével és a blog.hu szerkesztővel is elszórakoztam...:)
Am köszi! :)
dsomogyi 2010.09.09 14:06:46
@mogyi1999: és akkor én mi vagyok? :D
Egyébként nincs semmi gond vele. Mindenki azt csinál a szabadidejében amit akar...:D
Mo$qUiTo Sziasztok! Ez az első fegyver ismertetésem az A.N.O.M.A.L.Y. blog keretei közt. Sajnálom, hogy mostanában nem sok időm jutott a blogra, de az iskola, airsoft, és egyéb más dolgok miatt nem sok szabadidőm volt. No, de lássuk a mai cikk fegyverét, a G36-ost. '70-es évek,…..
SanyaaSziasztok!A mai képek rovatban, egy érdekes képet mutatok be melyen a blog neve látható érdekes kis Boost Light-vel, azaz mondhatnám sugárnak, vagy valami ilyesmi. Ez is lehet háttér.Itt a kép!Mostantól leírok adatokat róla.Méretek: 1360x768Aspect Ratio: 16:9 (4:3-as monitorokon…..
Dsomogyi Először is üdvözlök én is mindenkit az új blogon, velem már találkozhattatok a PCJE-n, szóval a bemutatkozást most kihagyjuk. Mai cikkünk témája a hagyományos fenekező horgászmódszer lesz, ennek kielemzése mindenféle szempontból. Aki olvasta az Adatok menüpontot az…..
dsomogyi 2010.09.01 21:05:53
@Millenotti: nem rossz elgondolás, az elektromos szerintem is pénzkidobás. Én 50ft-ért vettem a kapásjelzőimet, kivéve a csíptetőket, azok körülbelül 200ft-ba kerültek 2-esével csomagolva. Egyébként pedig stégről horgászva macerásabb, mint benyúlni a ládába és kivenni egy kapásjelzőt, bár költséghatékony voltát nem akarom elvitatni...és neked is köszi...:D
Ahogy a tanácsot is, de egy pici lelógna úgyis, ha kihagynám a 'horgászat rovat' címet...
dsomogyi 2010.09.05 18:27:44
@Walcott 4 ever: az jó dolog...:))
Sanyaa Szevasztok, Sanyaa vagyok és ma az első posztját teszem közé a képek rovatnak. Röviden, ebben a rovatban a saját, munkáimat fogom közé tenni, ha viszont nem az enyém feltüntetem a forrást. Első sorban hátterek, de sok más kép is szerepet fog kapni: buttonok, vagy csak…..
 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.Egészen konkrétan: "egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit…..
dsomogyi 2010.01.20 17:56:58
 Nos , ez a ketymere kütyü egy kivülről ponpázó (teljesítményileg nem tudom milyen) Számítógép:..
Kezdeném azzal, hogy az archív felvétel jó ötlet volt :) A hossza már kevésbé... Bőven elég lett volna fél perc is belőle. A mikrofonod már érezhetőbben jobb, viszont lehet, hogy kicsit távolabb kellene tenned, mert nagyon recseg.Úgy éreztem, hogy a videóban minden a helyén volt,…..
dsomogyi 2009.11.06 16:56:00
@playground: sztem is jók voltak az archív felvételek, a hangminőség is egész jó volt, tehát ne fikázd!!!!!
City Interaktive elindult a jó játékhoz vezető rögös úton :)..