Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basszuskulcs

46 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B@sszuskulcs Bűnbeesés 2009.06.24 01:14:00
Van egy srác, nevezzük mondjuk Ádámnak és van egy csaj, nevezzük mondjuk Évának. Ez eddig szép és jó, talán még az originál Ádám és Éva sztori is megszülethetne belőle, de nem fog, mert Ádámunk nem tud érzelmeket generálni Évánk iránt. Ez gond. Ahogy teltek múltak a hetek…..
Hol is kezdjem ezt a hosszú szomorú mesét? Talán az első igazinak hitt szerelemnél, vagy az utolsónál, amibe belehalt? Vicces, hogy pont nekem kell mesélnem róla, hiszen én vagyok az egyetlen lény ezen a földön, aki totálisan alkalmatlan volt arra, hogy őt elviselje. Ha most igazi…..
A szabad kommunikáció teljes összjátéka lehetővé teszi nekünk, hogy kinyilatkoztassuk, amit érzünk és gondolunk, de ugye ez ebben a formában nem teljesen igaz, mert gátakat szabunk magunknak. Egy számomra nagyon fontos barát épp akkurátusan odafigyel minden mozdulatára, hogy a hőn…..
B@sszuskulcs Távol tartás 2009.05.07 00:00:00
 Végzéssel, vagy végzés nélkül. Olyan a dolog, mintha egy narkós naplóját olvasnám.Megkaptam az első adag heroint (természetesen csak képletesen). Felhőcske volt az első adag, én elszálltam, úgy ahogy azt az égiek rendelték. Minden kisimult arra a néhány órára, majd…..
 Úgy fest, ma rettenetesen unatkozom, és nincs jobb szórakozásom, minthogy írjak mindenféléről. Hmm… Mi van akkor, ha az én életemből azért marad ki az egészséges társfüggés, mert lecseréltem valami másra, amiben több fantáziát és nagyobb kihívást láttam?…..
Kankalin barátnőm úgy fest ezen a héten nincs a magaslat helyzetén, de még a helyzet magaslatán se. Módszeresen elfelejti hogyan is kell a poharakat, bögréket és energia italok dobozait rendeltetésszerűen használni, illetve lehet, hogy arra hajt, hogy bekerüljön a rekordok…..
B@sszuskulcs Anyák napja 2009.04.30 16:36:00
  Az elmúlt két-három napban sikerült leküzdeni hétköznapi vakságomat és a totális passzivitást, amit a világ iránt érzek. Látni kezdtem, emberket, arcokat, szituációkat. Ma reggel még az ágyból is sikerült időben kirúgdosnom magam, hogy jól induljon a nap és ne…..
B@sszuskulcs Démonok... 2009.04.20 17:48:00
 Soha nem csináltam még ilyet, de most be kellett vágnom mélyen tisztelt Blogerinám: Christina Blake bejegyzését. (http://csumavan.blog.hu)" Odakint most szörnyek járnak, Apa mondta, bújjak el...."   Vannak. Sokan. Ki ilyen, ki olyan démonokkal küzd. Vannak, mert…..
 Két órát töltöttem ma is azzal, hogy lejussak vidékre, mert itt a nyúl ünnepe és ilyenkor illik a családdal lenni és egy kicsit kiszellőztetni a pesti levegőt a tüdőnkből. A nap gyönyörűen sütött, de erre még télen is képes, a csoda viszont a fákban és mezők…..
B@sszuskulcs Prostitúció 2009.04.10 18:48:00
 Mi az a pont, mikor már átlépjük azt a határt, hogy szükségünk legyen érzelmekre ahhoz, hogy szexbe kezdjünk?Én a no name szex híve vagyok. Nem táplálok érzelmeket a partnereim iránt, hiszen hideg fejjel nem marad más, csak a puszta, gusztustalanul csodálatos élvezet, s…..
basszuskulcs 2009.04.11 16:45:23
@kavafisz: konklúziót alkotsz, vagy fenyegetni próbálsz? Számomra ez nem teljesen világos.... :S
B@sszuskulcs Kösz, jól vagyok... 2009.03.31 19:45:00
 Jelentem napról napra bátrabb vagyok, bár az éjszaka mikor cigizni voltam majd összepisiltem magam a félelemtől. Rossz hatással van rám a lépcsőház, de hát bent a szobámban nem cigizhetek, leszokni meg nem fogok, úgyhogy akár terápiának is nevezhetném a dolgot, de nem teszem…..
B@sszuskulcs A másnap... 2009.03.30 22:13:00
 Nem tudom mi van vele, nem láttam, talán már nincs is itt, vagy ha mégis, nem hiszem, hogy öröm lenne neki, ha találkoznánk. Az ő helyében én is kerülnék mindenkit, de főleg azokat, akik olyan helyzetben láttak, aminek soha nem kellett volna megtörténnie.  Eltelt egy nap,…..
 Az éjszaka a barátaimmal mulattam, mert volt rá okunk, nagyon jól éreztük magunkat Ambróziával. Hajnali fél négy körül úgy döntöttünk, hogy itt az ideje hazamenni. Éjszakai, nyűglődés, szerezzünk gyrost. Szép lassan bandukoltunk haza, ajtó, kód beüt, ajtó becsap,…..
Kutakodsz és szemlélődsz, majd találsz egy linket. Rákattintasz... Hanyagul görgeted, mikor meglátsz egy képet és olvasni kezdesz... Magadra ismersz és háborogva kommentet írsz, nem is egyet rögtön kettőt. Majd a biztonság kedvéért előveszed a szótárat, megnézed, hogy benne…..
Kinek melyik a szimpatikusabb :D http://www.indavideo.hu/video/GRB_-_Ugy_eljvaaaaaaaaagyhttp://www.youtube.com/watch?v=Lg19eCoF5d0 Csak, mert imádom őket és szombaton KONCERT!Aki nem lesz ott, az halál fia! Csak vicceltem, de kihagyhatatlan koncert lesz!A Könyvtárban 20:00-kor! Én…..
 Rámszakadt egy megfázás, nagyon utálom, hiszen ilyenkor a puszta levegővétel is gondot okoz az orromban felszaporodott trutyi miatt. Ezt természetesen megspékeli az én drága hőn szeretett szervezetem egy kis lázzal, fájó, lángoló torokkal és az orrcimpám vöröslő…..
 Milyen gyakran fordulhat az elő, hogy megúnsz egy életet és úgy döntesz az Y elágazáshoz érve, hogy nem a naplementés prérit választod, ami tele van jobbnál jobb vadászmezőkkel, kedves indiánokkal és ki tudja mennyi rég nem látott ismerőssel, hanem inkább a tövisekkel…..
B@sszuskulcs Tehetetlenség... 2009.03.19 23:49:00
 Soha nem láttam még így, mindig ő volt az erős és a bátor, mindig vigyázott rám, még ha nem láttam akkor is, ő volt az, akire bármikor támaszkodhattam, támaszkodhatok, tegnap mégis szilánk volt csupán. A teljes kép egy apró szilánkja, aki félelemtől remeg, mert nem…..
 Új szerelmem van, nem, nem pasi, még véletlenül sem, hiszen nehéz egy pasit úgy szeretni, mint az én kis drágámat! Lángoló szerelemmel rajongok érte, bár ezt most a notim nem hallhatná, de mivel szoros együttműködésben vannak, így talán nem lesz féltékeny a dolog miatt...…..
B@sszuskulcs hiányzik... 2009.03.08 15:35:00
Az elmúlt három és fél évben, mióta egyedül vagyok egészen leszoktam mindenről, ami egy párkapcsolatban benne foglaltatik. Tény, hogy nem sok minden hiányzik az adott ritusok közül, de egy valami mégis szöget ütött a kis fejemben, mikor az éjjel valamire felrévedtem. Hiányzik a…..
B@sszuskulcs momentumok... 2009.03.07 01:34:00
Az elmúlt napok mélabúját felkorbácsolni igyekezett néhány aprócska momentum, ami mosolyt csalat az arcomra. Jól esnek az ilyen kis szösszenetek, hiszen még másnap is mosolynak indulnak az ajkaim mikor az eszembe jut. A minap metróra szálltam, mert ugye egy hatalmas élmény a kukaccal…..
   Van egy embertípus, akiért én kifejezetten rajongok, de egészen komolyan, imádom az alakoskodásukat, a szemforgatásukat, ahogy az arcomba mosolyognak és a hátamba különböző hegyes, éles tárgyakat vágnak, tolnak, képzelnek, akarnak! Csodálatosnak tartom, azt a…..
B@sszuskulcs Egyedül 2009.03.04 02:37:00
 Nálam járt, régen láttam már, hiányzott. Nem mondtuk ki, hogy miért jött, sőt még a viselkedésünk sem utalt erre. Hosszú órákig hallgattuk a vicces történeteket, nagyokat nevettünk, el is pilledt kicsit. Az ágyamra ült, én a gép elé, dolgom volt. Beszélgettünk,…..
 Ma reggel (délután fél 1) kilibbentem a körfolyosóra a szokásos extra adag kávémmal és elképedtem a napsütés gyönyörűségétől! Csodálatosan szép volt, szinte szerelembe estem, majd persze rámborult a tavaszi fáradtság gyönyörűsége is, mert ugye miért is ne! :D…..
B@sszuskulcs vadászaton... 2009.02.26 19:49:00
 Munkába indultam, mert dolgozni ugye kell és nincs is vele gond, mert örök (ki tudja meddig) imádattal rajongom a munkámért! Nem különben lelkesedek a kollégáimért is, úgyhogy a melóhely, mint olyan, egész kellemes időtöltés az életemben. De nem ez a lényeg, utazásra…..