Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MILCSI

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hitviták közül mindig is kiemelkednek a jelentősebb témák, régebben a Commodore64 VS Spectrum, aztán később a Windows kontra Linux volt ilyen elementáris erejű, személyeskedésektől és elvakultságtól sem mentes flamewar. A kedvenc vagy éppenséggel a biztonságosnak tartott…..
Nyikorgó kosár ugyan nem lesz az ölünkben, viszont igyekszünk még serényebbek lenni. Az ESET online vírusellenőrzője már sokaknak lehet régi ismerős. Segítségével a NOD32 letöltése, regisztrálása és telepítése nélkül is ellenőrizhetjük, hogy az adott számítógépén…..
MILCSI 2009.05.28 16:04:52
Az ESET víruslaboratóriumának szakértői szerint jobban kellene vigyázni az internetezés közben saját magunk által elfogadott és telepített alkalmazásokkal.  A válság miatt ugyan folyamatosan erősödik a nyomás rajtunk, de pontosan emiatt végre itt lenne az ideje a tudatosabban…..
Antivírus blog Ki nevet a végén? 2009.05.12 19:37:00
Az idén május 4. és 5. között Budapesten gyűlt össze mintegy 110 profi szakember, hogy a vírusvédelem, a kártevőkkel folytatott harc kapcsán megossza egymással gondolatait, és valóban, az előadások között volt néhány különösen figyelemre méltó is. Mi most egy rövid képes…..
Karácsonyra fenyőfás virtuális képeslap, Valentin napra szerelmes üdvözlet, minden ünnep és esemény megkapja a maga támogatását a spammerektől, a kártevő terjesztőktől. Ez nagyjából annyira evidens, mint a korabeli cipőt a cipőboltból reklám. A Mexikóból indult…..
Nem tudom feltűnt-e már valakinek az a tény (ha nem, akkor most pszichológia szakosoknak adunk diplomamunka-témát), hogy minél szinglibb valaki, annál nagyobb és feltűnőbb gyűrűt hord. Na most érdekes módon ez csak a gyűrűkre vonatkozik, mert komoly párkapcsolatban élők is…..
Az ESET víruslaboratóriumának szakértői szerint április 1-jén megváltozott a Conficker féreg automatikus frissítési módja. A változás azt biztosítja, hogy a megfertőzött számítógépek hálózata minden esetben irányítható maradjon, de pánikra nincs ok. A tavaly októberben…..
Ezer szónál többet ér egy kép - szokták mondani, és még ennél is beszédesebb lehet egy jó kis videó demonstráció. Ha féltékeny partnerünk vagy korábban zord munkaadónk váratlanul kedvesen ajándékmobillal kínál, jusson eszünkbe ez a riport. A KSL.TV megirígyelte a BBC…..
MILCSI 2009.05.03 15:49:59
@atleta.hu: és miért lenne gond,ha valaki,aki antivírus szofverek eladásával foglalkozik,az azt szeretne eladni? De szerintem itt erről szó sincs...ez egy blog,ahol valaki,akinek az írások alapján ez a szakmája és úgy tűnik,a hobbija is, szeretne segíteni azoknak,akik ezt igénylik és értik...nem értem,miért kell mindig mindenből irigységi érdést csinálni...ha ez alapján a cikk alapján tízzel több vírusírtót adnak el,az neked nagyon fáj? ha pedig nem tetszik,amit itt olvashatsz,olvass mást...
Bocs mindenkitől az offért...
Egy friss felmérés szerint a munkavállálók túlságosan sok személyes adatot, információt adnak meg magukról a közösségi portálokon. A mindenhol kiemelt kulcspozíciónak számító rendszergazdák szerint a munkavállalók több mint fele (egészen pontosan 62.8 százalékuk) ad meg…..
A mexikói sertésinfluenza lesz talán leginkább az első olyan járvány, melyet percről percre számtalan platformon tudunk előben követni. Még tartja magát a tanács, ha el akarod kerülni a sertésinfluenzát, moss kezet...Az szinte meg sem lep, hogy az Amazonon már lehet venni…..
8ker FRKK 2009.04.25 00:41:00
Tudjátok, a főváros átnyúlva mindenki feje felett úgy döntött, a Szentkirályi utca hetes szám lesz a legjobb helyszín arra, hogy egy régóta húzódó tartozását kiegyenlítse a főváros, és roma kulturális központot hozzon létre. Ez - finoman szólva is - aljas húzás volt,…..
MILCSI 2009.04.25 10:38:38
Korábban is említettük, hogy szinte bármilyen weboldalt meg lehet fertőzni, de ha valaki célzottan szeretne nagy kárt okozni, keresve sem találhatna jobbat a feliratok.hu lapnál egy kártékony IFRAME exploit beágyazására: főleg fiatalok látogatják, akik közül sokan még nem…..
 Falusi származású vagyok, munkásszülők gyermeke, nagyszüleim azonban parasztok voltak, mint ahogy az utcabeli társaim szüleinek többsége is. Mondhatni: már csak emiatt is nehezen viselem, ha bárkit „leparasztoznak”, ha ezzel az egyébként sajnálatosan elterjedt…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
  Különös hirdetésre hívta fel a figyelmemet Rufufu kollegina, a Bp Butik bloggere. Nagycsütörtökön ugyanis fennjárt a Szent István-bazilika kupolájában és kiszúrt valami furcsaságot. Sajnos csak egy kölcsöntelefonnal tudta lefényképezni a szemben levő tetőt (ezért ilyen a…..
Ugyan nem sízésről lesz szó, de a Hütte bölcs alapítóatyái egykor úgy határozták meg a blog tematikáját, hogy "minden amit csúszós lejtőn csinálnak". Na ez pont ilyen. Ugyan Anita, aki a legszebb és legeredményesebb hegymászónő (és akinek a nevével nem kezdünk…..
Fantörpikus dolog, hogy egyre több levelet és kész, kidolgozott cikkeket kapunk Tőletek. Sok témához nem is nagyon tudnánk hozzászólni, más esetben meg alig várjuk, hogy mi is megírjuk a saját verziónkat.Ma G. igen tisztelt kedves olvasónk gyűjteményét fogjuk a Világháló…..
B-oldal Cozy Powell (1947-1998) 2009.04.08 12:15:00
Immáron 11 éve halott Cozy Powell, a világ egyik legjobb rockdobosa EVÖR. Dobolt a Rainbow-ban, a Whitesnake-ben, a Black Sabbath-ban, Emerson, Lake & Powell-ben (bizony!), játszott Jeff Beck-kel, Gary Moore-ral, valamint Brian May-jel is, de sajnos karrierje tragikus hirtelenséggel ért…..
MILCSI 2009.04.08 19:21:09
MILCSI 2009.04.08 19:21:45
Mandiner blog Papnevelte balosok 2009.04.08 07:31:00
 Egyik iwiw-es ismerősöm azt írta az üzenőfalra, hogy „volt piarista diák lesz a Gordonka jobbkeze”. Elbizonytalanodtam, mert a friss hírek szerint Szigetvári Viktor lesz Bajnai kabinetfőnöke. Szigetvári régi motoros, már 2001-ben pattogott az MSZP-ben, de eddig nem…..
Bigyóblog Star Trek-tapéta 2009.04.07 16:37:00
Bármely szobát az Enterprise űrhajó irányítóközpontjává alakítja a felragasztható Star Trek-tapéta. A hat darabból álló tapéta 186 dollárért vásárolható meg. Így a film megjelenése előtt néhány héttel szinte kötelező a rajongóknak.Via Gizmodo..