Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jégróka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válogatott hátvédünk a HC Csíkszeredától a magyar fővárosba igazolt, a szezon végéig. Sille a Mol Ligában nem szerepelhet, mivel az átigazolási határidő lejárt, így csak az OB I.-ben számíthatnak játékára. Az olimpiai selejtezőre és az A csoportos világbajnokságra…..
A mezőny elvben legfelkészültebb csapata az országos bajnokság középszakaszának első mérkőzésén nyögvenyelősen nyert az Alba Volán-farm ellen. Zlocháék többször vezettek két góllal, de a fehérvári fiatalok szépen kapaszkodtak, a végén a kapust is lehozták az…..
jégróka 2009.01.22 23:11:30
Kőkeményen megverte a magyar bajnok a szlovén Jesenicét az EBEL-ben, 5-1, a siker értékét növeli, hogy amióta a két csapat az osztrák bajnokságban játszik, a fehérváriak még soha nem nyertek. Az eddigi 8 mérkőzésen 8-szor kaptunk ki, 5-ször rendes játékidőben, 3-szor iksz…..
A negyedik Mol Liga-playoffhelyre hajtó három csapat közül kettő kikapott, egy nyert, nagyon éles lesz a küzdelem a végén. A Steaua HC-től elszenvedett veresége nem meglepetés, de az aránya az. Az NZ-Stars megint kikapott Gyergyóban. A Dab.Docler sokáig kínlódott a Ferencvárossal,…..
Sokáig úgy nézett ki, elkaphatjuk megint a Red Bull Salzburgot, de hiába kezdtünk jól, és hiába egyenlítettünk kétszer is – Palkovics Krisztián duplázott –, az utolsó tíz perc az ellenfélé volt, így kétgólos vereség lett a vége. A többi meccs közül pont a…..
jégróka 2009.01.04 22:46:01
Sziasztok ! Hazudtoljuk már végre meg magunkat ! Felejtsük már végre el ezt a negatív hozzáállást ! Szerintem ez egy jó kis meccs volt , a fiúk mindent megtettek a győzelemért . Hová sűlyednek egyesek azzal hogy megtalálják Palkovicsot . Ő a csapat kimagaslóan legjobb játékosa , ezt mindenki tudja ! Az edzőt is megvédeném ! Kúltúrált ízig vérig igazi úriember ! Szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen ! A légiósaink szerintem is lehetnének jobbak . Aztán van még pár ember aki nincs valami nagy formában . Aki azt gondolja hogy egy jégkorong játékos alibizni megy fel a pályára az óriásit téved , vagy túl sok focimeccset nézett (nem Angol bajnokira gondolok)!
Nem értem hogy az aki nem szereti ezt a játékot az miért jön ki egyáltalán a meccsre . Mögöttünk áll egy valaki aki végig anyázza az egész mérkőzést , minden mondata b.meggel kezdődik és végződik ! Kérdezem ! Az ilyen miért nem marad otthon ebben a hidegben ? Miért nem hallgat , nézi a játékot , próbálja megérteni a szabályokat , meglátni az ellenfelekben is a sportembert , tudomásul venni hogy a bírók is emberek , elfogadni hogy mindenki hibázhat ,tévedhet ?!! Azt tudom hogy én a barátaimmal a következő meccsen is ott leszek , szurkolok és remélem hogy jó egyéni teljesítményekkel legyőzzük a soros ellenfelet . Ha nem , akkor kemény férfias csata után fejet hajtunk az eredményesebben küzdő ellenfél elött és gratulálunk a győzelméhez ! A végén pedig az eredménytől függetlenül megtapsoljuk mindkétkét csapatot , legyen az Salzburg , Ljubljana vagy akár az Újpest . Addig is HAJRÁ VOLÁN , HAJRÁ HOKI , HAJRÁ MAGYAR SPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezzel a tornával a magyar jégkorong-utánpótlás a helyére került, kommentálta Pék György a magyar juniorválogatott kiesését a divízió 1-ből. A szövetségi edző szerint jövőre fel lehet kerülni ismét, de rengeteg feladatot kellene megoldani."Nem lehet panasz a fiúkra.…..
jégróka 2008.12.20 19:20:22