Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Bélus___

0 bejegyzést írt és 926 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Dr. Bélus___ 2019.09.16 06:03:37
Az én történetem ott kezdődött, hogy 2010-ben az élet összehozott egy motoros sráccal, és pár motorozás után tudtam, hogy nem lesz elég sokáig a hátsó ülés, külön motor fog kelleni. Ebben az időben még főiskolára jártam, és nem tudtam elkezdeni a jogsit, így maradt az álmodozás, a tervezés, hogy…..
Dr. Bélus___ 2019.09.10 08:59:52
@sure_shot: Erő általában kevesebb van bennük. De ezt te is tudod, szóval miért álértetlenkedsz?
A témát mindig is nagy érdeklődés övezte és napjainkban számtalan honlap, blog, szaklap szeret foglalkozni az emberiség históriájának nagy hadseregeivel. Kérdés azonban: mi alapján lehet kiválasztani a legjelentősebbeket? Ha végigtekintünk az emberi krónika elmúlt 5 ezer évén (az írásbeliség…..
Mit is mondhatnánk az alábbi sztori elolvasása után azon kívül, hogy mint a szeme világára, úgy vigyázzon a Szépkártyájára, akinek van, mert ha egyszer elveszik, olyan ügyintézést kap a nyakába, amilyet mondjuk a Milos Forman-Örkény István páros talált volna ki, azt meg csak ovlasni vagy nézni jó,…..
„Ki emberebb - ki istenebb a másiknál? Férfi? Nő? Egyik se? Mindkettő? Egyik? Melyik? Sejtettem, hogy ember nincs is - csak férfi van és nő.” (Karinthy Frigyes) Ma igazi mozgalommá vált a nemek egyenjogúsítása. Helyes, legyünk egyenrangú felek az élet különböző területein. De azt el kell fogadni, ha…..
Egy fitnesz blogger előtte-utána képeket tett közzé, amelyeken azt mutatja meg, hogy nem fogyott, hanem éppen ellenkezőleg, súlyt szedett fel, s ezzel a „kisebb a jobb” tévhit ellen próbál küzdeni...
Ha járkálok a városban, Budapesten, figyelem az embereket. Velük dolgozom, érdekelnek...
Még egy év van hátra az európai parlamenti választásig, de Viktor már izzítja a kampányt. Kérdezhetnénk, hogy minek, hiszen ez a kóceráj egyike a legfeleslegesebb intézményeknek, amelyet az is bizonyít, hogy csupa levitézlett idiótából áll. Viszont jól fizet a valamiért munkának nevezett…..
Egy balesetet hajlamosak vagyunk a véletlenek gonosz összjátékának tekinteni. Ezzel felmentjük a felelősöket, és semmit sem tanulunk az esetből, hiszen a véletlen kifürkészhetetlen. A 2003-as paksi üzemzavar egyáltalán nem volt véletlen. Konkrét emberi hibák sorozata okozta a bajt, ezzel rámutatva…..
Annak ellenére, hogy a macskák jellemzően utálják a vizet, szívesen töltik idejüket (üres) mosdókagylókban, poharakban, és különböző üvegedényekben. Ettől sokszor úgy néznek ki, mintha halmazállapotuk nem is szilárd, hanem folyékony lenne. Nem beszélve arról, amikor simán csak elnyúlnak, mint valami…..
Dr. Bélus___ 2018.04.04 10:39:53
@csentecsa: A kommented pedig az ostobaság gyanúját. Bemászott magától (mert hülye), rátekerték (nem ijed meg, mert hülye, macskában 0 klausztrofóbia van), lefényképezték, aztán kinyitották.
digipenna Te mit választanál? 2018.02.13 11:22:47
A választék: (1) Az alig fél, a volt kétharmad, ami akár háromnegyed is lehet, meg a vele összenőtt törpeminoritás. Ez az egyik oldal. A másik a (2) „demokratikus” színesebb, pontosabban vörösen áttetsző, halványzöld foltokkal. Sportfogadási nyelven szólva van még a harmadik az (X), a nem…..
       "  Ügbülüg yacir vonaa ash'alaman"         Ez az idézet Ibrahim Muteferrika török diplomata/író/történész  könyvéből való, amit "Usul al-hikam finizam al-umam" címmel adott ki maga a szerző Isztambulban. Ez a mondat ottomán-törökül van (a könyv egésze arabul ) és azt jelenti, hogy a "vonák…..
Az első világháború óta, amikor a legelső, páncélozott harckocsik megjelentek a somme -i csatamezőn (1916 szeptemberében) óriási fejlődésen ment keresztül a világ harckocsigyártása. A két világháború közt egymást érték a német, francia, angol, amerikai és orosz fejlesztések, aztán a második nagy…..
Dr. Bélus___ 2018.02.01 11:45:22
@Kelly és a szexi dög: Persze-persze... és ez még senkinek nem jutott eszébe rajtad kívül, ugye? Én ugyan nem értek hozzá, de még én is tudtam, hogy van azért aktív védelem is a világon olyan csigalassú lövedékekkel szemben, mint a rakéta. Most hirtelen egy kereséssel ezt találtam neked: www.youtube.com/watch?v=n46uJyfD69k Lehet nem a legjobb, de elég, hogy elindulj. Ja és a tank van, hogy mozog, akkor már nem olyan sima eltalálni amúgy se.
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
Magyarként aligha tudjuk (még sok-sok külföldön töltött év után sem) külső szemlélőként nézni Magyarországot és/vagy Budapestet, hiszen valamilyen emlék mindenkit köt az országhoz. Ezért érdekes kérdés, hogy vajon milyennek látnak minket a külföldiek, éljenek akár mondjuk Budapesten, vagy legyenek…..
Dr. Bélus___ 2018.01.19 10:34:00
@tildy[UK]: Az én időmben a kaució 2 havi volt, plusz lerax még egy havi bért. Ha nem viszed a dolgot túlzásba, akkor egy kis szobát simán kapsz ma is 100KHUF ért (és szerintem erősen túlbecsültem), azaz ez 300KHUF. Mondjuk kell 1 hónap munkát találni, azaz 2 hónap, hogy legyen pénzed, legyen a vége ~400KHUF. Ennyi személyi kölcsönt bármikor kap a húgod, és ha nem mondjuk könyvtár-informatika szakos tanár, hanem tud is valamit, akkor ezt röhögve ki kell tudni termelni pár hónap alatt, ha se család, se kutya, se macska. Ha meg van már kutya-macska-család, akkor informatikusként ennyi megtakarításod legyen már. :)
Kósa József vagy, ahogy legtöbben ismerik Medve Papa élete az állatokról szólt. Nem csak befogadta őket, de farkasai és a medvéi szerepet kaptak olyan magyar filmekben, mint a Kőszívű ember fiai, az Eltüsszentett birodalom, a Csillagszemű juhász, vagy a Tündér Lala. A Mafilm felkérésén a BBC is …..
Dr. Bélus___ 2018.01.15 14:36:54
@szcsongor: Pontosan ugyanez a mondat vágta ki a biztosítékot.
Dr. Bélus___ 2018.01.15 14:38:45
@FlybyWire: Úgy érti, hogy aki lóf@szt fizetett, az annyit is fog kapni. És ez csak a régiekre vonatkozik, én pl. szénné adózom magam és így se lesz nyugdíjam. A különbség köztem és a "Medve Papa" között, hogy én már most gondolok (vagy legalábbis igyekszek) gondolni erre.
Valószínűleg igen, de nem érdemes pánikolni. Megpróbáljuk tisztázni a helyzetet...
Dr. Bélus___ 2018.01.04 17:40:12
@Skywatcher: Hogyne! És futtathatsz XP-t is, ha az a szíved vágya...
Csendben megjegyzem, hogy ELVILEG a támadás JavaScriptből is megy, olyan szintig pedig bizonyítottan, hogy a böngészőt megfúrják (ha bukózod a Steam jelszót, akkor lesz sírás...). A probléma, hogy nem tudjuk, hogy ezen a vonalon kreatív Kínai/Észak-Koreai szakembereink milyen egyéb ügyes támadásokat fognak még kitalálni. Szóval lehet lesz@rni ezt a hibát, de akkor nem szabad meglepődni, ha egy rossz weboldal megnézése után viszik a Google accountot az összes leveleddel és nekilátsz bitcoint bányászni játék helyett.
A milliót is elérheti azoknak az egyetemistáknak a száma, akiket sugar daddy tart el. Egyikük most elmesélte, miért döntött úgy, hogy ezen a sokak számára megkérdőjelezhető módon finanszírozza tanulmányait...
Dr. Bélus___ 2017.11.23 11:19:46
@Zephyrous: Pontosan. A trükk, hogy elsőre normális egyetemre kellett volna menni, főleg az USA-ban. Most meg - ha jól értem - a harmadik szakot végzi. Ha olyan rohadtul ki akart volna törni a kurválkodásból, nem divattervező-politológus lenne, legalább másodikra végiggondolja a dolgot. Persze semmi gond nincs azzal, ha valaki kurvának megy saját akaratából, de sajnálni azért nem fogom.
Valahogy így nézhettek ki csecsemőkorukban a Disney-hercegnők. Karen Marie fotósorozatában hat kisbabákról készített varázslatos képet. Nem valószínű, hogy talál ma ennél cukibbat a neten. Ön szerint melyik Disney hercegnőnek öltöztetett baba a legaranyosabb?..
Dr. Bélus___ 2017.11.22 13:05:12
@antisocialnetwork: Szerintem is gáz, de a babákat nem kell sajnálni. Hidd el, ha valami egy picurit is nem tetszik nekik, azt jelzik, jó hangosan.