Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freddyreal

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlöm Önöket!   Megpróbálom röviden leírni a történéseket,ami miatt felkerestem Önöket.A férjem elbocsátása miatt írok.   A férjem török állampolgár.4 éve vagyunk házasok.Magyarorszàgon élünk.Az egyetemet Törökországban végezte el,majd friss angol tanári…..
freddyreal 2015.10.08 07:45:12
@a fidesz csak lopni tud: te nagyon egyszerű vagy agyilag, ugye azt tudod? Az idegennyelvű ügyfélszolgálatot adó cégek mindig a munkáltató ország munkarendje szerint dolgoznak, másképp mi értelme lenne az egésznek? Augusztus 20-án elmehetne szabadnapra, mikor kint ámerikában dolgoznak és szüksége lenne az ő munkájára is, de amikor kint ünnepnap van ő bent dolgozik, de nincs munkája, ugyanis a partner otthon ül és grillezget? Ennyire nehéz ezt megérteni? Tudom, az idegen nyelvű ügyfélszolgálat húzzon innen a rákba, itt magyarul beszéljen mindenki, nem kell nekünk a munka, aki meg tud idegen nyelveket, ugyanúgy takarodjon az országból, mert itt csak a tiszta magyarok lakhatnak, azok meg nem beszélnek semmilyen gyarmatosító nyelvet. Nem csak a fidesz miatt hagyják el a fiatalok tömegével az országot, hanem azért is, mert a fidesz helyett kb csak ez az együgyű gondolkodású lehetőség maradt amit te is képviselsz.
Mindenki szereti a szebbnél szebb házak képeit nézegetni, elképzelni saját életét például egy százmilliós villa falai között. Kevesebben vannak azonban azok, akik ezt valóban meg is engedhetik maguknak. Bejegyzésünkben olyan átlagárú kiadó ingatlanokat gyűjtöttünk össze,…..
Most kaptuk meg Zaránd Péternek, az ELTE EHÖK elnökének közleményét, mely szerint a 2014-es TÓK és a 2013-as ÁJK gólyatáborokban történt nemi erőszak miatt lemond a két kari HÖK teljes vezetése és vállalják az egyetemen elindult vizsgálatok minden következményét. Zaránd…..
Persze, tudjuk, a gúnyolódás, a pártoskodás kicsinyes dolog, az igazán nagyok felülemelkednek az ilyesmin. Azt is tudjuk, hogy a két rivális ökoszisztéma alapfilozófiájában már annyira távol kezd járni egymástól, hogy egyszerűen nem is érdemes őket összehasonlítani, és…..
freddyreal 2014.09.11 09:05:07
@régebb óta vagyok Subban mint te: másfél éve szintén volt, note 2-t vettem belőle. Aki egy kicsit is fogékony a technika iránt, és nem csak divatmajom, az már rég tudta, hogy ez a telefonméret a jövő...az applenek kellett pár év mire lemásolta a samsungtól azt, ami valójában az embereknek kell.
Tudtad, hogy az értékcsökkenés miatt a saját lakás is évi sok százezer forintba kerül? Korábban már írtam arról, hogy vajon az albérlet vagy a saját lakás a kedvezőbb, mások is körbe járták már ezt a kérdést. Sokan elfeledkeznek az értékcsökkenésről (ammortizáció),…..
NapiApp Tarolt a HTC One 2013.10.07 10:00:00
Mindannyian tudjuk, hogy a HTC igen csak nagy bajban van, és a One készüléktől várták a megváltást, ami sajnos még nem jött össze. A készülék kiadásakor az egész tech világ egyértelműen elismerő volt a készülékről, mind dizájn mind tudás tekintetében. Ezt a Gadget Awards…..
freddyreal 2013.10.08 08:47:26
@SnakeHB: én nem kérdőjelezem meg a minőségét, és mivel fotózok, ezért nagyon jól tudom mekkora parasztvakítás a pixelszám növelés azonos szenzorméret mellett. Csak itt már nem erről van szó, hanem valóban a marketingről, fanatizálni kellene a felhasználókat, mint ahogy az apple, és már a samsung is csinálja. Nekem már az android igazi elterjedése előtt is volt HTC-m (Touch Cruise), és volt utána Desire-em is, de talán azok voltak az utolsó idők, amikor még név volt a HTC.
A samsung sikeréhez pedig azért az is hozzá tartozik, hogy bármennyire is nem fém, meg design díjas a tokozás, attól még nem szarok a telefonjai, sőt egyre jobbak. Én pl jelenleg egy Note II-t használok, és nem tudnék mondani olyan telefont amire lecserélném....na jó, de a Note 3....de másra nem, és ez lesz a HTC halála...nincs alternatíva.
Ráadásul a szuper unibody ház is rejteget hátrányt, pl a szervízelése, mert ha jól tudom csak roncsolással lehet megbontani, ami kellemes buli lesz, ha a garancia lejárta után 1 héttel lesz baja, és egy 2000 Ft-os alkatrész miatt szét kell barmolni a telefont, így az alap 8-10 ezerről 20-30 ezerre növelve a szervíz, és anyagköltséget...és sajnos erre is gondolni kell, mert bármilyen jó, azért tönkre mehet (a Desire-emben 2x cseréltek alaplapot)
freddyreal 2013.10.08 10:39:30
@Zol: mondjuk lehet, hogy a fanatizálás kicsit erős szó, de a márkakötődés nem alakul csak úgy ki magától, és anélkül meg nehezen jön az a bizonyos INSTANT GET érzés. Ez az amit a HTC nem ért, és ez az amibe belebukik a közeljövőben.
Ez a kérdés természetesen csak az általam tesztelt Wifi+3G modellnél tehető fel, de ebben az esetben bizony a dilemmának van létjogosultsága. A választ a Samsung honlapján megtaláljuk, ott ugyanis a tabletek közé van sorolva a 7 hüvelykes Tab 3. Nem olyan rég teszteltük a 10…..
freddyreal 2013.09.06 15:34:37
@vasgyuszi: a toll tényleg aranyat ér, bár én inkább note 2-ben utazom, mert az jó kompromisszum a telefon, és tablet között, és ott még nagyobb a toll előnye, mert kb a fele a kijelzőmérete, mint a note 10.1-nek.
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): és a vicc, hogy meg lehet ezt csinálni jó áron is...ott az asus memopad hd7, amiben ok, hogy nincs sim kártya kezelés, de 1280-as kijelző, 4 magos processzor, ami leveri a tabot, és mindez 48 ezer forint itthon, mig a tab 3 3gmodem nélküli verziója 60-70 ezer. Aki egy kicsit is utánaéz a lehetőségeknek nem ezt veszi, az biztos
A négy napos hétvégén a veszprémi állatkert dolgozói sem unatkoztak, ugyanis új jövevény látott napvilágot az állatkert falai mögött. A kis tapírlány 13 hónapos vemhesség után, komplikációk nélkül született meg, mind ő, mind pedig az anyuka jól vannak. Hermanekhez, az…..
freddyreal 2013.08.21 18:05:33
  Vas Gergely is Budapestet fotózza, mint oly sokan mások, de szigorúan csak a hardvert. A szerkezetet. Olyan, mint amikor a katalógusban le vannak fényképezve az eladó tárgyak, és a mosolyogva füvet nyíró apuka és a kacagva hajat szárító anyuka csak a brossúra címlapján…..
Pőre Csajok Margo, az üvegező 2013.05.03 13:08:08
Ejj, ha ezt a lányt ki lehetne pörgetni... ..
Jackpot James Bond Forever 2012.06.30 15:55:00
Sorold fel az eddigi James Bond-filmek címeit! Kapsz 5 percet! A piktogramok segítenek.  START ..
freddyreal 2012.07.01 09:13:38
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
freddyreal 2011.11.29 07:22:48
@:osbourne.: latod ez konnyen meglehet (lasd myspace), de ez az iwiwet sem menti meg :)
freddyreal 2011.11.29 07:30:06
@Myta: meglehet....sot, szinte biztos, hogy igy lesz, de itt nem is arrol van szo, hogy a facebook a non plus ultra, es novekedni fog, amig vilag a vilag, hanem, hogy jelenleg a legjobb kozossegi oldal. Aztan majd jon mas, jobb, szebb, es atszokik oda a nep. Most ez tortenik az iwiw-el....jott egy jobb, szebb, es a tomegek atmentek. Es igen, siman lehet, hogy 5-10 ev mulva ez tortenik a facebookkal is....de ezzel nincs is semmi baj. Ez a vilag rendje...a gyengebb elbukik (akar minoseg, akar marketing, akar mas miatt)
freddyreal 2011.11.29 07:38:59
@Riz Ottó: mit nem lehet ezen erteni? A cegek nem hypebol nyomjak, hogy likeolj....hanem mert igy ingyen olyan embereket (tomegeket) ernek el, akiket egyebkent nem, vagy csak sok penzert. Nem veletlen, hogy csak ritkan (vagy inkabb soha) hallod azt, higy tetszikelj iwiwen, vagy hasonlo. Ott mar nem eri el a felhasznalok szama azt a tomeget, amivel erdemes foglalkozni.
De igaz, felhasznaloi szinten nagy a hype, de attol meg lehet jo kozossegi oldal....esszel kell hasznalni, es tiltani az olyanok hozzaszolasait, akik azt is megosztjak, hogy milyen szinu volt a reggeli produktum...
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
freddyreal 2011.08.30 20:14:32
@Jegkoko: pl itt: www.gsmline.hu/mobiltelefon/11266-nokia-n8

de ha egy kicsit beleásnám magam a dologba, lehet, hogy ennél olcsóbban is találnék.

A symbianról mmeg annyit, hogy érdekes módon az új verziója egy az egyben android koppintás....tehát még a nokia mérnökei is rájöttek mennyire nulla az amit először alkottak
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
Amikor megláttam ezt a reklámot, ami valójában nem is reklám, hanem egy néhány perces, gyönyörű infografika, elismerően csettintettem. Igényes, szemmel láthatólag sok pénzből készült, jól átgondolt film ez, tele tanulságos, néha megdöbbentő adatokkal, amelyeket érdemes…..
freddyreal 2011.02.09 19:04:23
@Novi bácsi: abszolute egyetértek
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
freddyreal 2011.01.25 12:06:08
@Szöszkeboszi: igazabol en nem is vagyok tulsagosan hizasra hajlamos, mert ha mondjuk 22 kg sulynovekedest veszek 10 evre, az evi 2,2 kg, ami eleg keves azt figyelembe veve, hogy heti 2-3 alkalommal ebedeltem hamburgert sult krumplival, colaval, plusz pizza, es kenyer minden mennyisegben. Pl egy tanyer paprikas krumplihoz megettem 2 teljes szelet kb 2cm vastag kenyeret. Emelett a reggeli mint olyan nem letezett szamomra, es a rendes fott kaja is altalaban hetvegen fordult elo, illetve het kozben max rantott hus, sult krumpli formajaban. Jah, es amig delutanos muszakban is dolgoztam, rendszeres volt az este 11 orai pizzazas, utana pedig udito, chipsel, filmnezes kozben. De persze ment az edesseg is...csoki, chips, jegkrem, ropi kiloszamra. Es termeszetesen mindez mozgas nelkul.
Szoval innen nezve ha visszaternek egy normalis etrendhez (nem olyanhoz mint ami volt, hanem egy atlagoshoz), akkor akar mozgas nelkul is hosszabb tavon tudnam tartani a sulyom. Persze tudom, hogy en is oregszem, valtozik a szervezet, ezert mar csak az egeszseg miatt is kellene sportolni, es tervezek is visszaulni abiciklire, es uszni is, de ez meg kb 6 het, addigra leszek olyan allapotban. Addig meg az eddigi modszerrel meg lemegy 8-10kg, es sulyomnal vagyok :)
Bár még van néhány nap a CES-ig, nagyon sok hír szivárog ki, hogy mit szeretnének bemutatni ott a cégek. Az egyik a Toshiba androidos tabletje, ami így önmagában nem lenne nagy szám, ha nem Nvidia Tegra 2 processzor lenne benne. A 0,8 kg-os tabletnek 10.1 inches a kijelzője, 1280x720…..
freddyreal 2011.01.03 22:45:50
@ElChe:
konkrétan pl egy galaxy tab egy árban van az ipad-el, úgyhogy ez messze nem pénz kérdés. Aki szereti a szabadságot, és normálisan akar a weben böngészni az androidos gépet vesz, aki meg kva sok pénzt akar kiadni egy korlátozásokkal teli kütyüre, és az újgazdag haverok előtt akar vagánykodni az ipad-et
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
freddyreal 2011.01.02 16:39:22
@Poplacsek7:
Nem érted mi? Arról van szó, hogy egy ilyen számra/rádióra szállnak rá (amiről eddig nem is hallottam, nem tudtam miről szól), ahelyett, hogy az rtl, tv2 szintű adókat tiltanák be, ahol ömlik a szenny, és nem egy érthetetlen nehézkes gengszter szleng formájában, hanem jól érthetően magyarul! És ennek olyan idióták tapsikolnak, akik azt hiszik, hogy a gyerekük ettől nem lesz idióta...de sajnos ez nem így van, a legnagyobb hülyék akkor nevelődnek ki, ha még a széltől is óvják őket...az ilyenek gyerekeiből lesz a "jólnevelt, jó családból származó" alkoholista, drogos, meg heccből butikot kipakoló tolvaj...
Aláírás nélkül került fel az országgyűlés honlapjára egy törvénymódosítás, amitől a szakszervezetek Gaskótól Borsikig összefosták magukat. A kormányszóvivő akkor cáfolta, hogy a kormány készülne a sztrájktörvény módosítására, de a múlt héten két fideszes…..
Üdv!Láttam, hogy született már alkotás „a modoros pókeres” témában, de az online alfajról méltatlan módon még nem (találtam). Ha megüti a szintet, akkor „haccójon” a közösbe, ha nem, akkor meg a levesbe. Csatoltam.Huácsá!  Az online pókeres…..
freddyreal 2010.11.01 09:51:09
@Birca Maxval: nincs benne 50%. És ezt az is bizonyítja, hogy vannak olyan játékosok, akok világhírűek, sokszor nyernek. Ha csak 50% lenne a tudás, akkor nem lenne esélyük kiemelkedni. Én ritkán pokerezem, nem sok pénzért (1-2 dollár), sokszor vesztek, de tudom, hogy nincs meg a kellő tudásom hozzá.
Szerintem 90% tudás, 10% szerencse...és 100-ból azért fog bárki is a profi ellen nyerni pár kört, mert bejön az a 10%, de közép, vagy hosszú távon tuti kiforgatna minden pénzedből, és ez azért van, mert ő tud, te meg nem. ía szerencsejáték az a rulett...a poker nem az
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
Nem vesszük el a Praxis blog kenyerét, de az édesapa megrázó szavai publicitást kívánnak.Az apa múlt hétfőn este vitte be a 20 éves fiát a klinika ügyeletére hasi fájdalmakkal, ahol egyszerű gyulladást állapítottak meg, infúziót kapott, majd azzal bocsátották el, hogy…..