Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilapötty

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
Tilapötty 2017.12.01 08:49:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: te vagy a betelefonáló? :D
Sajtóközleményt hozott az elektronikus postás, örüljünk közösen: A SPORT TV örömmel jelenti be, hogy a 2008-09-es idénytől kezdve újabb négy évre megvásárolta a francia bajnokság mérkőzéseinek exkluzív közvetítési jogát.A közvetítések eddigi rendszere változatlan…..
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
comment:com Kedd esti filmdömping 2007.05.08 16:30:00
Amilyen gyenge volt a tegnap esti program, annál jobb a mai. Sorozatvonalon Vészhelyzet (21:05), Grace Klinika (22:00) és Elnök emberei (23:35) az RTL-en, köztük beékelődve a XXI. század, ami a csatorna messze legjobb saját gyártású műsora. A többiek filmekkel támadnak, a…..
Tilapötty 2007.05.08 22:19:10
Most mindenki azt hiszi, hogy a TV2 jól belengetett Hannibal Lecterével (Vörös sárkány, TV2, 22:05) fogom kezdeni az ajánlót, pedig nem is, mert a Vörös sárkányt már korábban leforgatták egyszer, Manhunter címmel, Michael Mann rendezte, Will Petersen játszotta a főhőst, és sokkal…..
Az MTV egy kicsit meglepődött azon, hogy a francia Platini franciául szólalt meg a cardiffi városházán, hogy bejelentse, nem mi kaptuk meg a 2012-es futball-Eb szervezési jogát. Nem pont így fogalmazott, de pontosabbat nem mondhatunk, mert ahogy már említettük, az MTV erre nem készült…..
comment:com Foci és filmdömping 2007.04.14 14:00:00
A tegnapi, meglehetősen silány felhozatalhoz képest a mai nap jobban eltalálták a csatornák, lássuk miből élünk. Délután mindenképpen sporttal kezdjünk, mert előrehozott bajnoki döntőt ad a sport2 15:00-től, MTK-DVSC NB1-es rangadó formájában, és nem, ez nem vicc, valóban jó…..
Az elõfizetõk tömeges tiltakozása hatására a UPC visszatette kábelcsomagjába a Mezzo komolyzenetévét: A UPC elismeri: hibázott, amikor korábban úgy döntött, hogy a MEZZO továbbítását április 1-jétõl megszünteti kínálatában. [...] A közvetlen elõfizetõi és társadalmi…..
Tilapötty 2007.04.06 11:47:01
Liverpool - Arsenal 0-0 A szív azt mondja, egy bármilyen Wenger-féle Arsenal szétlézerezi a valahogy sikerei csúcsán is szedett-vedettnek tűnő LFC-t. Az ész úgy véli, a nemhivatalos bronzmeccsen senki nem lesz elég elszánt, elég lelkes ahhoz, hogy emlékezetes meccset lássunk. Bárha…..
Ma nőnap van (mármint a cc-n), reméljük sikerül eltalálni kommentelőink ízlését Michael C. Hall, azaz David Fisher illetve újabban Dexter megformálójával. A deviáns karakterek iránt olthatatlan vonzalmat mutató Hall 1971-ben született, és Shakespeare darabokban kezdte…..
Péntek van és ezt a tévék is tudják, nagyon kemény elhatározás szükségeltetik tehát ahhoz, hogy a doboz előtt maradjunk, de azért próbáljuk meg. Mondjuk jöjjön elsőként Rumcájsz (Duna TV 18:45), aztán a Csináljuk a fesztivált (m1 20:40), ami nézhető, ha Harsányi felkonfjai…..
Egy hete minden nap írtunk róla, de végre elérkezett a nagy nap: az NBC egyik legjobb sorozata ma este nyolctól debütál a TV2 műsorán egy duplarésszel, jönnek a Hősök, és remélhetőleg meghódítják a magyar nézőket is. A sci-fi képregényre hajazó történet első ránézésre…..
Csakazértis sporttal kezdjük: ami nálunk az FTC-UTE, az angoloknál a Liverpool FC-Manchester United, a két legpatinásabb klub csap össze az Anfield Roadon ma délután 13:45-től (sport1). Hajrá Liverpool, még jó. Napifaszink Jamie Carragher, a Pool egyik motorja.Ami a délután hasznos…..