Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csíra

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretek vásárolni. Előre megkövetek mindenkit, akik ebben a tevékenységben élvezetet lelnek. Nem vagyok álszent, én is szeretem az új dolgokat, de mégis minden egyes alkalommal erőszakot kell magamon elkövetni, amikor boltba kell mennem. Ennek az ellenszenvnek csupán két oka van: ez egyik a…..
Vésztartalék. Várj, olyan szép, muszáj leírnom még egyszer: vésztartalék.  Szinte hallani, ahogy duci, pirospozsgás kis angyalkák hárfán játszák az Ave Maria-t, miközben fátyolos tekintettel félhangosan kimondod ezt a szót. Most nem az olyan klasszik, nagyágyú megtakarításokról lesz szó, mint…..
Vannak emberek, akik szeretnek házimunkát végezni. Tudom, hogy meglepő, de tényleg vannak. Azt viszont senki nem mondja, hogy olyan ember is akad, aki élvezettel takarít vécét. Ha te mégis ezek közé, a szerintem nem létező emberek közé tartozol, akkor semmiképp se próbáld ki a következő tippet.…..
csíra 2016.07.10 20:53:06
A cikk az átlagos stresszes életmódot folytató embereknek szól. Akiknél hosszútávú insomnia áll fenn, vagy már rá van szokva egy altatóra, azoknak nem biztos, hogy segítenek a leírtak. Én két részre osztanám az okokat amiért nem tudunk elaludni: első a gondolati, második inkább testi...
Ma már egy szimpla szupermarket italos polcán is minimum hat féle energiaital pompázik színes kis alumínium dobozkákban. A legtöbbet sajnos a fiatalok és a gyerekek fogyasztanak belőle napi szinten, de a kismamák sem maradnak ki a sorból, pedig az energiaitalok fogyasztása cseppet sem veszélytelen,…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Mi a legmegbízhatóbb módja egy lakás felértékelésének? A valós piaci árat szeretném tudni, de elég nehéz a helyzet, mert az ingatlanügynökségek egy része az értékbecslést a lakás vételárához kapcsolják, így -szerintem - érdekük magasabb árat becsülni, hiszen magasabb…..
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
Mostanában befutott néhány állami támogatás (CSOK, NOK, OMP...stb), míg jónéhány megmaradt. Rengeteg lehetőség, mégis több százan jeleztétek felém, hogy "én valamiért mindig kimaradok az osztogatásból". Itt akkor most valami összeesküvésféle van, mindig a rossz oldalon helyezkedsz el, vagy pedig más…..
Viszonylag gyakran beszélgetek 50+-os emberekkel életről, tapasztalatokról és a mai világhoz való viszonyukról. Szerintem mindannyian észrevettük már a generációs szakadékokat. A fiatalok mindent sokkal gyorsabban, az idősebbek mindent sokkal lassabban akarnak elvégezni. Ennek egyrészt tapasztalati…..
PoliPraktika Fekvő nyolcasok? 2016.03.21 17:17:17
A végtelen jele. A Magyarországon tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek között van olyan, akinek a lelkén öt gyilkosság szárad. A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának 2014-es döntése értelmében ügyük 40 év elteltével felülvizsgálható, de akkor sem lesz kötelező szabadon…..
Bevallom, nagyon megszerettem az Egy napom… sorozatot, szóval nagyon örülök, hogy még érkeznek a posztok (akinek van kedve, az ne habozzon megírni a saját napját, készülhetnek fotók, videók is – a cím hataratkeloKUKAChotmail.com). Most például Frankfurtból Gabuschkától, aki…..
JogÁsz Síron túli hűség 2016.02.22 16:30:42
A megható cím ellenére senki se várjon valami romantikus történetet. Romantika ott van, ahol a hűség a sírig tart. Tudják, az ásó, kapa, nagyharang…, míg a halál el nem választ. De nem így van ez a kiváló, együttérző, kultúrált Magyar Telekomnál. Tudják, amelyiknek a szlogenje: „együtt veled”. És…..
Bár a tejföl és a túró a boltban sem olyan drága, még olcsóbban megúszhatjuk, ha mi magunk készítjük el. Nem is kell hozzá más, mint három liter - lehetőleg házi, de minimum 3,5 százalékos zsírtartalmú - tej. Így készítsd el: A tejet töltsük egy szélesszájú, tiszta edénybe, és takarjuk le…..
Már mindannyian gondolkodtunk rajta, ugyan mire szolgálhat az a kis zseb a farmeren. A Quora-n most előtúrtak egy 2014-es bejegyzést a Levi's vállalati blogjáról, amelyből végre fény derül a textilipar egyik legnagyobb rejtélyére. Ezt a zsebet nem másnak találták ki, mint a zsebórának. Az …..
Ha fatüzelésű kályhával vagy kandallóval fűtesz otthon, a tűzgyújtás egy csomó pénzbe és időbe kerülhet. Ne vedd meg a gyújtóst a boltban, ezzel a hiperegyszerű trükkel pillanatok alatt lángra lobban a fa, és egy filléredbe sem fog kerülni. Szedj össze néhány lehullott…..
 A minden eddiginél összehangoltabb és pusztítóbb párizsi terrortámadás  az egész világot mélyen megrázta és felkavarta. Az öngyilkos merénylők, a rengeteg halott  és szükségállapot, szinte már háborús állapotokra emlékeztet. Vészjóslóan hátborzongató, hogy a több…..
csíra 2015.11.14 19:33:32
@pulicka: akkor ez egy nagyon peches névválasztás. Nem ismerem a zenekart, de én is azt hittem hogy death metalt játszanak. És ez nem az én hibám. Természetesen semmiképp sem elfogadható az ellenük intézett támadás.
Szerencsétlen fapadosok most kezdik kiszórni a jegyeket az év legkisebb forgalmú időszakaira, s ahogy kell, bezuhantak az árak. Karácsony előtti isztambuli bevásárlásra ugyanúgy elrepülhetünk négyezer forintból, mint henyélni egy sort a Vörös-tenger csücskében fekvő izraeli…..