Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debilgyik (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az embernek van egy lapátfülü, pattanásos arcú, de alapvetően jólelkű unkatestvére, András, és valahogy rá akarjuk beszélni a csajunk facér barátnőjét, a kikapós Esztert, hogy jöjjön már össze vele. Ilyen esetben az eufemizmus (érdekes arca van) bocsánatos…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
A gyorsvonat megáll Újszászon, de csak a vasutasoknak. A visszásságok közül talán azok a legbosszantóbbak, amikor a vasút úgy rendezi be az életét, hogy az a vasutasoknak legyen jó, kényelmes, ne pedig az utasoknak. (Ennél már talán csak az a rosszabb, amikor már nemcsak az…..
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..
Van úgy, hogy jól mennek a dolgok, és van úgy, hogy nem.Most jól.Elindítottuk a plusz egy forintos kampányunkat. Csináltunk egy elég jó kis videót, amikor kerestünk hozzá szereplőket, boldogan dobott félre mindent egy csomó barátunk. Csináltunk hozzá egy egész jó oldalt, nem…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
 Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír…..
Amimációs sorozattal bővül az RTL reggeli műsorkínálata holnaptól, mégpedig egy vadonatúj, és igencsak sikeres darabbal: George Lucas bácsi újabb rókabőrt nyúz le a Csillagok háborúja-franchise-ról A klónok háborúja címen. Ezt a mitikus háborút ugye először az eredeti…..
Egy friss tanulmány szerint a 2008-as esztendőben történt Microsoftos sebezhetőségek döntő hányada megelőzhető, vagy hatása csökkenthető lett volna, ha a felhasználók többsége nem állandóan adminisztrátori jososultságokkal használná a Windowsos számítógépét. A…..
hogyvolt Terminátor 1x01 - Pilot 2009.02.04 09:00:00
A sorozat rendes címe Terminátor - Sarah Connor Krónikái, de ezt címben akkor sem írjuk le, ha agyonvernek minket, szóval maradt a rövid verzió. A sorozathoz különösebb előtörténet nem szükségeltetik, de a biztonság és az elmúlt húsz évet valami nagyon szigorú diktatúrában…..
Nehéz a sorsa az emberiség megmentőjének, tessék csak Jézus kalandjaira gondolni. John Connor ráadásul nem is rendelkezik a Megváltó képességeivel, ő csak egy szimpla tini, akinek az anyja nagyon komolyan veszi a katonás nevelést, és a Skynet nevű mesterséges intelligencia előli…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
Kettős Mérce Utópia 2009.01.30 18:12:00
2023, Magyarország. Budapestről ismét ágyúval lövik a keletről érkező cigány hordát, akik kaszákkal, kapákkal próbálják áttörni a falat, ami mögött élünk. Zalaegerszeg és Sopron is tartja magát, Győr erősödik, növekszik. Vannak területek, amiket visszafoglaltak. Miskolc…..
debilgyik (törölt) 2009.01.30 21:17:09
Állami beruházásoknál nem csak fehérgalléros, de kéksisakos megbízást is érdemes elfogadni. Bár az alábbi videó már nyolc hónapja kinn van a YouTube-on, a kommentek szerint csak most fedezte fel a közönség - és szerintem hamarosan óriási karriert fut be. Túl a leglogikusabb…..
Épp most olvasom az Absolute Magic-et, amiben Derren többek között arról ír, hogy mennyire nem szereti a Gospel Magic, Tradeshow Magic és hasonló műfajokat, amikor a bűvészet "segítségével" próbálnak különböző üzeneteket közvetíteni. Az alábbi videót neki küldöm,…..
debilgyik (törölt) 2009.01.27 11:32:05
A január 24-i, szombati Magyar Nemzet címlapján olvasható a következő:Lapunkat megint nem hívták megA Magyar Nemzet olvasóinak nincs joguk ahhoz, hogy tájékozódhassanak lapjukból a ma este megnyíló New York-i és washingtoni magyar évad rendezvényeiről, sem Hiller István…..
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
Érdekes cikk jelent meg a Computerworldön a Mac 25 éves évfordulója alkalmából. Bizony, nemsokára negyed évszázados lesz az egyik legjobb számítógép-sorozat all time, úgyhogy Seth Wintraub úgy érezte, ideje feltenni a kérdést: vajon 25 év múlva még mindig lesznek Macek?…..
Mivel szombat van, ezért csak egy rövid történettel jelentkezünk Csilla jóvoltából. Aki teheti, ma ne nagyon mozduljon ki, mert kissé hűvös van...Tavaly Aug. 1-je óta több mint 300 állást pályáztam meg (nem vicc!), valamint legalább 5-6 portálra regisztráltam magam. Az eltelt…..
debilgyik (törölt) 2009.01.10 21:14:58
@magyari: na erről van szó. álszent dolog azt hinni, hogy pusztán az egyéni képességek és képesítések elegendőek új állás megtalálásához.
debilgyik (törölt) 2009.01.10 21:17:15
@magyari: viszont az alapgond ott kezdődik, amikor az udvari takarítónak két nyelvvizsgát és felsőfokú képzettséget kérnek pályázati feltételben (megtörtént eset 5-6 éve)
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..
debilgyik (törölt) 2009.01.10 00:57:51
@guy: senki nem bűnöző, aki filmet tölt le. a törvény a feltöltést és megosztást szankcionálja, azt is főleg akkor, ha pénzt kérsz érte. matrica nem számít. pénz egy matricagyártónak az artisjustól, neki számít.
Nem az én hibám, hogy megint maratonozgatunk, de seth_greven parádés válogatása engem már akkor elszórakoztatott, amikor egy másik helyen olvastam, annak ellenére, hogy sajnos a 24-ből egy kockát sem láttam (még). Az ötödik szezon DVD-változatáról van szó, nem fansub, hanem…..
comment:com Clint, Lee és Eli 2008.12.31 12:55:00
Aki van olyan szerencsés, és az év utolsó napját nem a munkahelyen, hanem otthon tölti, annak javasoljuk, hogy most azonnal kapcsolja be a tévét, keresse ki a TV2-t, és negyed ötig el ne mozduljon előle, ugyanis levetítik minden idők egyik legjobb westernfilmjét, a Jó, a Rossz és a…..
Hát így, 12 lépésben.Via Gizmodo..
debilgyik (törölt) 2008.12.30 16:15:30