Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altervoter

3 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A budapesti Toldi Mozi kávézójában találkoztunk Bodoky Tamással. A magyar WikiLeaksként ismert atlatszo.hu oknyomozó portál elindítója szerint a hazai médiavilágban pártkatonák, médiatulajdonosok és szövetségeseik dönthetik el, mi kerülhet napirendre. 1 milliárd forint…..
altervoter 2011.08.15 05:49:33
@Xenwa: Te nem hülye vagy egyszerűen, hanem egy paranoiás elméletgyártó hazugságokkal lejáratni próbáló rosszindulatú gerinctelen számító szemforgató ember. És próbálj már meg válaszolni arra te kis hernyófióka, hogy az ügyvédeket mi az édesanyád valagáért kéred számon azért, hogy kit képviselnek jogi ügyekben?? He?? Miért nem kéred számon azokat a parlamenti politikusokat, akiknek az ügyvédi irodái gyilkosokat, vagy más bűnözőket védenek. De nem baj, hogy nem teszed, mert ne is tegyed. Az ügyvéd tegye a dolgát. Közéleti személyiségként, vagy politikusként ettől még ezek az ügyvédek nem a gyilkosokat és nem a bűnözőket képviselik, hanem téged. Gyökérkém.
Világszerte felmérték az atomenergia támogatottságát. Az MTI és a hazai Ipsos által készített közlemények elhallgatták a felmérés magyarokra vonatkozó adatait.Az Ipsos 26 országra kiterjedő teljes kutatásának eredményei itt találhatók meg.A felmérés szerint a…..
altervoter 2011.06.20 21:24:44
@Lófasz Hadnagy: A felmérés megdöbbentő hatása annak köszönhető, hogy a kedves politikus olyan fájdalmasan hülye az energiapolitikához mint a valag. Ez ráadásul csak súlyosbodik azzal, hogy a sok, szintén valaghülye seggfej, mint a az itteni kommentelő atomzombik, meg mindenféle hebegő mókacsoportos atoméljenzők folyamatosan teleböfögik a hülyeségeikkel/hazugságaikkal a médiát, hogy tovább hülyítsék a semmit nem tudó átlaghülyéket. Mint pl. te is, kedves bámulatosan műveletlen, de annál hangosabb Lófasz Hadnagy.

Ha esetleg valaki művelődni akarna a témában, ajánlom szeretettel a világsajtót, ahol korrekt tájékoztatást kaphat az energia termelési módozatok jelenlegi állásáról, a különböző energiák termelésének áráról és veszélyéről, és arról, hogy az atomenergiának tényleg van alternatívája. Magyarországon is.
Tüntetések lesznek a hét végén (és már voltak szép számmal hét közben) a kormány vagy a parlamenti többség számos intézkedése ellen. Hétfőtől péntekig az új nyugdíjazási tervek ellen váltásban tiltakoznak a Parlament előtt a rendvédelmi dolgozók. A hét…..
A köpönyegforgató MDF-nek nevezett gittegylet diktátora színt vallott, még a kommunista utódpárt MSZP-vel is összefogna a Fidesz ellen. Ez mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, csak ugye ők eddig tagadták.Mondjuk a sikertelen Szdsz-Mdf összeborulás után, és az állandóan zsarolgató…..
Kóka az egyik legutáltabb magyar "politikus"? Az MDF konkurenciájának tekinti az LMP-t? Retkes valóban szerepel az MDF listáján? Nincs több kérdésem. Mdf-es ismerőstől "biztos forrásból" hallottam, hogy megtalálták Hasfelmetsző Jack naplóját, melyben leírja,…..
altervoter 2010.04.06 16:21:10
Ennyit kell gyűjtenünk mikroadományokból ahhoz, hogy az utolsó egy héten (azaz a jövő héten) minden korábbinál intenzívebben kampányolhassunk. Az utolsó hét az LMP számára sorsdöntő lesz, készülj Te is!Miről van szó?Ha van pár órád, a hátralévő napokban amit az LMP-re…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
altervoter 2010.03.02 01:00:49
@Leguanember: anyám is gyűjt ezerrel az LMP-nek, pedig nem sok köze van a párthoz. Van nála 130 cédula össze-vissza többféle helyről. Szerintem még vannak ilyenek elég sokan.

Úgyhogy az, hogy nincs meg még a cédula az LMP-nek 3 héttel a leadás előtt, semmit nem jelent.
Kettős Mérce 5% AZ LMP! 2010.02.22 20:39:00
Ezért egy ünnepi zenés dalos videócsokorral szeretnénk kedveskedni. Küldjük mindenkinek, aki szereti.Ma ünnepelünk! A forsense először mért 5%-ot az LMP-nek.    ..
Itt az egykori Sztálinvárosban, úgy indultunk neki, h péntekig gyűjtünk több százat, hiszen a jelöltünk tökéletes. Mi pedig jófejek vagyunk. Dunaújváros számokban: ~50000 lakos.~40000 Ajánlószelvény. ~20000 lakás. ~53 négyzetkilométer. napi 6-8 aktív LMP aktivista. :S…..
altervoter 2010.02.14 03:12:56
@MPéter: Csakhogy nem a szimpatizánsaiktól szedik csak össze, hanem ipari méretű erőltetett gyűjtést vezetnek. Porszívó taktika lényege, hogy kihasználod az állampolgár tudatlanságát, és azt, hogy gyakran annak adja az ajánlószelvényét, aki először kéri el tőle.
Jött néhány bejegyzés a tegnapi írásomra, úgyhogy kifejteném bővebben a véleményem. Sok szempontból szimpatikus az az idealizmus, amellyel az LMP hozzááll a választásokhoz. Ugyanakkor létezik egy szakma, amelyet úgy hívnak, hogy politikai marketing. A szakmának pedig van egy…..
 Az LMP tegnapi performansza azt hiszem túllépett egy határon. Nem a mi érzelmi határunkat lépte át, hanem a saját maguk által meghatározott mozgástérből szaladtak ki – ráadásul fényévnyi távolságra. Ez az alapvetően szimpatikus fiatal csapat most megmutatta, hogy…..
A hozzászólásokban többen megfedtek már amiatt, hogy - próbálom idézni - túl sokat foglalkozom egy „nem létező” párttal. A Lehet Más A Politika (LMP) nevű formációról azért írtam többször, mert meggyőződésem, hogy ez a politikai alakulat sokkal esélyesebb annál,…..
uzsiblog LMPhail 2 2010.01.03 09:45:00
 Nyitóblogbejegyzésemet folytatva: Tudtátok hogy az LMP támogatja a cenzúrát? Ha nem akkor kommizzatok a utábjukra. És még egy kis válogatás:"A józan vitához nem kilóra kell venni az érveket (hány tudós mond vmit stb.), hanem a legmegalapozottabbnak tűnő…..
altervoter 2010.01.05 11:17:46
@craft: Kérdezd meg az alföldi gazdákat, hogy örülnek-e a kiszámíthatatlan és szélsőséges időjárásnak, az újabb és újabb árvíz rekordoknak, vagy éppen ellenkezőleg, a sivatagosodásnak, ami folyamatosan zajlik.

A klímaváltozás és az erdőírtások, tarrvágások okozta károk (pl. Romániában) a Kárpát-Medencében is éreztetik hatásukat. Nem vagyunk a világtól elzárt helyen, nem tűnt fel?
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
Újabb levelünk érkezett. Ennél szebben mi sem írhattunk volna Kiszelly Zoltán ismételt kardigánesélyes megszólalásáról.Kiszelly Zoltán, a hazai bulvárpolitológia celebje ezúttal visszatért a politika szikár tényeihez, és az MTI megkeresésére a legutóbbi időközi…..
  A Fidesz minimálprogrammal tarolta le a teljes politikai mezőnyt a két mai választáson. A pártarányoknak örülhetnek a narancsosok, a részvételnek nagyon nem.    Csornán 25,19 százalékos részvétel mellett a fideszes Gyopáros Alpár nyerte az időközi választást,…..
Az eddigi forgatókönyvek a Jobbik biztos bejutásával számoltak ugyan, de arra épültek, hogy a kampányban már nem tudja jelentősen növelni a szavazóbázisát a radikális párt. Az EP-választási eredményük (14,77%) több tekintetben félrevezető lehet, hiszen a voksolás…..