Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rubberbandman

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ördög megjelent. A biztonságpolitikai szakértők élénk színekkel festették a falra, nem hiába. Iránban földet ért egy amerikai robotrepülőgép, és most meg kellene magyarázni, mi és hogyan történt. Az ügy természetéből adódik, hogy egyhamar – néhány évtizeden…..
hogyvolt X-faktor 2x16 - 8. döntő 2011.12.05 09:00:00
Vészesen közelít a 2011-es X-faktor vége, már csak 2 hét és újra meg kell ismerkednem a szabad szombat este fogalmával. Persze addig hátra van még egy s más, főleg DRÁMA természetesen, ahogy azt tőlük megszokhattuk, és ma is van ám tematika, egy magyar és egy amerikai dal, ez…..
rubberbandman 2011.12.05 15:22:24
@különvélemény: egyetértek.
dacára hogy meglepetésemre azok az emberek maradtak benn akiket vártam, kicsit lapossá vált a széria. a résztvevőknek is bazi fárasztó lehet, hogy énekelnek és táncolnak, meg a médiának mutatják magukat kifulladásig és annyi kritikát kapnak, mint életükben soha. normál esetben tucatnyi számot begyakorolnak és előadnak 1-2 éven át, nekik erre heteik vannak. mindezt úgy, hogy amatőrök. ilyen konstellációban csoda hogy egyáltalán valami produkció összejön. hatalmas előny az előadónak, ha korábban akár egy karaoke bárban kigyúrta magát előtte egy szélesebb repertoárral.
rubberbandman 2011.12.05 15:25:41
@nathalie: szerintem a magyar x-faktorban be kellene vezetni az ellen-sms lehetőségét ahol ekézhetne az állampolgár. olyan nettó mínusz tízezer szavazattal már simán lehetne döntős bárki :)
hogyvolt X-faktor 2x14 - 6. döntő 2011.11.21 09:00:00
Most vagyunk a felénél az X-faktor döntősorozatának, hatan maradnak a műsor végére, jövő héttől pedig kétszer lép színpadra mindenki, most már tényleg vérre megy. Ezt ellensúlyozandó a szerkesztőség mára bulis tematikát jelölt ki, „zúzzunk az éjszakában!”…..
hogyvolt X-faktor 2x12 - 4. döntő 2011.11.07 09:00:00
A negyedik X-faktor döntő témájának Nóri múlt héten a feldolgozásokat jelölte ki, ez ugye sok mindent jelenthet, de nagyon hamar kiderült, hogy a magyar X-faktor számára csak annyit, hogy énekeljünk el olyan dalokat, amiket valaki más már feldolgozott, de pontosan abban a formában,…..
rubberbandman 2011.11.07 14:17:17
@genyamagyar:
ezt a swinges verziót nem ismerem eredetiben ezért nem tudom a hangok mennyire voltak a helyükön, de hogy ritka hamis nem volt az tuti. a színpadi produkciója cuzámmen zenével tánccal meg az egyik volt a néhányból amelyik megérdemli a főműsoridőt. számomra ő volt a műsor kellemes meglepetése.
A Salar de Uyuni a világ legnagyobb kiterjedésű és egyben legmagasabban fekvő felszíni sómezője. Sósmocsárként illetve sós sivatagként is meghatározható, mivel általában száraz, viszont időszakosan néhány cm-es vízréteg borítja. Bolíviában, az ország…..
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
A Facebookon jelenleg tízezerszer több fotó van mint az amerikai Kongresszusi Könyvtár gyűjteményében. A többi képmegosztó oldal, mint a Flickr vagy az Instagram szinte eltörpül a Facebook mellett.A világ legnagyobb közösségi oldalának fotótárába csak az idén kb. 70 milliárd…..
IDDQD Heti retro: Test Drive 2011.08.25 07:30:00
A Heti retróban elég kevés autószimulátor volt eddig (talán csak a Stunt Car Racer meg a Street Rod), pedig a műfajban akad néhány szépen megöregedett klasszikus. Például a Test Drive, ami mind Amerikában, mind Európában nagy sikereket aratott, vezető fejlesztője pedig olyan…..
(Eredetileg a "Bomberman a hosszú élet titka" címet akartam adni, aztán hirtelen elbulvárosodtam. Fiatal voltam, kellett az oldalletöltés, bocs.) A videojáték gyerekeknek való, mi? 16 felett nagyon, 20 felett meg már halálosan ciki, mi? Mai játékcsajunk japán, 99 éves, és…..
  Sokan pedzegették már, hogy Norvégiában, a béke (fél)szigetén minden annyira rendben van - legalábbis volt eddig -, hogy luxusbörtönéletre készülhet a gyerekgyilkos Breivik. „A társadalomnak és az egyénnek is egyszerűen félre kell tennie a bosszúvágyat, és ne úgy…..
Bigyóblog Usb-konnektor a falból 2011.07.27 08:33:00
Lassan több kütyüt kell usb-ről tölteni, mint hagyományos konnektorból. Persze kaphatóak átalakítók, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha a hagyományos konnektorok mellé az usb-s kütyüt is be tudnánk dugni tölteni. Itt egy példa erre. Követendő példa, reméljük, elterjed. Ha…..
rubberbandman 2011.07.27 14:28:38
@kéne 1 nick:
tudom ez csak idióta világmegváltásra bepróbálkozás, de egy 6 milliós kocsiban nem kicsit szívó, hogy egy szivargyújtó dugaljon osztozik a telefontöltő, a GPS (PDA töltő) meg az FM transmitter? ja és nem cigizem és nem használok villanyos hűtődobozt etc.

a dugaljbővítő meg karácsonyfát csinál a kocsiból pont ott ahol a négykereket meg a sebességet kellene kapcsolnom. persze megérdemlem, lennék olyan k*rva okos, mint te és fejembe lenne a térkép, hallgatnám a kossuthot, a telefonhoz, fényképezőhöz meg vennék pótakksit, amit mindig precízen feltöltök otthon.
 A nap videójában Mike Tyson gyógyítja az Angry Birds-addikciót.   ..
Az új házszabály szerint ősztől a parlamentben tilos lesz laptopon pornót nézni, a szolgálati autóba pedig az tankol, akinél kifogy a benzin. Az új házszabály szerint az ülés időtartama alatt tilos látogatni a pina.hu-t. Aki mégis megteszi, amiatt megváltoztatják a…..
Fékszárny Nem gyerekjáték 2011.07.14 07:33:00
Minden szülő szívesen viszi el a gyerekeit a munkahelyére, megmutatni, mi a munkája, mit is csinál egész nap, amíg csemetéje az óvodában vagy iskolában van. Ha apa vagy anya egy irodában dolgozik, néhány filctollal és a vízautomatával hosszú(?) ideig ártatlanul leköthető a…..
Sokan kívánják, bárcsak nem huszonnégy órából állna egy nap! Ők úgy érzik, állandó időzavarban szenvednek, mindig lenne mit csinálniuk.  Te hogy állsz az időbeosztással? Mire nem jut elég időd? Mi az, amit már ezer éve halogatsz?  A következő két…..
Egy méter pénztárgépszalag, egy hőnyomtató, egy Dualshock kontroller, jó nagy adag kreativitás, és kész is van a világ legeredetibb autóversenyes játéka, ahol egy kis fénypöttyel kell manővereznünk az elénk nyomtatódó pályán:   receipt racer from d_effekt on Vimeo. A…..
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
Az egyik legjobb legóból készül Star Wars jármű, amit eddig láttam. Nagyon igényes, ügyel a részletekre, motorral hajtott alkotás. Marshal Banana az alkotó, kilenc hónapig tartott neki megépíteni a Sandcrawlert, tízezer alkatrészt használt fel hozzá. A hossza 91 centi és…..
 A katolikusok sosem az izgága, forradalmi társaság voltak, akik ha éppen nem imádkoztak, akkor a világ, a művészetek és a tudomány megreformálásán ügyködtek. Innen nézve volt különleges alak II. János Pál Pápa. Ő volt az, aki felhívta Afrika népeinek figyelmét, hogy ne…..
A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem…..
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója. "Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk,…..