Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gimme

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Feltételezett ügyfél: Coca-Cola Feltételezett Brief: Sziasztok!Ezt a briefet most nem Gyöngyiéktől kapjátok, aminek az az oka, hogy külsős specialistaként én viszem ezt a projektet. Hogy rövidre fogjam a bemutatkozást, Brand Destroying Specialist (BDS)…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
Mindenkinek vannak olyan márkái vagy ha jobban tetszik lovemarkjai, amelyeket annyira szeret, hogy az már szinte a személyiségének is részét képezi. Az azonban, hogy valakinek a rajongása egészen addig terjedjen, hogy egy vállalat logóját magára is tetováltassa, az a…..
Bár a kismalac kétségkívül cukor, nem vagyunk róla meggyőződve, hogy olyan nagyon élvezi a strandolást. Vagy a szaladgálást. Mindenhová követi a gazdit, de a lépcső tetején toporgás biztos olyan jó neki? Önök szerint csak az ösztönös ragaszkodása készteti a pancsolásra,…..
Azt mondta az öreg Kiss, ne csak igyunk, együnk is! ;-)Nyájas Olvasóink, a mai poszt ismét a ti közreműködésetek mintapéldája. Volt már szó közvetve és közvetlenül is a bódító nedűkről, ti pedig úgy kommenteltétek a jobbnál jobb mondókákat, bölcseleteket, mintha nem lett…..
Első nyugati márka ---> ADIDAS!!! Torziós cipő istenítés, utcán újjal mutogatás, irigykedés! Késöbb Austriából hozatás, vagy már itthon megvevés ---> SORBANÁLLÁS!!! Adidas boltban kurva nagy tömegnek levés, kiabálás! Gyerekek csak torziósat akarás! Semmi mást fel nem…..
2 óra egybetartás --> évfolyam focimeccs megszervezése!!! Egész nap készülés rá! Már szünetekben is csak foci... Kulcsszavak: királyafta, első kaja nem kaja, szervalopa, újrahús. Stipstop első csapatkapitány. Vonalfogóhoz rohanás, nehogy utolsónak odaérés, mert akkor…..
Modorosblog Az angoltudor 2009.01.24 19:32:00
How ya doin ma'e, get us two pints o Newcastle Brown an a glass o Strongbow fer da ladies, will ya? An a bowl o chips, please. Cheers bud, take care.Előre is bocsánatot kérek: ez a bejegyzés elsősorban az angolul tudóknak/tanulóknak szól. Van benne persze általam modorosnak vélt elem is…..
Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt, Vietnám!Bocs, ennek majd a filmes posztban jut kitüntetett szerep, de mivel modoros műsorvezetőink is szeretik hallgatóikat hasonlóképpen üdvözölni, ezért ezt a frázist mi szintén nyugodt szívvel használjuk föl. Akár többször is.Elnézést…..
Modorosblog A modoros egyetemista 2009.01.07 08:14:00
Örülünk, hogy vagytok, ugye mindenki szavazott már? ;-) Ismét köszönjük a nemes viaskodáson túl közzétett kiválóan modoros MLM-es idézeteiteket - ígérem, hogy lesz még 2. rész is! Mai témánkat a magyar felsőoktatás világába becsöppenő gólyáknak köszönhetitek. Előre is…..
gimme 2009.01.09 14:40:49
@ssüni: Balikóla: Ballantines + cola
elősször én is néztem"oooaaauu csak 400 a balikólai!" h mi a picsa? aztán elmagyarázták modorosék. mert nem whisky-t isznak hanem Ballantines-t."Mert ez milyen már"

Ja és a modoros-menő GTK-s nem bulizik hanem "partyzik", a nagyonmenő műszakis meg a közgázra jár át bulizni...
és ha már kommersz a vodka-narancs, akkor vodka+meggylét kell inni.mert ez szintén:"ez milyen má!!r"
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
gimme 2009.01.14 15:41:37
Nem vagyok én bennfentes postás, de mikor megépült az OLK-a főközpont budaörsön,kb.6-7éve,akkor mint nemsikeres diák dolgoztam ott egy nyáron,igaz csak rövidebb ideig bírtam.

Na én azóta kerülöm a postát nagyobb értékkel,mert amit ott láttam,ha mondják el se hiszem.
Ziher hogy ott lopnak,sztorik:
A sérült levelek:-vagy télleg sérülnek, mert ami nem szabványméretű (tudjapicsa mekkora pontosan,de ami nem fér bele egy automatába) azt kézzel válogatják (dobálják) kosarakba és zsákokba..tehát simán szakadnak,ha kihullik belőle vmi,érdekes elteszik,de van hogy leszarják.Én mint egyetemista kilógtam a sorból, mrt az átlagottani diák hát nem egy értelmiségi..volt ám levéldobáló verseny, és senki se szólt h nem kéne...
-de volt olyan h csak poénból végignézték a "postások" tel.számlákat ("néézd mán mari ez mi a faszt telefonáál 30ezerér") meg asszem a volt vmi promoció hogy az x cég a számla mellé küldött tollat..elég sok dolgozónak volt olyan tollja...

-volt egypár olyan nő akinek még érettségije se volt és ők csoportvezetőként v hasonlóként.
-a nehezebb munkáknál, pl. a leveles zsákokat egy nagy gurulós kocsiba belerakni és hasonlók, na ott lecsúszott férfiak vagy értelmi fogyatékosok (szép dolog, de: ) feladat: különböző római számok jelölnek különböző irányokat, egy zsák egy strigula egy papírra...volt pár olyan ember.."ááá ezt én nemmértem bazze..berakom ide oszt jóvan"..

-A nagycsomagos rész közelébe diák közelébe se mehetett, ott csak a csókosok dolgozhattak.

-Egyszer volt nagy hajtás ott mikor akkor volt az h állítólag feladott a post chip-es leveleket és figyelték h melyik kapunk mikor megy át, és ha valahol késett akkor lett volna jujuj...nemtom mi lett az eredménye, de annyi levelet sztem sose tapogattak még át h "úúú lehet h ebbe vaaan, lajos néézd má meg te is, neeem olyan"

Akik ott vannak és lopnak nem postások.Doridok...a postás aki kibiciklizik a levélel és bedobja.
gimme 2009.01.14 15:46:01
@gimme:
ja és kifelé nincs ellenőrzés (mint a tescoban) h mit viszel kifele a táskádban...
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..