Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ősi homár fapados

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
                                      EGY OSTOBA HIVATALNOKHOZ    Megírtam versemet s ön ki oly parány, hogy egy kicsiny veréb sem méltatná kalpagjátarra, hogy…..
A kubai népi felkelést szervező facebook csoport tegnapra kitűzött havannai felvonulása minden jel szerint elmaradt, azonban számos európai és amerikai városban tüntettek az ott élő…..
ősi homár fapados 2011.02.23 12:40:11
@Baribál:
- ezeket tudom
- egy ilyen országban éltem sokáig:D, és a környező országok, ahova útlevelet adtak, még rosszabbak voltak, pontosabban Kuba mindig is élhetőbb hely volt, mint a kákáeurópai diktatúrák ...
sokadik napon, sokadik rum után, kedvenc kocsmámban pultos gyerek kibökte, miújság nálatok? ugyanaz a szar csak másképp, rátok is ez vár, ebben kb. meg is állapodtunk...
ősi homár fapados 2011.02.23 14:38:14
@max val birca man: meg egy átlag magyar is (várdai keserűt iszik, meg kannás bort), sőt 20 éve még a kommersz unicumhoz is...
téged azér utáltak ki az index.kubafórumról is, mert nyilván mindenkinél máson van a hangsúly, Kuba meg nagyon megosztó tud lenni, ahogy itt is látjuk, de te alapból csak a hülyeséget tolod...
ősi homár fapados 2011.02.23 17:57:24
@max val birca man: jaja, én tudom rosszul...
Pénteken volt épp egy hete, hogy lemondott Hosni Mubarak elnök, sokak szerint ekkor győzött az egyiptomi forradalom. Ezt ünnepelte a sokszázezres, talán néhánymilliós tömeg aznap este Kairó utcáin, leginkább a Tahrir téren. Nem kérdés, hogy történelmi pillanatok ezek, nagyon…..
  Érdekes, hogy a Blaha Lujza téri hetes budai irányú megállója mekkora egy koncentrált koszfészek, mintha a messze kígyózó BKV járatokkal együtt ide beszivárgott volna a külvárosi hajnali felesező bódék hangulata, a dél-budai reménytelenség, a pusztaszéli, szélfútta…..
Subba BUÉK!!! 2010.12.31 18:41:00
ősi homár fapados 2011.01.01 11:00:08
Kimaradt az életemből a sarokról dobozban hozott kínai kaja. Nem volt ilyen. Gyerekkoromban, Dél-afrikában ugyan ettem olyan kínait, aminek a származásáról semmit sem tudtam, de az ízére nem emlékszem, nem befolyásol tehát semmit. Csak annyi rémlik, ahogy a szüleim mondták, hogy…..
ősi homár fapados 2010.11.26 14:30:09
@Thai Thai: mert ott pörgés van, egy középkat. étteremben meg ott rohad egy hete, a helyi bírja, de neked Montezuma...
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
ősi homár fapados 2010.09.08 11:43:48
Critical Miss A Mad Men nyelv 2010.08.17 07:58:00
A Mad Men rengeteg témát ad a rajongóknak a történetvezetésen és a karaktereken túl, főként ami a díszleteket és jelmezeket illeti. Van viszont egy olyan terület, amire (főleg mi magyarok a szinkronizálás miatt) nem is gondolnánk: a nyelvhasználaté.A sorozat készítői ugyanis…..
A blogon az egyik első posztban arról írtam, hogy miként lett belőlem rántottakészítő kóklerből közepes szintű szakács. Anyám főztje, egyetemi évek, egyre jobb éttermek, növekvő igény és kíváncsiság.A saját fejlődéstörténetem mentén haladva szükségképp eljutottam…..
ősi homár fapados 2010.08.14 22:49:43
@Fiskális: na jó a cigi meg a kocsma létszükséglet, dehogy minek hazacipelni kartonszámra a iceteát, én se értem, nem tud teátfőzni, limonádét csinálni, vagy mi?:D
igen, azt hallom, h az emberek azér vásárolnak a tecsóba, mer nincs pénzük, miközben iszonyú szemetet vesznek iszonyú drágán, télleg az éves kólaszámlájukból már ehetnének vmi rendeset mindennap, arról nem beszélve h megvesz egy csomó csirkecombot mer olcsó, pedig lehet hogy aznap elég lenne neki két szelet lekvároskenyér vacsorára, az viszont rendes házilekvárból, aztán persze hízik a barom, mer szemetet zabál abból is 5ször annyit mint szükséges lenne, szóvalhogy csak a kaján belüli átcsoportosítással is lehetne kapacitásokat felszabadítani, nem kéne lemondani az edzőcipőről, fasztudja hogyan tudna ez megváltozni, nyilván kultúra meg szocializáció, meg nemtudom...
Egyszerűen vétek nem nézni a parlamenti közvetítést: a mai ülésen olyan dolgok történtek, amelyekre nagyon régen volt példa. Miközben a kormánypárti képviselők ezúttal is minimális számban jelentek meg a parlamentben, a munkájukat láthatóan nagyon komolyan vevő jobbikos és…..
ősi homár fapados 2010.07.21 20:47:38
@Balt: jaja, ponthogy nem lendvai hanem az egész ország zenészszakszervezetestől, és semmi változás etekintetben...:D
ezen a szerencsétlen öregasszonyon rugózni a szokásos recska éppen ezért...
(másztam be bizottságra, urhra onnantudom:D)
w Törpe-fejűek 2010.06.23 05:00:00
Írók, alkossatok remekműveket!A. A. Zsdanov Bőven ideje volt, hogy Brüsszel, a média, az alkotmánybíróság és Gyurcsány után a kultúra is megkapja az iránymutatást. Ott se maradhat minden abban a bábeli szodomában, amiben a szocik hagyták. Elő is került a zsinórmérték. A…..
Flying Dutchman Új Apartheid? 2010.06.16 08:21:00
A focivébé eddig a gyenge játékról, az idegőrlő vuvuzelákról, egy béna gumilabdáról és a rossz közbiztonságról szólt, de a szervezők szerint a "legnagyobb problémát" a csinos holland szurkolólányok jelentik.   A Dánia elleni 2–0-ás siker után 36…..