Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyberbird

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veterán sorozatfüggők talán emlékezhetnek 2007 őszére, amikor a kedvenc sorozatok és egyéb műsorok leálltak, mert az Írók céhének (Writers Guild of America) lejárt a stúdiókkal kötött kollektív szerződése, az új feltételekről pedig nem sikerült könnyen megegyezni, aminek egy 14 héten és 2 napon át…..
Cyberbird 2017.03.25 15:53:36
  Egy Jon Hendren nevű ismert komikus úgy megszívatta a HLN nevű csatorna fogalmatlan riporternőjét, hogy le a kalappal előtte. A riport Edward Snowdenről szólt, pontosabban arról, hogy Snowden immáron a Twitteren is aktív, és amikor ezt bejelentette, pillanatok alatt 99 000…..
Cyberbird 2015.10.01 17:29:03
@Savior: Igen, en is jobbra szamitottam, eleg gyenge volt. a Riporterno meg fogalmatlan.
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
TComment Megint egy kis rakenroll 2012.04.18 05:55:20
Kétgenerációnyi kihagyás után a 208-as Peugeot-ban megint megcsillan a zsenialitás. De ésszel kell választani. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Béla hitelestül szerette volna lepasszolni autóját, mert már nem bírja a részleteket. Igenám, de az új vevő sem szeretné, ha aztovább emelkedne, viszont fix törlesztőre csak a régi tulaj jogosult:Én is egy vagyok a hülyék közül, akik svájci frank alapú hitelre vették az…..
Nagyon gyorsan szögezzük le az elején: ez bizony nem gourmet reggeli. Még csak jónak sem nevezném, már gasztronómiai értelemben. Nem is terveztem, hogy beülök a Noirba, de épp arra jártam, volt fél szabad órám, nagyon éhes voltam a kora reggeli edzés után, úgyhogy átnéztem az…..
Cyberbird 2011.08.08 15:10:04
@4trASS: nem kötekedés képp, csak mondom, nem gaszto témájú a blog, csak ez (és még pár másik) bejegyzés. De nem csak ez a profilja, pusztán csak ez is beleesik. Bár az is igaz, hogy a sorozat címe alapján egyértelmű kell hogy legyen, hogy nem a mekis kajákról lesz szó :)
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
Cyberbird 2011.05.18 09:55:10
@A Svábhegyi Rém O..O: Így van, isten őrizz, hogy egy alapvetően jó lehetőséggel éljen valaki, csak azért mert te nem tudod saját céljaidnak megfelelően használni. Neadjisten csak a "primitív" egyedek által használt módot tudod elképzelni. Teljesen igazad van. A közösségi oldalak két élű kardok, ha jól használod, nagy segítségedre lehet, ha rosszul akkor pedig sokat árthat, de mint minden ez is az emberen múlik aki használja, és nem az oldalon.
Cyberbird 2011.05.18 10:09:38
@A Svábhegyi Rém O..O: Ez téged minősít, nem a az oldal használóját.
Lássuk mi értelme lehet, egyetemi csoporttársakkal kapcsolattartás az egyetem után, ha ügyesen használod, együtt tudtok munka lehetőségeket keresni, kapcsolatokat építeni.
Lehet bulikat szervezni költséghatékonyan(telefonálgatás nélkül) időhatékonyan(emailezgetés nélkül), hogy a kikapcsolódás részére is mondjak példát.
Lehet rég elfeledett ismerősökra bukkanni, újra találkozni gyerekkori barátokkal akikkel máshova költöztetek, és most az oldalnak hála kiderül, hogy két utcányira laktok egymástól.
Lehet létrehozni egy olyan profilt, amiben leírod hol dolgoztál mit dolgoztál, mik a hobbijaid, mivel töltöd a szabadidőd. Bizonyos munkakörökre jobb mint egy motivációs levél.
Lehet arra használni hogy arrogáns módon kritizáljuk és butaságokat mondjunk azokról akik ilyenen vannak.
Mire lehet még? Sok hülyeségre is, de mint mondtam ez az embert minősíti. Attól, hogy Te nem érted, nem kell kritizálni mindenkit és általánosítani.
Nade azthiszem nem tépem tovább a számat : images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/3/17/128818269428336850.png
Cyberbird 2011.05.18 10:33:36
@A Svábhegyi Rém O..O: Köszönöm, ezzel természetesen tisztában voltam/vagyok, és megértem, hogy te mérlegelve a következményeket úgy látod, hogy nem éri meg. Ez mindenkinek a saját döntése. Nekem megérte, másnak nem. Nyílván nem állok neki órákat tölteni azzal hogy mások képeit nézegessem, de ha valamire szükségem van, akkor jó hogy más is része a nagy publikus adatbázisnak. Örülök, hogy sikerült közös nevezőre jutnunk.
Postaládás matricával válaszolnak a kormánynak. A fülkeforradalom a postaládák ellen! Ez a harc bontakozik ki mostanság. A választási kampányok után azt hihettük, hogy a politika visszavonul a levélszekrényünkből, ismét teret engedve a mindenféle kereskedelmi anyagnak,…..
Cyberbird 2011.05.08 06:43:56
@különvélemény: Én el akarom olvasni, de ne küldjék ki nekem postán. Interneten megnézem és ennyi. Erre milliókat költeni 2011ben...
Lehetne csinálni bármelyik kormányzati portálon egy kis felületet ahol személyi számmal és pár adattal megadod, hogy nem kéred a postázást. aki ezt nem teszi meg az pedig megkapja. Ennyire egyszerű, mágis pár milliós postaköltséget megspórolunk.
Appleblog iPad vs Galaxy Tab 10.1 2011.02.22 08:50:00
Tegnap a Samsung Forum 11-en voltam a Műcsarnokban: ez a dél-koreai cég legnagyobb show-ja most a térségben, óriási nemzetközi újságírócsoportot szállítottak ide, hogy bemutassák nekik a legújabb fejlesztéseket. Izgalmasak az új tévék, elképesztő a kijelzőjük, tetszik az is,…..
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
Cyberbird 2010.09.23 11:52:33
@shitgun2: nekem egy fillért nem kellett a 3ghez leszurkolni igaz addigra pár éve már előfizetéses ügyfél voltam ott.
Cyberbird 2010.09.23 15:42:13
@zwilling: Ha ez így lenne, akkor most mindenki megvenné ikon 600ban és nem hőbörögne, mert tök olcsó :)
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Cyberbird 2010.09.20 19:57:40
@bmw_330d: Nem lesz, mert rossz időpontra mennek :P
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..
Elvesztette állását Mark Papermaster, az Apple hardverért felelős vezetője. Bár egyik fél sem hozta nyilvánosságra, hogy a befejezésre milyen körülmények közt került sor, a vállalathoz közelálló források szerint maga Jobs rúgta ki őt, vagy kérte meg arra, hogy hagyja el a…..
Egy mulatságos tortadiagramot kaptunk Ana.Ge-től, amiből kiderül, mennyit fizetünk ki Steve Jobs ruhájáért, a lehagyott Intel Inside matricákért, a borokért, rózsákért és bonbonokért...
Cyberbird 2010.07.25 10:22:09
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
Nem én mondtam, Hayao Miyazaki száját hagyta el a különös gondolat. Hayao Miyazaki neve esetleg sokaknak nem ismerős, pedig ő készítette többek között a Spirited Away nevű remekművet (kedvencem), és még számos animációs filmet. És undorítónak tartja az iPadet.Azt állítja,…..
Joe megtalálta: a magyar Cupertino, a Kárpát-Medence Szilikon (tehülyeazszilícium)-völgye alig 50 kilométerre található Budapesttől. Joe elzarándokolt: két Mac Próval a hátán nekivágott Normafának, a Budai Tájvédelmi Körzetnek, hogy eljusson... Epölbe!Már egy ideje terveztük,…..
Itt a tökéletes befektetési lehetőség! Ki tudja meddig lesz még a Wall Street a világ pénzügyi központja, ezt a titulust egy-két évtizeden belül úgyis valamelyik távol-keleti városrész birtokolja majd. Most kell tehát megvenni a Christie's aukciós ház árverésén azt a régi,…..
Pár napja írtuk meg annak a fickónak az esetét, aki békésen sétálgatott kezében egy iPadet rejtő szatyorral, mire odaugrott hozzá valaki, aki olyan erővel tépte ki a kezéből a szatyrot, hogy az ujja menthetetlenül leszakad: a maradványokat orvosi úton kellett eltávolítani.A…..
Ezzel a poszttal adósok vagyunk már egy ideje,ugyanis eddig nem írtuk le részletesen, hogyan is működik a multitasking az  iPhone OS 4.0-ban. Hallottunk olyan kifejezéseket, hogy Task Completion meg Fast App Switching, ideje végigvenni, mit is jelentenek ezek.Alapesetben, ha egy…..
Inkább kicseréli az egész készüléket, ha úgy találjuk, az idő előrehaladtával erősen inflálódott a beígért tíz óra üzemidő, és inkább cserélnénk az akksit az iPadünkben. Ezt azonban nem lehet, legalábbis nem a szervizekben, az Apple inkább ad egy új készüléket 99…..