Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loana

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
Michael J Fox újrafogratta a Vissza a jövőbe trailerét, kockáról kockára. Az alkalom a Scream Awards, de amúgy is 25 éves maga a film, úgyhogy évfordulós jutalomnak is tekinthetjük. Fent az újraforgatott trailer, lent az eredeti.Via Io9..
Az 56-osok tere (ex-Felvonulási tér) az egyik utolsó, a belvároshoz közeli ingyenes parkoló, sokan használják P+R-ként jobb híján. Reklámügynök is itt szokta letenni az autóját, amikor épp nincs lezárva. Mert elég sűrűn előfordul, hogy valami rendezvény miatt nem lehet itt…..
Loana 2010.10.11 12:01:07
@dukeekud: Nekem is ilyesmik jutottak eszembe. Azt értem, hogy általában kevés a parkolóhely a városban, de ez a pénzzel kapcsolatos nyavajgás... Többek között azért is alacsonyabbak a városon kívül az ingatlanárak, mert igen, nem olyan kényelmes és gyors és drágább is onnan közlekedni, mint a városon belül.
Nem tudom, hol van pontosan a posztoló munkahelye, de pl. bejárhatnak Újpestig, ott lehet parkolni, aztán metró / villamos / 20 vagy 30-as busz... uram bocsá az autótartás költségeibe bele lehet kalkulálni a parkolás költségeit is.
Ha az X-helyre állunk, azt láthatjuk, amit Caneletto látott:) A város minden pontjára, ahol a híres festő egykor állt ilyen jópofa kereteket helyeztek. Belenézve láthatjuk, mennyit változott (vagy nem változott) a város. Drezda közmegegyezés szerint Németország legszebb…..
Kedves Tibi!Rendszeres olvasója vagyok a modorosblognak, és most úgy döntöttem, magam is billentyűzetet ragadok, és írok egy cikket. Mivel ilyen (modoros metálzenekar-interjú) még nem volt a honlapon, megpróbáltam magam írni egyet (mivel a Modoros malmai lassan őrölnek, a küldés…..
 Ha valamiben, marketingben nagyon erős az V. kerület. Szó se róla, a Belváros új főutcája és az interaktív szökőkút tényleg jó lett. Még akkor is, ha ez utóbbiból egyelőre kispórolták a fenti látványterven is látható amorf szobrot, amit belülről szintén…..
Sziasztok! Közel egy éve keresek állást a közszférában. Szerintem is csak a pereputtynak van esélye bekerülni. (Az egyik helyre a 2. kör után azért nem vettek fel, mert inkább a leendő főnök ismerősét preferálták) Egyébként van 2 gyerekem, 2 diplomám, 2 nyelvvizsgám, egy…..
Loana 2010.07.03 15:26:23
@Silkent: Tudod Silkent, a versenyszférában nem azért nincs 7-8 hónapos lemaradás, meg 1 hónapra előre adott időontok, mert ott olyan kevés a munka, hanem azért, mert a munkát elvégzik este, éjszaka hétvégén. Én nem mondhatom azt az ügyfélnek, hogy bocs, majd adok neked időpontot 1 hónap múlvára. Egy napot sem csúszhatok. És még nem látam éjszaka meg hétvégén az én ügyemen dolgozó okmányirodai alkalmazottat, de ha van ilyen, akkor ugyan szóljon már legyen szíves, majd adok neki borravalót a fasza versenyszférás fizetésemből.
Loana 2010.07.03 15:44:56
@Silkent: Eszem ágában nincs 80-ért sehova se menni, akkor se, ha történetesen tényleg csak kávét kellene főzöcskézni egész nap. Nem azt írtam, hogy az jó. Arra reagáltam, amit te írtál arról, hogy az okmányirodák annyira leterheltek, hogy 1 hónapra van előre időpontjuk.

A "leterheltség" nagyon relatív fogalom.
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } A mai bejegyzésben egy politikus, egy író, egy színész és egy kitalált sze­mély ill. rend nevének kiejtéséről lesz szó. A nemrég elhunyt lengyel elnök, Lech Kaczyński családnevében szereplő…..
Loana 2010.04.18 11:20:04
@sapiens: Most szégyenkezve vallom be, hogy én viszont eddig azt nem tudtam, hogy ń - valószínűleg azért, mert kizárólag magyar és angol szövegekben láttam leírva a szót. No de legalább tanultam valamit.
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..
Tegnapi posztunk folytatása a következő bejegyzés, a pályaelhagyás okairól ír levélírónk. Pluszórákkal elfogadható összeget lehet hónapvégére félretenni, különösen, ha az embernek nincsen ideje elkölteni az elfoglaltságai miatt. Pályaelhagyás    A tanári…..
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Loana 2010.03.27 13:51:37
@Valaki1: Hát például mi, akik ehhez hozzászólunk, mi is ezen gondolkodunk éppen :). Szerintem mindenképpen jó, ha a dolog témává válik valamilyen szinten.

Értem én ezt, de én úgy érzem, hogy az, hogy a terepjárós meg a cégvezető szarik az egészre, az engem nem ment fel. Én is túlfogyasztok, én is pazarlok. Lehet szidni a cégeket, de végső soron mi vagyunk azok, akik a termékeket el is fogyasztják.

Úgyhogy én lekapcsolok este, mert én attól jobban érzem magam.
Korrektorblog Szerkesztői üzenet 2009.12.28 09:30:00
From: tok@mindegy.hu Subject: Autós üldözés az M1-esen Autós üldözés az M1-esen http://index.hu/bulvar/hirek/2009/12/23/autos_uldozes_az_m1-esen/ 'jobb kormányos brit rendszámú kocsira' helyett: jobbkormányos (egyben), (vessző) brit rendszámú ... A jobb melléknév azt jelenti,…..
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
Nem mintha a tévék és rádiók hírműsorai nem közölnének egyéb lényegtelen híreket, de ez talán az egyik legszembetűnőbb. Nem vagyok pénzügyi guru, de azt azért elhiszem, hogy az USA-ban valóban hírértéke van, hogy mi volt aznap a Wall Streeten. A közhely szerint a részvény…..
Egy korai munkámban próbáltam már kifejezni, mennyire szánom azokat az embereket, akik tudatosan választott külsőségek révén (öltözék, frizura stb.) kívánnak egyéniséggé válni. Mai posztom egy ezzel közeli rokonságban álló jelenséggel foglalkozik.Sokak számára ismerős…..
Szép jó estéket kívánok, kézcsók! Tibi be van táblázva, ausgebucht, meghalni sincs ideje, de az exponenciálisan bővülő, koncepció nélküli felhasználatlan modorossággyűjteménye egyre inkább nyomasztja... Ezért ma este egy csokorba gyűjtött néhány pompás kifejezést,…..