Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tothszilard

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár teljes felújítás a cél, addig nem nyugodtam, míg a hangját nem hallhattam. Karburátorok takarítása, gyújtás átnézése, próbatank, és benzin a hengerekbe. Nehezen, és csörögve ment a motor és a kuplung is teljesen be volt állva, ezért nem tudtam menet közben próbálni.…..
Pannónia P20 Első lépések 2009.09.04 19:30:00
Már késő délután volt, mire letoltuk a futóról a motort, immáron Csesztregen a saját udvarunkban. Először is körbejártam, és néztem, hol is kezdjem. Összességében nem mindennapi motor lehetett ez annak idején. Talán cruiser stílust üthetett meg egy formás kis üléssel.…..
 Az egész pár hónapja kezdődött, mikor egyik barátom a fülembe tette a bogarat azzal, hogy miért nem veszek magamnak egy P20ast. Korábban Etz-vel motoroztam, amivel megbízhatósága miatt teljes mértékben meg voltam elégedve. Volt még 2db "egyhengeres" Pannónia is…..
A történet még nyáron kezdődött. Sikerült vásárolnunk bátyámmal közösen egy átalakított, nagyon hiányos és szakadt P20ast. Mivel a fő darabok nagy része nem volt meg, sok alkatrészt be kellett hozzá szerezni, többek közt a km órát is.   Az index Pannónia…..
Krumpliforgató Krumpliforgató 2008.05.18 14:49:00
Ezt a bejegyzést áthelyeztem ide:http://redcat.blog.hu/2008/12/25/krumpliforgato_1..