Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimegmás

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 75 éve 1941. december 7-én a második világháború csendes-óceáni hadszínterén a japán flotta megtámadta az Egyesült Államok haditengerészetének hawaii-szigeteki támaszpontját...
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
Autófília Feláll arcomon a szőr 2009.04.21 10:00:00
Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad…..
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..
A Margit hídon és közvetlen környékén azért sem tanácsos balesetbe keveredni, mert pillanatok alatt megbénítható ezzel a belváros. Ennek ellenére a keskeny sávok miatt rendszeresek a necces helyzetek, a blogon is volt már ilyen érdekes szituációról szóló sztori. Sőt, van, aki…..
Mit csinál az utas, ha esik az eső és a megállóban ahol áll, van utasváró pavilon? Normálisabb utasok beállnak, hogy ne ázzanak szét, többiek esernyőt nyitnak, vagy állnak az esőben. Olvasónk szemtanúja volt egy eseménynek, ahol a buszvezető majdnem a megállóban hagyta az…..
Munkahelyi (T)error Dohányterror 2009.02.02 00:01:00
Jó reggelt (Vietnam)! Hétfő lévén új olvasói levél kerül terítékre. Bat Man láncdohányos főnökéről mesél, aki nincs tekintettel nemdohányzó alkalmazottaira. Ahogy az utolsó sorokból kitűnik, a levél tartalmazott még néhány felettébb érdekes, egyben elkeserítő…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
Ma este sem kerültek el a májerkedő kis lófaszbuzogányok. Jövök haza kocsival. Az egyik kereszteződésnél körülnézek, nem jön senki, kanyarodnék. A kereszteződés felénél járhattam, mikor megjelent balról egy mozdony. Legalábbis elsőre annak tűnt, mert kurva gyorsan jött és…..
Sok médiában, blog-ban téma manapság a MÁV és a sztrájkolók, így sok minden, amit le fogok írni már ismerős lehet az olvasóknak, de megpróbálom összefoglalni a saját stílusomban azokat a megállapításokat, amelyek az újabb sztrájk alatt megfogalmazódtak bennem. Mielőtt…..