Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edsel

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
edsel 2014.01.25 18:58:58
@Suraki: ..á dehogy csak az indiaiaknál az öröm visszafogottabb, mint amit az amerikai sikoltózos csajoktól megszoktál.. :)
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
Elképesztő, de nem értik. Egyiket sem. Pont azok, akiknek értenie kéne. Határozott hiszti van a robogórendszám felvetéséből egyeseknél, talán pont azért, mert még nem lopták el a robogójukat. Nehéz a szövegértelmezés, tudom, de néha bele kellene gondolni, kinek jó a…..
edsel 2012.02.17 09:51:38
@Nyálkás Compó: Tökéletesen egyet értek veled , pontosan ezen okok miatt használok egész nyáron autó helyet egy japán 100as belpiacos robogót, már sokszor megállitott a yard, de amikor a japán irásjelekkel ellátott alvázszámot kezdték megfejteni mindig feladták.Nekem sem hiányzik a rendszám rá, és ha a spórólást szarrágásnak nevezik itt akkor legyek az.Számommra érthetettlen ez a vita és a b125-ös jogsi is, pont jó van ez igy ahogy , mert nem mindenki politikus pénzből él. Mellékesen én még az élessaroknál tanultam meg motorozni amikor még nem volt a parkoló, autóteleppé átalakitva és a robogók még meg sem jelentek, a király az volt akinek simsonja volt vagy már egy csúzlival(mz 125ts) is kitudott jönni, persze jogsi nélkül , úgy hogy egyszer sem kapták el útközben, de isten király volt az is akinek a verhovinájában egy 100-as csepel blokk figyelt.Szerintem a "HORDJ SISAKOT MINDEN MOTORRAL HAJTOTT KÉTKEREKŰRE" kampány sokkal értelmesebb volna mint ez a mostani kavarás.
edsel 2012.02.17 10:01:35
@Adam88: !!!NÁLAD A PONT!!!!
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
Jajj,de csúnya! Custom Merga (+18) 2010.11.14 20:36:09
Szilárd küldte, az autóhoz röviden ennyit fűzott: "csak a Csikós meg ne lássa!" Ne csak Zsolt ne lássa. Senki se. Én mégis kínozlak kicsit benneteket.Ez a Mercedes-Ford-Caddy Custom a 80-as években épült Svédországban. Mi hoztuk el nyáron Németországból, ahol egy…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
Folytatván a legutóbb megkezdett sztorit, elmesélem a pár nap erejéig itt tartózkodó Type2 T3-as Transporter-kálváriát. Legtöbb időt kétségkívül a motorburkolat alatti dolgok helyes azonosítása vitte el, hiszen ami elsőre egy szimpla motorátépítésnek tűnt, az később…..