Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winy

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
Nem szívesen elemezzük Orbán Viktor szokásos péntek reggeli észosztásait, de sajnos ez elkerülhetetlen egy olyan országban, ahol szinte mindenről egyetlen ember dönt. Ha tehát a kormányfő azt mondja, hogy kemény őszre számíthatunk, akkor az biztosan úgy lesz. Teljesen mindegy, hogy a Fidesz szavazói…..
winy 2020.09.19 15:27:28
@Matthias Corvinus: Te honnan szedted, hogy a német kurzarbeit teljes fizetést ad? Téged nagyon átbaszott valaki. 60-65% plusz a munkáltató esetleg kiegészítheti.
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő…..
Sok inspiráló női alak van a jelenben és a múltban. Sok a követendő példa - mostanában a kevésbé követendőből van több, viszont sokkal többen inspirálódnak belőlük. (ennyit az intrikáról) A regéci vár volt II. Rákóczi Ferenc gyermekkorának színhelye. Itt nevelte őt Zrínyi Ilona emberré, itt…..
Népiesch muzsika (szintetizátor?) hangjaira hasad a hajnal Szlovéniában, birkák legelnek lustán, FördősZé meg aszongya, hogy korábban minden jobb vót, mert villamos, internet és angolvécé nélkül is lehetett teljes életet élni, de még milyet. Ennek illusztrálására megmutatja a Nagykörutat meg két, a…..
A Golden Joystick jóvoltából ismét egy komolyabb játékot szerezhetünk be ingyen Steam, ami most nem más, mint a hardcore-fanok kedvence, a Dark Souls - Prepare to Die Edition.A mostani akcióban mindössze annyi a dolgunk, hogy ezen az oldalon megadjuk az email címünket és a steames nevünket és 7…..
Szinkronos előzetest kapott a 400 nap című sci-fi thriller, ami azt jelenti, hogy hamarosan itthon is bemutatják, az ADS Service lesz egyébként az elkövető. Matt Osterman filmjében négy asztronautát ismerhetünk meg, akik egy kísérlet keretében belül 400 napra beköltöznek a föld alá. Hőseink nem…..
winy 2016.02.19 14:15:54
Akik arra tippeltek, hogy ez egy fenék centrikus edzésterv lesz kifejezetten hölgyeknek, azok jól tippeltek (na persze így könnyű nem?) Lényegében és dióhéjban ennyi a történet, azonban mégsem lesz ennyire egyszerű. Egyrészt az edzésterv sem lesz lightos, mint ahogy azt már tőlem megszokhattátok,…..
A minap úgy ébredtem, hogy késztetést éreztem magamban arra, hogy elővegyek valami régi kedvencet és felidézzem. Ilyenkor azért mindig bennem van a para, hiszen hányszor és hányszor jártam már…..
winy 2015.09.09 18:06:40
@Globetrotter2014: A Cabin in the Woods egy nagy f*s. Nem is értem miért ajnározza mindenki.
Smoking Barrels Musarañas (2014) 2015.08.24 12:00:00
Spanyolország horrorban már hosszú-hosszú évek óta erősnek számít, elég csak a REC sorozatra, vagy mondjuk a Julia's eyes-ra gondolni 2010-ből. Ennek megfelelően komoly elvárásokkal ültem neki a tavalyi gyártású Musarañas (angolul Shrew's Nest) című mozinak is. Jelentem, a…..
winy 2015.08.26 11:51:27
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Múltkor volt nagy sírás-rívás, bírósággal fenyegetés, hogy személyiségi joguk sérült azoknak, akik a Best Planet kft. nyugdíjaslehúzó üzemében a banki hiteleket tanúzták le. Nos, amennyiben további információt szerzünk ezekről a nyomorultakról, legközelebb a fényképük…..
Nem értesz a programozáshoz? Mostantól ez az apróság nem lehet akadálya annak, hogy Android alkalmazásokat készíts. Egy éves fejlesztés után ugyanis a Google közzétette az App Inventort, amely lehetővé teszi egyszerű Android-alkalmazások összeállítását. A szoftver bárki…..
winy 2014.08.28 14:31:19
A GMG ismét akciózik, de csak korlátozott ideig, szóval érdemes minél előbb igényelni az ingyen példányt. Az igénylés menete: 1. Rendelkezned kell régebbi GMG regisztrációval  - új regisztrációval nem fog menni. 2. Ha minden megvan, akkor klikk ide és igényeld a…..
MAI SUNA Cicababa 2013.08.25 18:33:27
..
winy 2013.08.28 20:08:17
@art67: Sofia Webber -
A TLC nevű adó eredetileg a The Learning Channel néven volt ismeretes és valódi ismeretterjesztéssel foglakozott - egészen addig, míg rá nem jöttek, hogy a gőzhajók történeténél sokkal érdekesebbek a trashreality-k amikben hat-nyolc karakter üvöltözik egymással naphosszat, és…..
winy 2012.12.10 16:31:19
hogyvolt X-faktor 3x02 - Válogató 2012.09.14 08:41:20
Második X-faktor válogató, és hogy véletlen se gondoljuk azt, hogy mondjuk az első évad döntőjében vagyunk, most gyorsan vissza is játsszák nekünk a múlt heti etap emlékezetesebb pillanatait, elsősorban a szarokra koncentrálva, pedig elég volt abból egyszer is. A hangerő még…..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Csütörtök este vetíti majd az RTL Klub a Mérges pókok (Eight Legged Freaks) című akcióhorrort, amit a csatorna promógyártó szakmunkásai egy nagyszerű előzetessel igyekeznek vonzóbbá tenni a nézőknek. A 2002-es film egyik főszereplője Kari Wuhrer, kisebb szerepben a mára az…..
winy 2012.07.23 16:59:43
@bug jr.: inkább 18 volt mikor ez készült
hogyvolt Éden hotel - 2x31 2012.04.26 06:40:00
Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt…..
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
winy 2012.04.21 13:06:49
jateknaplo.blog.hu Be Mine 2 2012.03.24 09:59:00
Alig telt el egy hónap és az éppen érkező Indie Gala 3-at várva jött a hír..... El se hiszem, hogy megint mennyire jó játékokat tudtak összerakni egy packba....Be Mine eddig a kedvencek kedvence lesz nekem: The Baconing, Beat Hazard, Plain Sight, Madballs, Sol Survivor és KILLING…..