Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Traktor

0 bejegyzést írt és 453 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Bombaként robbant hétvégén a hír, miszerint Dzsudzsák Balázs, labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, újabban középszerű megmondóember, az arab Al-Akármi csapatában folytatja a pályafutását. A csapatot nyilván nem így hívják, de nem tartottam érdemesnek arra, hogy nevén nevezzem. Szóval ennyire…..
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
Dr.Traktor 2016.08.08 12:38:40
Egyet kell, hogy értsek a cikkel.

Nem tudom mit vártam az M4 sporttól igazából, de a közvetítés alulmúl bármit, amire számítottam.

A part mentén kérdezősködő parasztokat konkrétan el kéne zavarni a cégtől 10 botütés után, mert az valami fergetegesen irritáló amit csinálnak. Olyan kérdéseket tesznek fel a szerencsétlen sportolóknak, hogy az én pofámról sül le a bőr miatta...
De értem egyébként. Minden magyar sportolótól alap elvárás gondolom az arany, hogy lehessen a kormánynak mivel kampányolni majd később. Természetesen az is az ő sportpolitikájuk érdeme volna, ofc.

Ha már itt tartunk a "van 1 perce" híradó is kiakasztó meg a feltétlen belecsempészett "üzenjük brüsszelnek" szlogen.
Anyád picsáját üzengess te brüsszelnek...
Mit üzensz? Hogy jobb a metróhálózatuk, mint Pesten vagy mit? (nem tudom jobb-e egyébként, és nem is érdekel)

Végezze a dolgát a külpotilika szakgárda DIPLOMATIKUSAN és kész. Úgy is el lehet küldeni a sunyiba bármelyik EU-s politikust, csak közben nem tűnik egy utolsó nagypofájú taplónak az ember(kormány/ország). És nem kell ezt 20 percenként a honpolgár pofájába tolni!
És ezt úgy mondom, hogy az alapvető irányvonalat alapvetően támogatom. Csak ez már irritálóan sok, és már rohadtul unom.

Vissza olimpia.
Hétvégén délelött nonstop a magyar érdekeltségű számokat ismételték, meg beszélgettek róla órákon keresztül.
Semmi más nem történ előző nap az egész rohadt olimpián, mint hogy a vívó meg az úszónő aranyat szerzett. (Akiknek ezúton is gratulálok.) Tényleg???

Mi a rákért kapcsolgatnak a szurkolói zónába ezt magyarázza meg valaki, most komolyan... Ki a frászt érdekel, hogy Kovács B. István és t. családja hogy érzi magát a sörpadon?
Helyette nem lehetne közvetíteni addig valami eseményt a rohadt olimpiáról esetleg? Ennyire nincs mivel kitölteni a műsoridőt?

A kommentátorokat már kivesézték, de tény, hogy a vívást közvetítő hölgy nem tűnt fel. Nem tűnt fel mert normális volt! Ilyennek kéne lennie kb az öszes versenyszám tudósításának.
De aki szarul csinálja az egyből feltűnik, mint az úszást nem is tudom ki közvetítte: "így magunk között szólva" ...
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
Megjött az első trailer a Netflix új Marvel-sorozatához: a Jessica Jones sorozatban már mellékszereplőként feltűnő Luke Cage végre a saját feje után mehet, a premier szeptember 30-án lesz. A Cage-et alakító Mike Colter most is robusztus és tekintélyt parancsoló jelenség: a trailerben egy fél…..
Bár néhány hete már szinte biztosra mondta mindenki, hogy Alden Ehrenreich fogja játszani a fiatal Han Solót, a hivatalos bejelentés csak ma, a Star Wars Celebrationön történt meg. Szóval ő lesz Han:  Mint látható, Ehrenreich egy cseppet sem hasonlít Harrison Fordra, de egyesek szerint ez tök jó,…..
Homoerotikus felhangot akart a rendező, ám a tesztközönség nem díjazta. A vágóasztalon végzett a majomember biszexualitását bizonyító jelenet...
Most írhatnék arról, hogy Rákosi-féle Magyarországon 1949-ben megrendezett Világifjúsági Találkozó jelmondata szerint: „Fiatalok, egyesüljetek, előre a tartós békéért, a demokráciáért, a népek nemzeti függetlenségéért és egy jobb jövőért!” Ezen a VIT-en résztvevők az akkori propaganda szerint, még…..
Dr.Traktor 2016.06.28 14:00:20
@blaubner: ráadásul fárasztó és kontraproduktív
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Dr.Traktor 2016.06.21 08:23:15
A stúdióbeszélgetések annyira kínosak, hogy vagy elkapcsolok, vagy akkor megyek intézni az apróbb dolgokat. Felvezetés, levezetés, meccs közbeni elemzés, tökmindegy.

Bettina bevágásai kimondottan bárgyúak, és aki nem a faßával gondolkodik, hogy hű de kis "aranyos, ehe-ehe" az még esetleg arra is felfigyel milyen furán beszél a kicsike.
De legalább viszi az adásidőt a tök értelmetlen kérdéseivel. Sőt igazából az egész értelmét nem látom, hogy mire jó a szurkolókat itt-ott megkérdezgetni "hogy érzitek magatokat? mit tippeltek a mai meccsre?" stb, azon kívül, hogy majd a család büszke lesz, hogy petikét mutatták a tévében...

Az egyetlen valamire való, taktikailag, szakmailag is információt adó ember az - nem meglepetés - Dárdai Pál. Hát legalább őt sikerült rábeszélni, hogy 5 percet szerepeljen egy-egy mecsen. Ő kellett volna a stúdióba egy korrekt műsorvezetővel szvsz.

A kommentátorokkal kapcsolatban én is úgy vagyok, ahogy a nagy többség a kommentek alapján. Gundelt és Hajdút bírom a hülyeségeikkel együtt, Knézyt nem, és a huligánsimogatós közvetítéssel csak rontott ezen, a negyedik jóembernek meg a nevét sem tudom megjegyezni annyire semmilyen. Viszont nem idegesítő.

Kicsit sok a statisztika, meg a játékos/edző bulvár talán, de mikor épp nem nagyon történik semmi a pályán akkor megértem. Csak akkor sem érdekel, de ezzel így jártam. :)

Ami viszont kikészít teljesen az a pár mp-es bejátszás az EB-dalból (hogy rohadjon el ez a dávidgetta a pokol legmélyebb bugyraiban!!) amiből szerencsére egy szünet alatt van vagy egy tucat! Rohadt sípoló nyekergés.... Ha valami halálra idegesít, akkor ez az.
A külföldre költözés kihívásai mellett talán kevesebb szó esik azokról a nehézségekről, amit a folyamat fordítottja, azaz a hazaköltözés jelent. Pedig nem is olyan egyszerű ez a kérdés, hiszen esetleg több, külföldön töltött év után érhetik az embert meglepetések.…..
A 2001-ben George Clooney, Brad Pitt és Matt Damon főszereplésével készült Ocean’s Eleven maga is remake volt, amiben az 1960-as, Frank Sinatra főszereplésével készült filmet gondolták újra Steven Soderbergh-ék. Az első film nagyot rabolt a mozipénztárakban is, így az Ocean’s 11-et trilógiává nőtt,…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Sokszor adtam az elmúlt időszakban tanácsot munkavállalói képviseleteknek, az alapbér vs. Cafteria kapcsán. Most, az EU döntés értelmében ez még aktuálisabb mint valaha. De miről is van szó, röviden, csak a lényeget kiemelve:..
A 20. század egyik legégetőbb és máig aktuális problémája a magyarországi cigányság integrációja. Olyannyira az, hogy a kérdés az ezredfordulón túl is folyamatos politikai csatározások, a mindennapi közbeszéd témáját szolgáltatja, a legmesszebb menő indulatok mellőzése…..
Kim Bodniát itthon leginkább A híd című dán-svéd krimisorozatból ismerhetjük, aminek első két évadában alakította Martint, a dán detektívet, aki svéd partnernőjével, Saga Norennel nyomozott olyan ügyekben, melyek mindkét országot érintették. A sorozat elsődleges helyszíne a dán Koppenhága és a svéd…..
Folytatjuk az időutazást az Archer március 31-ére ígért, következő évadának előzetesével. A kötelező kémes körökön – például legutóbb a SPECTRE kapcsán – régóta túlmutató, szélesebb műfaji rétegből merítő sorozat már felidézte illetve kifigurázta például a Miami Vice vagy a Smokey és a Bandita…..
Dr.Traktor 2016.02.04 11:20:11