Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angoltudós

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze öt perccel azt követően, hogy Manhattan mellett, a Hudson folyón hajott végre kényszerleszállást egy amerikai belföldi járat repülője, a Twitteren már megjelentek az első híradások.Az első fotó sem a hírügynökségektől érkezett. Egy férfi éppen a Hudson folyón…..
A Port.hu és a Google közötti megállapodás nyomán mostantól ha egy film címére keresünk a Google.hu-n, nulladik találatként kapjuk meg a Port adatbázisa alapján az adott film hozzánk legközelebbi vetítési helyét és időpontját. A filmről egyből megtudhatunk pár…..
A Virgót elsősorban mint az iWiW fejlesztőcégét ismerjük. Az ő vezényletükkel alakul majd át az iWiW egy minialkalmazásokkal teli szolgáltatássá. A Virgo azonban ezúttal továbbgondolta önnön lehetőségeit és létrehozott egy olyan online ügynökséget, mely a potenciális…..
hiper Lopni, megyünk lopni... 2009.01.15 11:47:00
Bizonyára mindenki hallott már történeteket, hogyan lehet kivinni egy tollat, parfümöt, sapkát vagy akár színes tévét a hiperből. Mégis, mekkora problémát okoz a hipereknek a lopás, és hogyan lehet ezt a problémát orvosolni?Lássuk először a statisztikát: 2007-ben a Global…..
Richárd a következőképpen rekonstruálta a fonatika diadalaként értelmezhető felirat megszületésének körülményeit: "Ha a főnök aszongya, hogy írjam ki "SZÉL", én kiírom bazzeg...Nem kockáztatom az állásom..." Az árengedményre figyelmeztető üzenet egy…..
Angoltudós 2009.01.15 21:44:55
Angoltudós 2009.01.15 21:45:56
Mindenhol szajkózzák, hogy nehéz a pályakezdők helyzete, ők maguk meg érzik a saját bőrükön rendesen. Egyre több kirohanás tapasztalható (nem csak luggeriano olvasónkra gondolok), főleg most, amikor amúgy sem vesznek fel embert a cégek - mennyire lehetetlen a cégek magatartása:…..
A következő kedves epizódot Saturninus barátomtól hallottam, aki éppen lelkesen Gilmore Girls-t, azaz Szívek szállodáját néz DVD-n, utána pedig végre megoszthatom veletek a nyereményjáték nyertesének nevét, merthogy kisorsoltam.Rory - hogy meglepje és egyben megleckéztesse…..
Ki gondolta volna, hogy tényleg vége a világnak? A helyzet egyre csak fokozódik, már csak az a kérdés, hogy le lehet-e épülni teljesen szellemileg, mielőtt éhanhalunk/megfagyunk/vagy csődbe megyünk. Az utolsó kulturális csapás váratlanul a Microsoft irányából érkezik, pedig a…..
Mivel szombat van, ezért csak egy rövid történettel jelentkezünk Csilla jóvoltából. Aki teheti, ma ne nagyon mozduljon ki, mert kissé hűvös van...Tavaly Aug. 1-je óta több mint 300 állást pályáztam meg (nem vicc!), valamint legalább 5-6 portálra regisztráltam magam. Az eltelt…..
A reklamációra: nem hiszem, hogy bármi különlegeset tudnék írni az ünnepekről.A spórolás jegyében ajándékoztunk, kértük, hogy idén a rendkívüli körülmények miatt ne ajándékozzunk. De azért persze mégis valami kell, csináltunk magunk. Mindenki örült, engem kicsit zavart,…..
Félrefordítások Nevekrül, újra 2009.01.07 11:39:00
Azért vagyok kénytelen felmelegíteni ezt a témát, mert hibáztam egy korábbi poszt kapcsán, ahol megjelent a félrefordítást elkövető fordító neve.A történet nagyon röviden annyi, hogy nyolc_mini_vese még a posztok (a 24-maraton) élesítése előtt kért, hogy nézzek rájuk. Pár…..
Az iTuneson tervezett változtatásokról igen-igen régóta, gyakorlatilag tavaly tavasz óta jelennek meg különb, s különbféle találgatások. A legfrissebb tavaly ősszel megjelent hírek az iTunes teljes DRM telenítéséről szóltak. S később a tárgyalások megszakadását is…..
Közben seth_greven barátunk megtalálta a kedvencét az első epizódból. Én pedig nagyon örülök neki, hogy megkereste, minden szándék és cél szempontjából: Direkt megkerestem a kedvencemet az 5x01-ben: 01:34 "For all intents and purposes, Jack Bauer is dead." - "Jack…..
Pár dolgot kiszedegettem seth_greven gyűjtéséből, de higyjétek el, rengeteg megjegyzést küldött a helyesírásra / elgépelésre is. Azért ami vicces volt, azt benne hagytam, annak fényében, hogy tudom, hogy lesznek olyan hozzászólások, hogy…..
Félrefordítások Éjem rádió 2008.12.30 13:00:00
Az AM radio már okozott problémát korábban is; BH most újabb példát talált rá:Tegnap néztem meg a világ egyik legborzalmasabb filmjét, a címe "Hot Rod" (2007, r. Akiva Schaffer). Minden elborzasztó benne, kivéve a zenéket, mert azok túlnyomórészt a Europe-tól…..
Black Mamba beküldését azért teszem ki soron kívül, mert mostanában jött ki a film, amiről szól:Tegnap volt szerencsém megnézni a Righteous kill-t (A törvény gyilkosa) a két nagy öreggel. (De Niro, Pacino)Sok marhaság volt a magyar feliratban, de ez nagyon felcseszett. Aszongya,…..
Hóbelevanc TV2 Akadémia 2009.01.02 09:00:00
Mi - a TV2 - új képzést indítunk. Itt aztán nem kell félned, hogy nem kapod meg a szükséges tudást, minden a rendelkezésedre áll, hogy megtanuld a televíziózás trükkjeit. Lássuk mivel tudnunk szolgálni számodra.Megtanulhatod nálunk, hogy miként lehet sikeresnek álcázni magad,…..
A boldog új évet hangulatos légkondicionáló berendezéssel és Rob levelével kezdjük, aki Ferencvárosban sétált egy fényképezőgéppel. Hogy mit keres egy randa doboz egy két éve nagy csinnadrattával renovált, védett homlokzatú (!) házon, azt nem tudjuk, de akit érdekel a bizarr…..
Lassan itt a szeretet ünnepe, úgyhogy eszembe jutott anyukám, aki viszont House doktort szereti nagyon, úgyhogy most következzen két jó kis House-os levél. Az illusztráció a második beküldéshez tartozik, próbáltam valami szelíd dolgot találni hozzá...Következzen először…..
Eszter beküldésére majd megint jól azt mondjátok, hogy nem is félrefordítás:nemrég láttam a Joy Division filmet a moziban és felháborodtam egy jeleneten ami ráadásul eléggé key momentuma volt a filmnek. az utolsó fellépéseik előtt amikor már ian curtis eléggé ki volt…..