Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Zet

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Durva: Krokodil 2011.07.27 14:13:00
Megmondom őszintén, hogy nem néztem meg a videót az oroszok heroinjáról. Aki akarja nézze, állítólag nagyon durva.  ..
Sir Zet 2011.07.27 21:39:25
Fúbazmeg, na ez horror a javából!:O Ez meg egy javasolt videó volt mellette, itt a fószernek a lábszárcsontja van totál csupaszon: www.youtube.com/watch?v=REP6NCDfAtg&NR=1 Asszem rosszat fogok álmodni, pedig edzettnek hittem magam. Az a durva ezekben, hogy még élnek és mozognak! (Bár nyilván nem sokáig...)
Bent két óra után végül a tűzoltók szabadították ki a liftből, miután a szakbrigádnak nem sikerült:Munka vége, chill and relax. Gazdagréti panel, lift, negyedik emelet. Gomb megnyom, indulunk, gyorsulunk, megyünk, lassulunk, megállunk. Liftajtó krr. He? Megnyomom tenyérrel... Az…..
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
Nem tudom, hogy fake, vagy sem, mindenesetre szórakoztatóan indul, és szórakoztatóan folytatódik, megszületett a második poszt is.Négyesem volt a lottón, nyertem 1.6 millió forintot. Átlagos kinézetű, szórakoztató személyiség vagyok, egy megyeszékhelyen dolgozom és egyedül…..
8ker Teleki Pláza 2011.06.20 11:02:00
 A Teleki téri piac felett sokáig lebegett Damoklész kardja - most lecsapott. Az önkormányzat pályázatot írt ki, amit a Lidl Magyarország nyert meg, így ők építhetik újra fel diszkont áruházukat, mellé pedig a piac maradékát.  Így fog kinézni: Mit szólnak hozzá a…..
A norvég Dagens Næringsliv lap szerint az ország külképviseletinek olyan gyakran tesznek fel black metallal kapcsolatban kérdéseket, hogy hamarosan hivatalosan is megkezdik a norvég diplomaták oktatását a jelenségről, és a legfontosabb műfajjal kapcsolatos információkat…..
Sir Zet 2011.06.09 19:39:34
@porquenotecallas: Hogyhogy "ma már"? 1993-ban is Csihar volt; a Mayhem legjobb lemezén, a De Mysteriis-en is ő énekelt. Úgyhogy helyesen "ma újból magyar énekese van a Mayhem-nek". Bocs a szőrszálhasogatásért;)
Amúgy ez a hír nem csak vicc?
Sir Zet 2011.06.10 13:45:18
@Gnosis: Na jó, ha ezen még okoskodni akarunk: tájékoztatlak, hogy Euronymous 1993. augusztus 10-én halt meg - ennek részleteibe már tényleg ne menjünk bele -, de azt hiszem, ezen infó birtokában már látod, hogy '93 a helyes évszám. (A De Mysteriis egyébként végül valóban csak '94-ben jelent meg.)
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Piroska összcsaládilag ment volna fakereszten lógó férfit nézni a Nemzeti Galériába. Sikerült is  interneten jegyet vennie, hogy ne kelljen sorban állni a bejutásnál. Igenám, de a nyugdíjasok ingyenjegyét csak a helyszínen, a pénztárban lehet igényelni, online nem. Azaz vagy…..
Teljes a képzavar az osztrákoskodó magyar Kaiser szalámigyárban. A tavaly előtti sikeren felbuzdulva március 15-re idén is felkokárdázták húsipari termékcsaládjukat. Sajnálatos, hogy logójukon Ferenc József király somolyog, aki éppenséggel leverte a szabadságharcot. Csoda, hogy…..
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
Subba Sajtószemle: Cseke Katinka 2011.03.17 12:30:00
Ez a nő szórakoztatóbb, mint egy orrvérzés!Cseke Katinka az utóbbi időben csak a boldogságtól hízik, hiszen egyiptomi szerelme egy hónapja megkérte a kezét. A színésznő rendkívül boldog, ezért a Jóban Rosszban producere még a vetkőzésre is rá tudta venni. -"A cicimre…..
Sir Zet 2011.03.17 18:28:27
@Peace Soldiers Fighting Against War: Én is láttam asszem villamoson, feltűnően ocsmány volt, aztán utólag jöttem rá, hogy valami reklámból volt ismerős. (Tudom, a tv2 fosozatában is szerepel, de azt szerencsére el tudom kerülni.)
Subba Való Világ: Csöcsike 2011.03.10 11:25:00
A Való Villából kiszavazott VV Zsófi új cickókkal tunningolta magát. NSFW kép a Blikk oldalán. ..
Sir Zet 2011.03.10 19:19:36
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
Sir Zet 2011.02.25 17:37:17
@hagyma: hagyma, ennek nem értem, mi volt az infótartalma. Speciel abszolút hidegen hagy, mi van Ámerikában, most itt a Spar a téma. Én is csak zacsival a kezemen fogdosom a zsömiket, így is írtam az előbb is.
A finnek megveszik az észt gombát, majd finn nemzeti termékként adják el (pont ez megy nálunk is pl. a tejjel) a nagyobb profit érdekében, ezen van ennyire bedurranva ez a derék gombakufár. ..
Subba Mémriadó: Jude Law csillel 2011.02.17 16:06:24
Az eredeti (a Contagion forgatásán) :A két legfurkóbb:És a többi elérhető itt. (Ne ijedj meg Csöpy!)..
Míg az Álom.net tízből 1,2 pontot ért el az IMDb-n, addig Justin Bieber filmje, a Never say never 1,1-et, gratulálunk!..
Sir Zet 2011.02.17 21:28:29
@magua81: Egy gumibelsőben élsz te bazzeg?
Sir Zet 2011.02.17 21:44:36
@betaberta: Na mi van, te sem érted az iróniát?
(Amúgy honnan veszed, hogy magua81 ironikusan írta? Talán az is a te nicked?)
 Nem érdekelnek különösebben a magyarok, de holnap felkeresem valamelyik hivatalt és megkérdezem őket, nem adnak-e nekem is egy magyar állampolgárságot, mert szégyellem, hogy szlovák vagyok - szól egy visszafogottnak minősíthető kommentár a botrányos hírrel kapcsolatban.…..
A napokban körbefutott a weboldalakon egy fotó, amin az átlagos női arcokat mutatják, országonként lebontva.A magyar átlagos nő és férfi így fest:Az első, ami eszünkbe juthat, hogy ezek ugyan nem az átlagos női arcok. Aki sokat járt a világ nagyvárosaiban, lefotózott már az…..
Magyarországon kapható a világ legolcsóbb iPadje, a Libri 100 ezer forint alatt, 99.990 forintért árulja az Apple táblagépét. Ez középárfolyamon számolva kábé annyi, mintha az Egyesült Államokban vásárolnánk a készülékből, és nem fizetnénk forgalmi adót.Máshol is…..
Sir Zet 2011.02.04 16:14:37
@Sicc: Maximálisan egyetértek!
Tényleg úgy van, ahogy István is írja, hogy először mindenkibe beleverik, hogy indexeljen, ha elindul, sávot vált, kanyarodik, aztán elkezdünk mindenféle indokokkal kifogásokat találni? Nálam a mai napig reflexszerűen működik az irányjelzés, röhögtek már ki, amikor udvaron…..
Sir Zet 2011.02.02 10:07:37
@''autónepper.'': Az a baj, hogy te még komolyan is veszed ezt az ironikus, sőt inkább cinikus kommentet, pedig csak a te fajtádat figurázza ki...
Sir Zet 2011.02.02 11:03:02
@picikisköcsög: Sose láttál még olyat, hogy párhuzamosan parkoló autók közt áll valaki vészvillogóval? A Körúton százával látni ilyet. Ilyenkor te az útról csak a bal indexét látod, és ez olyan, mintha indulni akarna. Vili?
A teljes szavazati jog megadása balszerencsés esetben ellentéteket szítana anyaországiak és határon túliak között, nem összehozná, hanem szétzilálná az amúgy is széthúzó magyarságot. Mégis szükség volna a határon túliak képviseletére valamilyen formában. (Fotó:…..
Mikor a facebookon az egyik olvasó elküldte ezt a Google Adwords hirdetést, először nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Annyira meglepett az egész, hogy hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy egy ügyes húzás volt-e a hotel részéről, hogy így lecsaptak az aktualitásra, vagy egyszerűen…..
Sir Zet 2011.01.31 14:42:28
@baczoni: Jaja, oltári nagy baromság, hogy a "földrengés oroszlány" kulcsszavakra megjelenítik a hirdetést. Gondoltam, kattintok rá 15-20-at büntiből, de már nem működik a hirdetés!:D
Szezonális visszatérő posztunk következik a téli bakancsról, ami nem bírja a telet:Szegeden a Napfény parkba élmény kivillamosozni még hóesésben is, ezt is tettem gyanútlanul a tavalyi év december 16-án. Korábban telefonon megrendelt cipőm megérkezéséről az eladó Deichmann…..