Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pagocs

1 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal a korábban bemutatott DIY RF-WiFi bridge életképességét igazoló projekt felturbózásáról és dobozba szereléséről ejtek pár szót. Már korábban belengettem, hogy több projektnél is elő fognak kerülni a címezhető Neopixel LED-ek (amik nagy kedvenceim lettek), ebbe példának okáért egy 8-as modul…..
Mivel Costa Rica hősies küzdelem után elbukott a pótselejtezőn Uruguay ellen, így az a tragédia fordul velem elő a 2010-es VB-n, hogy nem tudok Costa Ricának szurkolni. Ámde nagy baj nincs, mert idén kint lesz Új-Zéland válogatottja, akiknek drukkolni biztos legalább annyira…..
Mai nappal leszállok a témáról, de még mindig találok róla nagyon kemény videókat. Ez az ugrás sem mindennapi! ..
Rozsomák a kedvenc szuperhősöm. Ő az a kócos csóka az X-menből, akinek a csontjait törhetetlen fémötvözettel, adamantiummal javították fel (ne keresd a Medvegyev Mengyelejev-féle - hű, de másnapos voltam - periódusos rendszerben), és nem mellékesen simán meggyógyul bármilyen…..
"Lesz 2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés, ha a Fidesz kerül kormányra. A politikus arra nem válaszolt, hogy hány százalékos lesz a csökkentés. Mint mondta, ez attól függ, hogy hány "csontvázat találunk a szekrényben". Konkrét számokat akkor lehet…..
pagocs 2010.04.21 12:07:37
A sajtóhírek alapján Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának Fideszes elnöke romaintegrációs államtitkár lesz az Orbán-kormányban. Ennek kapcsán az Index-es Miklósi Gábor készített vele egy szép hosszú interjút. Így sem kezdődött még interjú:…..
pagocs 2010.04.16 12:41:09
@zero: „ Az interjú az, amit akkor és ott elmond, és kész.”
Ebben igazad lenne, ha a sajtómunkások azt rögzítenék le cikk formájába amit az ember „ott elmond”. De ez sajnos sokszor nem egészen így történik, amiből igen kínos dolgok is kisülhetnek ha a riport alanynak nincs visszaellenőrzési lehetősége. És itt most vonatkoztassunk el a politikai témakörtől.
pagocs 2010.04.16 15:08:37
@Marcellusca: Igen, ebben igazad van és ezzel egyet is értek. De az a kijelentés, hogy „Az interjú az, amit akkor és ott elmond, és kész.” egy kicsit általánosabbnak tűnt és csak erre akartam reagálni.
KKBK Daróczi öngyilkossága 2010.04.06 01:56:00
"Családja és barátai sem tudják, miért lett öngyilkos Daróczi Dávid." Terry Black őszintén beszélt az érzéseiről. "15 éves barátság fűzött Dávidhoz. Megmondom őszintén, hogy nekem egészen más feltételezésem van: lehet, hogy én fogom kimondani egyedül, de biztos,…..
pagocs 2010.04.13 21:53:49
@tesz-vesz: Nem. Én az objektív másik végén szokok lenni! Jobb ez így mindenkinek. :) Ő(k) modellek.
pagocs 2010.04.14 13:41:34
pagocs 2010.04.15 15:51:19
@tesz-vesz: Sajnos anno meghúztak gondolatolvasásból. Viccet félre téve, valami csak kiváltotta nálad, hogy utána járj a dolognak, összeszedd és publikáld az anyagokat...
Egyszerűen kurvára elegem van abból, hogy ebben a kibaszott országban bárkit vagy bármit kritizálsz, egy pillanatra senkiben fel sem merül, hogy szimplán csak elmondod a véleményedet egyetlen konkrét dologról, függetlenül attól hogy kicsoda, micsoda, áll-e vagy megy-e, kerek-e vagy…..
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
pagocs 2010.02.25 18:46:01
@Dr. Justice: "Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" :)
Ítélet született P. Károly (40), a családját meggyilkoló budai milliomos ügyében. Tavaly nagy visszhangja volt az ügynek, mégse mindennapos az ilyesmi. 2008. október 18-án P. Károly hajnalban felébredt, a konyhában magához vett egy kést, és a gyerekszobában szendergő…..
pagocs 2009.11.27 13:39:23
@laspalmas: B...meg! Ezen viszont öt perce röhögök könnyezve!!! Na ez aztán már tényleg kimeríti a sarlatánság fogalmát!

A cucc a www.yahunagaia.hu/ tárolt oldalairól származik és eredetileg egy web-es megrendelő lap volt:

"Megrendelő neve:
Megrendelő email cime:
Telefonszám (mobil):
A horoszkóp tulajdonosának (leánykori) neve:
Telefonszáma (amennyiben ez különbözik a megrendelőétől)
A horoszkópábrák postázási címe:
Születési időpont (Helyi idő szerint!)
év hó nap
óra perc

Nem tudom az órát, percet
Születési hely (amennyiben ez egy kis település, kérjük feltüntetni a legközelebbi nagyobb város nevét is!)

Születési időpont pontosítás igénylése:
igen
nem
Amennyiben a pontos születési idő, vagyis a felsírás pillanata nem ismert teljes bizonyossággal igényelhető tőlünk egy időpont korrekció és pontosítás egy speciális mediális hangolódás segítségével a Csillagküldöttség útmutatásával! Ugyanis a csillagnemzetségek beavató csillagkódjainak pontos vetülete akár néhány percnyi eltérésnél is változhat például a házcsúcsok vagy tengelyek tekintetében, ezért nagyon fontos, hogy valóban korrekt időpillanattal számoljunk, amikor a lélek az első lélegzetvétellel átveszi a test fölötti irányítást és belép a sorsába, amely kifejezi múltját, jelenét és jövőjét, illetve időtlen létezését is!
Ha ilyen időpont korrekció igénylésre kerül, kérjük feltüntetni a hozzávetőleges születési időt, ha lehetséges, legalább a napszak megjelölésével (hajnalban, délelőtt, délben, délután, este, éjjel)!Vélelmezett születési idő:
(Itt fel lehet tüntetni a szülői emlékekből származó időpontot, legalább a napszakot, vagy akár a kineziológiai teszteléssel és egyéb módszerekkel kapott időpillanatot.)
Megjegyzés:
(Itt le lehet írni néhány olyan információt, amely a születés folyamatáról ismert az igénylő számára. Például, "elhúzódó vajúdás utáni, nehéz szülés", "császármetszés", "a köldökzsinór a nyakra tekeredett", koraszülés, túlhordás, alacsony Apgar értékekkel való születés, netán újjáélesztés szükségessége, nagyon gyors szülés stb. - bármi, ami a családi emlékekben sajátos információként szerepelt a szülés és születés folyamatáról.)

Az Antares-kód képleteimet
postai úton kérem kézbesíteni a postaköltség vállalásával személyesen veszem át a nyílt napon

Ezek alapján hangolódni fogunk a Csillagküldöttség irányításával a pontos születési pillanatra, bár megjegyezzük, hogy időnként előfordul, hogy a testet öltés nem egyetlen lépésben, hanem egy folyamat részeként több lépésben történik, így esetleg több nagyon fontos pillanat mutatkozik meg az Égi és földi sors összekapcsolódásában.
Majd elkészítjük a születési kapu élethídjára vetülő sztelláris sugarak térképét a korábban felvázolt módon négy különböző, színes horoszkóp ábrán.
Az elkészült képleteket postai utánvéttel vagy futárszolgálat útján az átvételkor való fizetéssel kézbesítjük.

Ára: (bruttó)
Születési időpont pontosítás nélkül - 8000 Ft
Születési időpont korrekcióval - 9000 Ft
pagocs 2009.12.01 12:20:48
@Talon Karrde: Kössz a jelzést!

@Laspalmas: nem akarom tovább ragozni ezt a kérdést, de ha majd van egy kis időd fusd át a "Szakrális oltárdíszek – fényszobrok" oldalt. Kiváncsi lennék mit szolsz hozzá...
Vastagbőr Mikor a rendőr ránéz 2009.11.26 13:01:00
A cinizmus csúcsa, vagy egy újabb mélypont? "A strasbourgi bíróság elfogadta azt a kérelmezői álláspontot, hogy a vörös csillag nyilvános használata politikai véleménynyilvánításnak tekintendő. A bíróság megállapította, hogy a vörös csillag sokrétű…..
Összeült a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülése a sajóbábonyi események miatt. Mindent alaposan átgondoltak, átbeszéltek, a problémákat a gyökeréig tárták fel: - Sajóbábonyban az elmúlt egy évben (365 nap!)  összesen 42 bűncselekmény történt. - Ebből csak…..
pagocs 2009.11.18 16:19:24
@laspalmas: „Addig is, míg Zero elkészül az argentínás poszttal, ...”
Jut eszembe. Csak én maradtam le valamiről, vagy azóta sem készült el a „válság kezelési” poszt?
Vastagbőr Adó - érzelmek - zene 2009.10.21 09:01:00
Komolyan mondom, itt mindenki megőrült. Európa harmadik legmagasabb adóterheit fizetjük, emiatt tombol a szürke- és a feketegazdaság, és mi erre a megoldás? Nem, nem az adócsökkentés. Számlalottó, családi pótlék megadóztatása, szuperbruttósítás, a korhatár alatti nyugdíj…..
Mindig nagy figyelemmel követem, sőt, iszom Lendvai Ildikó szavait. Ő egy hungarikum, ilyen "képessége" nincs senkinek országhatáron belül. Nem véletlen, Lendvai egyenesen Aczél elvtárstól tanulta a mesterfogásokat, és szerintem a lehető a legmagasabb szinten űzi még a…..
Vastagbőr Te blokkolnád Lulut? 2009.09.01 12:00:00
Költői kérdés, természetesen. De nem azért, mert tudom a választ, csak egyszerűen nem akarok senkiben csalódni. Tudjuk, hogy van az a pont, amikor már elönti az örökítő anyag az ember agyát és bárkit, bárhol, bármikor - kár, hogy ezt általában megérzik a nők a randikon és…..
pagocs 2009.09.02 14:36:06
@fmj: Most őszintén: és ez jó lenne nekem? :)
pagocs 2009.09.03 12:08:17
@fmj: Akkor ezt jól megvitattuk. Azt hiszem inkább maradnék a „élmény gyűjtésre” alkalmatlan irodalmi alkotásoknál. Talán így sem halok meg majd hülyén… :)
pagocs 2009.09.03 12:08:52
Vastagbőr Mennének 2009.08.27 13:01:00
"Aláírásommal kinyilvánítom és tiltakozom a magyarországi cigányságot ért sorozatos terrortámadások és diszkrimináció miatt, és ezért Magyarországról el kívánok költözni."    Ez a mondat és 150 aláírás állt azon a kérelmen melyet vidéki romák…..
pagocs 2009.08.27 18:47:14
@Olaf.Pifpaf: Csatlakozom, erre a nemes célra én is hajlandó lennék áldozni! Akkor már csak az a kérdés, hogy ki karolja fel ezt a kezdeményezést... :)
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
 Bethlen Jánosnak láttam a napokban néhány riportját, és égbekiáltó volt az , ahogy acsarkodott egyik vendégére, utána fényesre nyalta a másik hátsóját, másnap már a BKV szerencsétlen alkalmazottait mosdatta, akik nem tehettek róla, hogy tíz, vagy százmilliókkal…..
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
A Heti Válasz megbízásából a Nézőpont Intézet készítette ezt a közvélemény-kutatást. (A felmérés 2009. június 16. és 19. között készült, ezer fő megkérdezésével.) AZ EP-választás előtt ugye emlékszünk, nem volt olyan közvélemény-kutató, ami az MSZP-t 18%-nál…..
Szabó Zoltán egy súlyos szoci képviselő (Oktatási és kutatási bizottság elnöke!), képes egy szoci sajtótájékoztató színvonalát Vadai Ágnes "teljesítménye" alá vinni, ami nem kis bravúr. (Szabó polgártárs egyszer játszadozott a laptopján a Parlamentben, egyszer…..
Vastagbőr Jobbik vs. melegek 2009.06.19 13:01:00
Avagy az SZDSZ-kampány életrekelt. Úgy hírlik, hogy a Jobbik idén is meg szeretné akadályozni a melegfelvonulást, együttműködést kezdeményeztek más szervezetekkel, és az együttműködés első konkrét célja a Meleg Méltóság Menet megakadályozása lesz. A melegszervezetek…..
pagocs 2009.06.20 19:51:24
@tesz-vesz:
"zsidó ellen ésszel,
cigány ellen késsel
kell védekezni."

És homokvihar ellen?
pagocs 2009.06.20 20:39:06
@Roxvox: :)))
pagocs 2009.06.20 20:40:57
@tesz-vesz: A közelgő hazai homok eseményekre gondoltam. :)
A Hírszerző elutazott Olaszliszkára, helyszíni riportot készíteni. Nagyon helyesen tette, nem lehet mindent összeszedni a hűvös budapesti irodaház 3. emeletéről... Beszélgettek Fekete Gyulával, a polgármesterrel: "-Érdeklődve olvastuk a hírt, hogy egy rendőrnek pár napja…..
pagocs 2009.06.18 15:48:51
@Seduxen: Nem akartam cifrázni a dolgot, de ha már így felhoztad akkor el kell, hogy keserítselek. A gyerek évek óta jár önvédelmi sportegységbe, de ebben az esetben jobbnak látta nem hősködni, mivel: ketten voltak a retkek, a barátnője nem kimondottan egy utcaharcos alkat, az egyik retek egy viperával adott nyomatékot a hitelfelvételi akciójának. Az önvédelmi eszközök beszerzését én már beütemeztem az elkövetkező napokra.
pagocs 2009.06.18 15:58:56
@derelyegrádi szellem: Igen, ebben igazad van. Csak amikor az ember belekerül egy ilyen szituációba, akkor egy kicsit felfokozódnak az indulatok. Ha egy ilyen állapotban jön egy „kiégett, kielégületlen, megkeseredett” hadnagynő aki már a károsultat is a köz ellenségének tekinti, akkor nem biztos, hogy az ember töretlen lelkesedéssel vág bele az előtte álló tortúra leküzdésének.
pagocs 2009.06.18 16:12:44
@Ivanhoe: Ez így van, de nagyon szar szembesülni azzal, hogy az ember hónapról-hónapra talicskával tolja be az adóforintokat és amikor szar helyzetbe kerül akkor úgy kezelik mintha még ő tett volna a köz ellenében, megfejelve „ha nem tetszik panaszt lehet tenni!”. Volt egy két pillanat amikor legszívesebben ráborítottam volna arra az arrogáns picsára az asztalt.
Göndör István az MSZP frakcióvezető-helyettese. Olvashattuk már tavaly is, hogy milyen pofátlanul nyilatkozik a költségtérítés kapcsán, aztán kiderült, hogy ő jegyzi azt a törvénymódosítást, ami átkeresztelné a költségtérítést bérpótlékká, így akadályozva meg a…..
Nem akartam hinni a szememnek. Amikor a parlamenti rablóbanda számára már elérhető közelségbe került a költségtérítésről szóló népszavazás, az MSZP és a Fidesz rögtön megtalálta a közös hangot, és úgy döntöttek, hogy mégis inkább megakadályozzák a költséges…..