Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuruttyaIrto (törölt)

0 bejegyzést írt és 343 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
PuruttyaIrto (törölt) 2010.10.06 13:13:39
@belekotty: Akkor idd meg! Miért kell egyből fikázni azt aki kiáll a gonosz, kisgyereket gyolkoló nagyválallt ellen?
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
Az OTP nem töri magát, hogy kedvében járjon ügyfeleinek, unott ügyintézők tologatják a papírjait, de csak addig, amíg pénzünkkel együtt ott nem akarjuk hagyni a bürokratikus szervezetet. Utána hirtelen sokkal dinamikusabbá válik a cég.   Erre akkor döbbentem rá, amikor a…..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
"Igen, lefoglalom Artúr király legendás kardját bevezető, kedvezményes áron, 990,- forintért (+postaköltség)" - kiáltja lmrck boldogan a csütörtöki sötétségbe, mi pedig nem is csodálkozunk a lelkesedésén. ..
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
M. veretes és értékes örökséghez jutott, mégsem viháncol örömében. Föl akarta ugyanis értékeltetni az aranyóráját, de a szakember közben eltörte az üvegét. M. dühöng, bár több ponton nem értjük őt, mit számít például egy óra működőképessége szempontjából, hogy…..
A Citibank és a Malév közös hitelkártya-Dunakártya ajánlata túl jól hangzott, hogy igaz legyen. És bár tényleg igaz volt, azaz adtak volna európai repjegyet a számla mellé, Szöcskének sikerült megszegnie egy apróbetűs feltételt, ami csak a szállásfoglalás után derült…..
A fizetéssel egyes cégek nagyon szeretnek titkolózni (biztos azért, mert ők is szégyellik). Pár éve megpályáztam egy állást. Önéletrajz alapján behívtak először egy tesztre (első kör), előtte elmesélték az általánosságokat a cégről és a betölteni kívánt…..
Egy háromnapos ünnep igazi durva próbatétel minden önkormányzati dolgozónak, teljesen érthető tehát, hogy a sorozatterhelés előtt a Rózsadomb jegyzője rendeletileg mentette föl a bányászokat a csütörtök délutáni munkavégzés alól. Teljesen érthetelen, hogy az irigy Tamás…..
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
"Előre nem látott kényszerítő körülmény, elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében" írja az idegen szavak gyűjteménye. Rendszerint háborúra, tűzvészre gondolunk és most, hogy kiderült, hogy a típusengedély hiánya is vis maior a…..
PuruttyaIrto (törölt) 2010.08.11 14:18:09
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
B-oldal Phil Collins haja 2010.08.05 07:47:00
Úgy gondoltam, kielemzem Phil Collins hajkoronáját, a gyerekkortól napjainkig. Rovatunkat a Vidálszásszonvássengó támogatta. 1. Gyerekhaj Hát, a jó öreg Philnek is volt anno Beatles-haja, ezt bizonyítja a nemsokára megjelenő (feldolgozás) lemezének borítója, melyen…..
PuruttyaIrto (törölt) 2010.08.05 09:38:17
Végre kezd a köztudatba is bekerülni, hogy nem feltétlenül előnyös egy nőnek a tetoválás, főleg akkor, ha igénytelen divatpicsa az illető hölgy. Ennek remek jele a ribancrendszám kifejezés használata a popsi fölött horizontálisan cicomázódó műalkotásokra. Freire…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
PuruttyaIrto (törölt) 2010.08.04 17:00:57
@Dinsdale Piranha: "semmivel sem vagytok különbek egy biciklitolvajnál."

Ne röhögtess. Nézz mán körül ecsém. Egy olyan országban élsz, ahol olyanok hozzák a törvényeket, akik maguk is mocskos, utolsó senkiházi tolvajok: Gyurcsán, Orbán.

A törvényeket ők hozzák, és úgy hogy éppen az ne legyen bűn, amit ők követnek el: ezért nem kell visszaadnia a ClassFM-nek a frekvenciát a Slágernek, mert Orbán hozott rá törvényt.

Gyurcsány embere meg kikapcsoltatja a magnót, amikor épp az kerül szóba, hogy a sukorói telket, hogyan fogják ellponi.

Vagyis a biciklitolvajlás semmi ahhoz képest, mint amit itt mások csinálnak, én azt mondom ne az apróval kezdjünk rendet rakni, hanem a nagy dolgokkal, amivel hamar látványos fejlődét lehet elérni: ellenőrizhetővé tenni és felelősségre vonni a politikusokat.
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
PuruttyaIrto (törölt) 2010.08.02 13:59:59
@EvangelineS: nem is döngölt minden görög vendéglátóst a földbe. De te is tudod, hogy 1 tróger elcseszheti 9 tisztességes imidzsét is. Pont ezért kell irtani az ilyen köcsögöket, hogy jobb legyen mindenkinek.
Igazándiból szombaton akartam kirakni, de már mások is megírták, úgyhogy jöjjön Dóra!..
Július 14. szerda: Jogerősen pert nyert a Danubius Rádió és a Sláger Rádió az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) ellen. A bíróság nem kötelezhette az ORTT-t a szerződések felmondására, de az indoklásokban megállapította, hogy - mivel a szerződést nem lehetett…..
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
PuruttyaIrto (törölt) 2010.07.28 12:50:46
@juhaszvik: látom, hogy sokan kiálltak mellette, nem is nekik írtam a dolgot, hanem annak a pár 7. osztályba visszabuktatandó puruttyának, aki például azzal jön, hogy ő fel szokta alkudni az árat. Alkudja ahová akarja, csak ne csorbítsa ezzel a poszt erejét, hisz senkit nem érdekel, hogy ő milyen kifordult elmebeteg szabályok szerint éli léetét, hisz itt kapitalizmusnak kell lennie, nem pedig felalkudásnak.

Meg ovlt egy kis puruttya, aki szerint ki kellett volna szállni és gyalog menni. Őneki is évismétlés a jutalma a 7. osztályban, ugyanis ki lehet szállni és sétálni, de ezt nem a taxis dönti el, hisz ő leszerződött ajtótól ajtóig.

Tehát én osztom a véleményed, de van itt egy két buktatni való puruttya rajtunk kívül sajnos.
PuruttyaIrto (törölt) 2010.07.28 12:52:29
@Xezs: ha én prvokálni akartam volna, akkor te most nyüszítenél a sarokba összekucorodva és remegnél az idegességtől, kis puruttya.

Én sak leírtam korrektül, hogy kapitalizmus felé megyünk, így mindenkit aki akadályozza ezt azt vissza kell buktatni 7. osztályba, hogy elmagyarázzák neki újra a pénz hatalmát.
PuruttyaIrto (törölt) 2010.07.28 12:55:47
@atpijkamo: nincs igazad. A kapitalizmus lényege: az ügyfél legyen elégedett.

Ez az ügyfél elégedetlen, tehát a taxis mindenképpen hibázott, hisz nem a kapitalizmus szabályai szerint járt el.

Ha sarkítani akarnám, azt is mondhatnám, hogy mivel magyarszarország a kapitalizmus felé tart, elvileg ez már bizonyos fokú kapitalizmus, ezért a taxis a magatartásával ezt a rendszert megkísérelte megdönteni, így rendszerellenes. Na jó, ez már tényleg nagyon sarkított kevesen fogják felfogni :)