Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soltész Gábor

43 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     És ebből adódóan meg kell nyugodnia és semmit sem téve a csontritkulás megelőzése érdekében meg kell várnia mire kimutatják a csontritkulását?Ennél már csak az…..
        Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     A kalcium rendkívül fontos ásványi anyag, azt is mondhatnánk, hogy nélküle nincs élet, ugyanis minden sejtnek, szövetnek szüksége van rá.A kalciumnak a…..
        Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     A vény nélkül kapható fájdalom- és lázcsillapítók gyilkolnak, csak a hatóságok és az orvosok nem vesznek erről tudomást.Állítja…..
        Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Egy kicsivel több kalcium meghosszabbíthatja az életet – derült ki egy svéd vizsgálatból.A megállapítás egybevág korábbi…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Egyre több kutatás támasztja alá, hogy a csokoládé kedvező hatású a szívre – azonban úgy tűnik, a csontokra gyakorolt hatása már…..
        Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Az ösztrogén, mely az egyik legfontosabb női nemi hormon, nem csak a nők esetében, hanem a férfiaknál is felelős (lehet - szerk.) a…..
        Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Találtam egy érdekes cikket a gyógyszerek mellékhatásairól, melyben úgy gondolom sok hasznos információ található, melyeket érdemes lenne…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Amerikai kutatók megállapították, hogy összefüggés van az elhízás és a csontritkulás között.A túlsúlyos hölgyek körében végzett…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Nemrég közreadtam egy cikket, pontosabban annak az első felét a csontritkulás megelőzését illetően, és ígértem a cikk…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     "A néma járvány" - így is emlegetjük e betegséget, amely világszerte több százmillió embert sújt és hazánkban is a lakosság 7-10…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     A csontritkulás főleg a nőket érintő betegség.Ilyenkor a csontszövet olyan mennyiségi és minőségi csökkenésen esik át, ami megváltoztatja,…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     A menopauza tünetei közé tartozhat a súlygyarapodás, a magasabb koleszterinszint és az inzulinrezisztencia kialakulása. Ha azonban jobban…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     A téli időszakban (és utána), amikor kevesebb napfény ér bennünket, nagyon sokan szenvedünk D-vitamin-hiányban.Hogy honnan tudhatjuk, hogy…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Folyamatosan növekszik a csontritkulásban szenvedők száma; hazánkban mintegy 800 ezren - 1 millióan érintettek.   Az 50…..
          Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     A modern ember elvesztette végtagjai csontsűrűségének 20 százalékát, mióta áttért a földművelésre és letelepedett…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Magyarországon is rendkívül gyakori, csaknem egymillió embert érint a csontritkulás. Az arcdiagnosztika már korán jelezheti a…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Hatszázezer nő és háromszázezer férfi. Ennyi embert érint hazánkban a csontritkulás. Közülük minden hatodik évente legalább egyszer eltöri…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Három nélkülözhetetlen elem a csontok és izmok életében.Egyik mennyiségét sem lehet szabályozni a másik nélkül, nem lehet büntetlenül túl…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Gyakran kérdezik tőlem, mennyi a napi ideális kalciumbevitel.   Erre igencsak nehéz egyetlen mondatban, egy adattal válaszolni,…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Mosolygós napot {%Person.FirstName%}!Az állandóan megújuló csontszövetre gyermekkorban az építés, 25-45 éves kor között az építés és…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Előző cikkemben ott tartottam, hogy konkrétan milyen céllal és kinek "készül" a tehéntej, és az EMBER nem azonos a borjúval...Akkor folytassuk…..
        Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Évekkel ezelőtt már írtam arról a téveszméről, mely szerint a tej hasznos tápanyag lenne az emberi szervezet számára és segítene a…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     "Mi történik, ha kalciumhiányosan táplálkozunk? Igen, előbb-utóbb csontritkulásunk lehet. De vajon melyek azok a jelek, amelyek már korábban is…..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Újabb tapasztalatok érkeztek az eredeti Okinawai Korall Kalcium előnyös élettani hatásait illetően, ide sorolandó például az éppen aktuális …..
      Csontritkulás Savasodás Kapcsolat     Nyaralás ide, nyaralás oda, nem szabad megfeledkeznünk egy olyan betegségről, amely évről évre rengeteg embert gyötör.   A…..