Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Márk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben rendelkezünk olyan iOS app-pal, amely valamely website-unkhoz köthető, egy nagyon egyszerű, mégis zseniális lehetőséget kínál az iOS6-os. A website kódjában, a head részben kell elhelyezni egy megfelelő kódrészletet, és iOS6-os eszközön a böngészőben ezt követően…..
Magyar Márk 2012.10.17 13:30:42
Lassan eltelt 1,5 hónap a digitális divízió megalakulása, és egyben a kinevezésem óta. Azt kell mondjam, rég volt ennyire mozgalmas az élet, utóbbi időszakban kb. 12-14 órából áll a munkanap. Az online marketing feladatok mellé bekerült minden, ami online, az online…..
A Verlag Dashöfer korábbi online marketing vezetője, Magyar Márk (30) a Hírek Média új kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere. A szakember új pozíciójában az ügynökségekkel, valamint a direkt ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, részt vesz a kampányok menedzselésében, emellett…..
Bizony a b2b online marketing blog SZERZŐJE, azaz én, Cseh Balázs immár 30 éve vagyok Magyarországon. Gondoltam ebben a formában osztom meg mindenkivel, hogy bizony eljött a tripleX (rá kéne tetováltatnom a tarkómra nekem is? :))Hiszen mint tudjuk, a 60 éves a nők lapja, a…..
Érdekes problémába futottam bele így az ősz elején. Fut egy ügyfelemnek egy kampánya, azzal a céllal, hogy látogatottabb legyen a weboldala. Ugyanakkor az is elvárás volt, hogy valódi látogató érkezzen az oldalra - olyan, akit tényleg érdekel ez a téma.A megoldás tehát két…..
Magyar Márk 2009.09.28 12:43:53
@Konrad: ezért lenne jó tudni a kampányról egy kicsit többet! Mondjuk ilyeneket: megbízó, budget, brief, felületek.. :D
okok, felébredtem! :)
Update: Az augusztusi hosszú hétvége miatti kis csúszással ugyan, de megvan ennek a játéknak is a győztese, aki nem más mint santinocorleone, akinek gratulálunk. Küldje el fejvesztve az elérhetőségét, és mennek a helles ajándékok! A feladvány a ninjás PS2 játék volt, ahogy az…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
Ma hajnalban minden bizonnyal Magyarország legprofibb adatbázis-építője tett üzleti ajánlatot számomra.Állítása szerint kerek 1 MILLIÓ e-mail címe van, amelyeket 2009-ben "gyűjtött". Na, ezeket szeretné értékesíteni. Előre sajnálom azokat a szegény embereket, akik…..
Megnéztem a honlapi statisztikákat, és miután felszedtem az állam, rájöttem, hogy bizony még 2009-ben is kell bőven figyelni a korábbi böngészőkre és az azokat használó userekre.A honlapi látogatók 65% IE-t, ezeknek 45%-a IE6.0-át használ még mindig a mi esetünkben. This…..