Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajtosbeats

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog And the winner is... 2010.12.14 11:24:24
Vége az Egérbolttal közösen szervezett karácsonyi játéknak. Köszönjünk mindenkinek, aki játszott. És most jönnekek a nyertesek.A Flexi órát AlexWolf nyerte.A G-Cube laptop skint Flanker.A mini USB akváriumot Veresszem.A Mikulás pendrive-ot Pottyosgaloca nyerte.A nyerteseknek…..
sajtosbeats 2010.12.18 16:31:55
Amikor webáruházat szeretnénk nagyon sok tervezési fázison kell végigmenni! Sokan azt hiszik, hogy csak kipattan a fejükből a gondolat és holnapra meg is van a webáruház, amelyik sikeres lesz. A Tervezés fontosságára azonban megéri fehívni az emberek figyelmét, Rung András olyan…..
Gépeink ki vannak téve az elektromos hálózatok kénye-kedvére. Gondolni kell a váratlan hálózati áramingadozásra, esetleges villámcsapásra! Ha a gépeinkre nincs UPS (szünetmentes tápegység) kötve egy egyszerű – ma már minden nagyobb elektronikai áruházban kapható –…..
Itt az ideje, hogy lecseréljük XP rendszerünket! Senki nem akart (vagy tudott) Vistára váltani, mivel túl nagy a hardverigénye és egy erősebb gépet is megevett. Én 1 évig használtam, szerettem, mert stabil volt és Win7-re cserélve nem túl sok különbséget véltem felfedezni……..
Amennyiben vibrál a monitorunk az lehet a probléma, hogy CRT (képcsöves) monitorral rendelkezünk és is csak 50Hz-en ‘ketyeg’. Ha nem lehet rajta 85-100Hz-et állítani, akkor itt az ideje hogy beruházzunk egy új TFT monitorra (már kb 30eFt-tól kapható) mielőtt sokkal többet…..
Ha az adataidat biztonságban szeretnéd tudni és mindent egy helyről elérni anélkül, hogy egy gépen megosztott mappát használj és állandóan backupolni (archiválni) kelljen, akkor számodra a következő költséghatékony megoldást ajánljuk: itt a normális árú, költséghatékony…..
Fejlesztenél? Szükséged lenne egy új munkaállomásra? A beszerzést nem ajánlott a multiktól intézni (***** Gazdaságos PC), mivel igen csábítóak az áraik, de általában 1 héttel a garancia lejárta után (tehát 1 év és 1 hét az élettartamuk) romlanak el.Bízd szakemberre a…..
Ugye nem feledkeztél meg a vírusvédelemről? Ez a második legfontosabb dolog az adatvédelem szempontjából!Megjelent a Symantec cég által forgalmazott Norton Antivirus 2009, ami részemről a legajánlottabb (a Symantec AntiVirus Corporate Edition után). A 2009-es sokkal gyorsabb lett a…..
Állandóan lefagynak a gépek? Ennek több okai is lehet... de mindenek előtt a gépek rossz helyen való tárolása a fő bűnös. A földön tartott PC például leginkább a porszívás céljának felel meg, mivel a föld szintjén van a legtöbb szálló por. A személyi számítógépek pedig…..
A készülékek olykor lassúak lehetnek. Ennek 2 fő oka van (és még 1000 kisebb): 1) Régóta egy operációs rendszert használunk (pl. XP), újratelepítés szükséges. 2) Mintegy 2 éve nem volt újrapasztázva a processzor így nem megfelelő a hőelvezetése, melegszik, ez esetben itt az…..