Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoTrack

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Űrgammákban voltak komoly űrcsaták is, amelyek annyira látványosak voltak, hogy hitetlen. Főleg azért mert az egészből annyit láttál, hogy a szin meg a dex csávó szarrá izgulja magát a székében és közben közvetíti a csatát. Nem csodálom egyébként sem, hogy Szulák Andi…..
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
Kész a DVD és a Blu-Ray!!!!  Van rajta jópár kimaradt jelenet, rendezői kommentár (amolyan hogy készült), a film magyarul és angolul és persze mindkét nyelven feliratozva a siketekre és nagyothallókra is gondolva, meg még pár dolog.  Szerintem szép, ízelítő: …..
hogyvolt Aranypart - 1x14 2011.09.14 06:27:00
A mi kedvünkért a Balaton partján berendezett bolondokházában tegnap nem nagyon történt semmi, Niki sem dugott senkivel véletlenségből, Csonti határozott személyisége sem jött elő a fontos döntéseknél mert nem nagyon voltak olyanok. 95D-nek rettentő hasi fájdalmai vannak, orvos…..
NoTrack 2011.09.14 10:07:09
Igen, eljött ez a nap. Pontosan egy évvel ezelőtt raktam ki az első lefordított Cyanide And Happiness képregényt. Már eleinte is eléggé vevő volt rá a nép ;).Azóta sok minden történt. Kb. 1-2 hónap után (mivel egyedül nem tudtam csinálni) , első szerkesztőnek felvettem Shogot…..
NoTrack 2011.06.17 13:51:30
Amikor a nyújtásról írtam, ígértem, hogy jövök konkrét gyakorlatokkal is. Azóta sem jutottam el odáig, hogy szépen befotózós képek készüljenek (bár ideje lenne erre talán egy stábot toboroznom, esetleg felbérelnem néhány paparazzit...), de abből főzök, ami van.…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Mostanában mítoszvadászatba kezdtem a life-style.hu-n, kezdjük az edzésekhez kapcsolódó, leggyakrabban emlegetett konyhabölcsességekkel, aztán folytatjuk majd az étkezéssel is.  Egyvalami közös lehet azokban, akik hetente látogatják a sportközpontot, és azokban, akik csak…..
NoTrack 2011.05.13 14:45:56
Legalábbis szerintem. Ha szerinted is, és ezt fotóval dokumentálnád, töltsd fel a "bizonyítékot" a Pilates blog facebook oldalra vagy ezen a linken. Mutassuk meg együtt, hogy mozogni jó!Május 15-ig gyűjtjük az albumot - legalábbis, ha szeretnéd, hogy te legyél az a valaki,…..
NoTrack 2011.05.04 10:51:55
@Szöszkeboszi: vigyázz, figyelek :D
A múltkori posztban már írtam, hogy edzőterem is annyiféle fajta, közönségű és árszintű van, mint vendéglátóhelyek a talponállótól a kifőzdén át a kisvendéglőig és luxusétteremig. Az, hogy hol helyezkedik el, milyen stílusú és kik látogatják, mind-mind egyedi légkört…..
NoTrack 2011.04.19 10:52:45
Szerintem kimaradt a "családias" típus, amelyik valahol az olcsó és az irodai patkány lelőhely közt helyezkedik el. Új és régi gépek egyaránt vannak, általában jó állapotban, de amelyik elromlik az sokáig úgy is marad ("mer' a főnök ritkán jön be de már szóltam neki, vagy kétszer"). A helység pincében van, látszik, hogy amikor megnyitott, akkor azért nem spóroltak a pénzzel, de azóta már illene egy egészségügyi festést csinálni.
Edzésben közben magadnak nyitogatod az ablakot ha meleged van, de mivel egy időben mindig ugyanazok az arcok vannak, így nyugodtan meg lehet kérdezni a többieket is, hogy ez zavarja-e őket (mindenki kedvesen válaszol). A pultos kiscsajjal mindenki beszél 1-2 mondatot, mert belefér. Amúgy: TF-et 2 év után otthagyó típus, de elvégzett valami képzést, amivel személyi edző lett és amíg nem szokja meg a látványod elég kimért veled. Esetleg a főnök dugja.
A hasonló időben lejáró emberek (az egyetemistától kezdve az irodai patkánytól a nagymamákig(!)) előbb-utóbb összebratyiznak és bár a neveket mindenki elfelejti a bemutatkozást követő 1 percben, azért egymásra tudtok mosolyogni, vagy az időről beszélgetni két hasizmozás közt. A háttérben mindig ugyanaz az 2001-es Ibiza dance mix szól, esetleg ha váltás van a pultnál, akkor valamelyik rádiócsatorna, de aztán visszakerül a mix CD. A hely miliőre leginkább az "állandóság" és "rutin" szavak illenek. Ha új arc jön, mindenki végigméri, hogy vajon jövő hónapban is itt lesz, vagy csak beugrós, esetleg délutános, csak most reggel jött le (idegennek is érzi magát, így többet nem látjuk).

Na, én egy ilyen helyre járok :D
NoTrack 2011.04.19 12:35:17
@Szöszkeboszi: Nincs mit, még legalább ugyanennyit tudtam volna írni, de melózni is kell ;-)
A helyes testtartás azzal kezdődik, hogy a gerincstabilizáló izmaink, avagy mélyizmaink kellőképpen edzettek ahhoz, hogy a gerincoszlop terhein könnyítsenek. Nem győzöm eleget hangsúlyozni, mennyire fontos ennek a nem épp szem előtt levő izomcsoportnak az erősítése, hiszen a…..
Kedves pasiolvasók, most egy kicsit ti figyeljetek jobban. (Csajok is figyelhetnek, nekik is hasznos lehet az infó, de most azért feljavítom a blog ivararány-imidzsét...) Ideje pár keresetlen szót szólni az edzőtermi "gyúrásról". Tél van, nehézkes odakint futni, bringázni,…..
Amikor anno a Goldenblog buli forgatagában valaki megkérdezte, hogy "na és te blogger vagy?" (v.ö.: "blogger vagy, vagy ember...?), akkor hirtelen rámtört a felismerés, hogy most már azt kell mondanom, hogy "blogger". Bár az ember lánya ír mióta az eszét tudja:…..
NoTrack 2011.01.24 14:55:39
@Szöszkeboszi: valóban a zöme nemfüggetlen, de itt-ott érezni azért egy kis csajos hatást, de fura is lenne, ha nem, elvégre csaj írja a blogot :-) De szerintem így szép kerek az egész. Na, eleget puncsoltam...
Előtte: holnap este 7-ig még lehet szavazni, tessék klikkelgetni!A Sátán kapuja  - The Gate (1987) Rendezte: Takács TiborErre a gyöngyszemre még az előző posztban, Róka-Rudi nevű kommentelőnk hívta fel a figyelmemet. Pontosabban már egy ideje megvolt, de még nem vitt rá a…..
comment:com Plakát a V-nek 2010.11.10 11:30:00
Jön a második évad, gyíkember-alert!..
NoTrack 2010.11.10 12:47:19
@almdudler: "ABC has just officially announced that "V" will return for Season 2 on January 4 at 9:00 PM!"
Országos rekord a Töröcskei tóból kifogott harcsa.  A harcsa 113 kilós és 230 centi hosszú volt. Elejtője Kovács Gábor küsz ívásra lett figyelmes egy bokorban, arra dobta rá a kukaccsokor csaliját.  Mindössze negyed óra fárasztás után ki is emelte a rekord…..
Az amerikai filmekben az iskola azaz a „gimi” nagyon fontos helyszín: a fingós-dugni akarunk, de lúzerek vagyunk és a szörnyes-sorozatgyilkosos filmek központi eseményei itt folynak. Mert ugye, az amerikai fiatalok utálják a sulit,de éjjel-nappal ott vannak, a büntetéseket…..
NoTrack 2010.05.05 14:25:26
Subba Kínzó Kérdés: Riff-Röff 2010.03.02 09:00:00
Kinek a klubjában volt annó az első Madball koncert? ..
NoTrack 2010.03.03 15:50:38
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
Nagy örömömre sok olvasó jelezte publikálási szándékát a blogon, amit nagyon megtisztelőnek érzek. Néhányan már konkrét posztokkal is megleptek, most ezek közül olvashattok egyet Hágógumi tollából. Témája a Bérgyilkos, mint filmes karakter! Fogadjátok sok szeretettel…..
Sziasztok!Ma lett 1 éves a Zskategória blog! Szeretném megköszönni mindenkinek a kitartást, a sok emailt és a sok ötletet. Remélem a sok hülyeség amit összehordtam ide tetszett nektek és várjátok a folytatást, mert lesz! Addig is várom az ötleteket, sztárokról, sablonokról,…..